Banner for Minox

Minox Opiniões 174

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds de komst van Omeed en Kishen hebben wij grote stappen gezet ten opzichte van ons oude pakket. Dankzij hun deskundige begeleiding en ondersteuning verliep de implementatie soepel en efficiënt. Om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn bezig met een conversie van de administraties naar Minox. Minox heeft daar een mooie tool voor gebouwd. Natuurlijk kom je een aantal zaken tegen waarvan je zegt kan dat handiger? Onze contact... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Als zeilschool met 1.200 cursisten per jaar hadden we stapels facturen. Sinds drie jaar gebruiken we Minox met scan & herken, en dat scheelt enorm. Facturen worden automatisch herkend en geboekt.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

de service van de support afdeling is helemaal top. Bij het onverwachts beëindigen van ons bedrijf wordt je toch gehouden aan de service licentie, ondanks 30 jaar bij minox klant te zijn geweest... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade

Sobre Minox

Intuïtieve Boekhoudsoftware

Minox biedt intuïtieve boekhoudsoftware die je administratie eenvoudig en efficiënt maakt. Onze missie is om 100% realtime boekhouden mogelijk te maken, zodat je altijd inzicht hebt in je financiële gegevens. Bij Minox staan klantgerichtheid en innovatie centraal. We luisteren naar onze gebruikers en werken samen om tot de beste oplossing te komen voor jouw specifieke behoeften.

Gebruikersvriendelijke Functionaliteiten

Onze gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware is eenvoudig van opzet en bevat slimme functies die tijd besparen en fouten voorkomen. Met automatische bankkoppelingen, geautomatiseerde boekingen en realtime rapportages heb je altijd een actueel overzicht van je financiën. Daarnaast kun je gemakkelijk fouten corrigeren en zorg je voor een nauwkeurige administratie zonder gedoe.

Flexibel en Toegankelijk Online Boekhouden

Online boekhouden met Minox geeft je de flexibiliteit om overal en altijd toegang te hebben tot je boekhouding, wat essentieel is voor de groei van jouw onderneming of accountantskantoor. Door de cloudgebaseerde software heb je altijd de laatste updates, zonder handmatige installaties.

Voortdurende Innovatie en Ondersteuning

Bij Minox gaan we voor voortdurende verbetering. Door klantfeedback en innovatiesessies ontwikkelen we onze software steeds verder, zodat deze blijft aansluiten op de veranderende wensen van ondernemers en accountants. Of je nu ZZP’er, MKB’er of accountant bent, Minox biedt een oplossing die past bij jouw manier van werken. En met onze persoonlijke support sta je er nooit alleen voor.

Kies voor Minox!

Kies voor Minox en ontdek de voordelen van efficiënte, realtime en volledig geautomatiseerde boekhoudsoftware die je bedrijf helpt groeien!

Meer weten? Bezoek onze website

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

174 opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 3 em 5 estrelas

Minox is een prima pakket op enkele details na

In het inkoopboek treedt er zo nu en dan een storing op. Het bedrag aan de debetkant (de kosten of inkopen) wordt dan niet meegenomen in het verschil links boven zodat deze niet op € 0 staat. Na een tijdje wordt dit automatisch verholpen maar het is wel lastig.
Minox gooit de boekingsregels nog wel eens door elkaar. Lastig met het opzoeken van b.v. een verschil.
Verder prima al blijven wij het als kantoor vreemd vinden dat wij voor een service betalen waar wij geen gebruik van maken.

12 de novembro de 2024
logótipo da Minox

Resposta da Minox

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaringen! Fijn om te horen dat je Minox over het algemeen een prima pakket vindt. We begrijpen dat de genoemde details lastig kunnen zijn en waarderen je feedback hierover. Ons team blijft continu werken aan verbeteringen, ook wat betreft jouw genoemde punten. Mocht je nog verdere suggesties hebben, laat het ons vooral weten – we denken graag met je mee!

Team Minox

Ik werk al sinds 2003 met Minox

Ik werk al sinds 2003 met Minox, eerste de windows stand alone versie en sinds 2020 online. Minox is een uitstekend boekhoudprogramma gemaakt door en voor professionals. Logisch van inrichting, opzet en gebruik. Gebruik van het menustructuur is snel geleerd en gemakkelijk. Geen Jip en Janneke taal waar andere pakketten zich nog wel eens schuldig aanmaken. De lijnen zijn kort, er wordt geluisterd naar de gebruikers. Ik zou zeggen: Ga zo door Minox!

13 de novembro de 2024
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Goed overleg gehad over Minox online.

Goed overleg gehad over de functionaliteit van Minox Online. Er wordt echt geluisterd en de bijdragen worden meegenomen in de ontwikkeling. Minox online is een gebruiksvriendelijk pakket wat wij al sinds 2015 als administratiekantoor gebruiken. Voeren meer dan 400 administraties en alles naar volle tevredenheid. Support vanuit Minox is ook uitstekend.

22 de agosto de 2024
Opinião espontânea

support

onze vraag en daarbij de support snel en adequaat opgepakt ,snelle reactie bij vragen !, sowieso is het MINOX pakket topsoftware, uitermate geschikt voor het MKB !!

24 de outubro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Minox voor Windows fijn, maar oubollig.

Ik gebruik al jaren Minox voor Windows. Een fijn en makkelijk boekhoudprogramma. Het werkt altijd. Waarom dan toch maar 2 sterren? Minox voor Windows wordt al een paar jaar niet meer geüpdate en/of van nieuwe functionaliteiten voorzien. De focus van Minox ligt geheel bij de online versie. Ik betaal voor de Windows versie een fiks bedrag per jaar (gaat elk jaar gemiddeld 10% omhoog), maar ik heb niet al de moderne functie's wat je bij de online versie wel heb (bijv. bankkoppeling of koppeling webshop). Overstappen naar de online (= voordeliger) versie kan ik niet. De functie prijsafspraken per klant/productgroep welke ik in de Windows versie gebruik (wat er standaard inzit), vertikken ze om onduidelijke reden in de online versie te bouwen. Ik moet dan maar een extra, dure, ERP plugin aanschaffen die ik dan maar voor 1% gebruik. Als ze dit nu eens zouden doen, dan kregen ze de volle 5 sterren. Ook werkt het printen van eigen gekozen overzichten niet omdat dit niet compatible is met Windows 10!
Een geluk hebben ze dat overstappen naar een ander programma te omslachtig en tijdrovend is. Vandaar dat ik nog steeds Minox voor Windows gebruik.

16 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.