Handlat från Missfancy flertal gånger, blir alltid lika nöjd!🙏🏼 Deras gellack är to die for, nästan alla gellack behöver endast ETT lager och blir super täckande, endast några få gellack som jag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag gillar verkligen missfancys geler, och deras ph bonder, primer, och superbonder! Naglarna håller som sten utan släpp. Och färgerna på builder gels är as fina! Alla färger är fina och passar perfek... Ver mais
I would have given 5 stars but for one thing. Included with my order I purchased a gift card. It was sent as a digital file which is fine, however it's the most boring looking document I've ever seen... Ver mais
Jätte nöjd med mitt köp. Utöver den snabba leveransen är jag jättenöjd med mina produkter, köpte en el fil. utöver el filen ingick massa extra bits i priset, enkel att fatta hur den fungerade och e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Miss Fancy säljer nagelprodukter av högsta kvalitet för alla. Oavsett om du är nybörjare eller proffs har vi produkterna för dig. Vi brinner för naglar och strävar efter att leverera det senaste på marknaden. För oss är hållbara och säkra produkter väldigt viktigt därför strävar vi alltid efter att våra produkter ska vara Hema och di hema fria samt cruelty free och vegan. Hos oss hittar du bland annat Gellack, builder gel, liner gel, Utsug, uv/led lampor, Press on naglar, Elfilar, Tippar, Nagellim, Mallar. Du hittar även online kurser och guider som ger dig möjligheten att utveckla dina kunskaper kring naglar. Välkommen, Team Miss Fancy
Blixtsnabb leverans!
1-2 dagars leveranstid
Informações de contacto
Respondeu a 17% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
snabba med leveransen
beställde eb fredag kväll men de skickade superfort på måndag morgon
Skickades snabbt och fick med superfina…
Skickades snabbt och fick med superfina extragrejer!
tok snabb leverans
tok snabb leverans, fick mitt paket på två arbetsdagar.
produkterna som jag beställde var enligt mina förväntningar och såg ut som på bild :)
Suuuuperbra
Suuuuperbra! Paketet packades och skickades snabbt. Fick paketet dagen efter jag beställde! Toppen👍🏼
Super nöjd!!
Super nöjd med allt! Builder gels är jättebra och färgerna är så fina. Även gellacken är så fina. Produkterna känns som hög kvalitet och jag har inte haft några problem med något. Super snabb och smidig frakt.
Trevligt bemötande via mail vid frågor…
Trevligt bemötande via mail vid frågor och fick snabbt svar
Jag tycker att missfancy är jätt bra…
Jag tycker att missfancy är jätt bra och levererar i tid. Men färgerna på bilden av gellacken ser inte ut som det flesta gör i verkligheten. Annars är produkterna jätte bra kvalite och skulle gärna köpa igen.
Snabb leverans och toppenservice!
Snabb leverans och toppenservice!! Ja och såklart jättebra produkter🌟
Bra produkter och snabb leverans
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.