Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Säger bara WOW! Verkligen helt otrolig kundservice på detta företag. Sjukt snabba svar och väldigt hjälpsamma och villiga att lösa eventuella fel/ problem som uppstår. Utöver deras kundservice så ä... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Köpte deras elfil på 50% rea och jag är nöjd utifrån vad jag betalade, har testat den några gånger nu och tycker den är tyst, smidig och bra. Tycker dock att själva motorn känns lite plastig, så jag h... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Super nöjd med allt! Förutom min gelé som jag beställde ”no 3” den blev vit i härdningen men va rosa i burken och rida på eran hemsida så trodde de skulle bli rosa efter härdningen🙌🏼 annars va allt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza
  2. Grossista de produtos de beleza
  3. Loja de produtos de beleza
  4. Fábrica de cosméticos
  5. Grossista de cosméticos
  6. Tratamento para pés

Välkommen till Nagelexperten.se - Din pålitliga leverantör av produkter för allt inom nagelförlängning och tillbehör! Nagelexperten.se är en onlinebutik med högkvalitativa produkter till överkomliga priser som är snälla mot plånboken. Vi grundades av ett team med mångårig erfarenhet inom skönhetsbranschen med ett starkt fokus på att erbjuda tillförlitliga produkter av hög kvalitet för att uppnå professionella salongsresultat varje gång. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa imponerande naglar, oavsett om du är en professionell nagelterapeut, nybörjare eller en kreativ hemmaanvändare som vill lära sig göra naglar på egen hand. Vi stoltserar med ett omfattande sortiment som inkluderar akrylnaglar, polygel, gelénaglar, gellack, uv-lampor, elfilar, nagelverktyg, nagelfilar, nagelstickers, press on naglar och en mängd andra tillbehör med stor variation av färger. Varje produkt är noggrant utvald och är utvecklad med kärlek av Nagelexperten tillsammans med ledande tillverkare för att garantera högsta möjliga kvalitet, hållbarhet och ett stort utbud av nagelprodukter som passar alla önskemål. Vår strävan är att ge våra kunder en överlägsen köpupplevelse med bästa möjliga service. Med snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser vill vi göra din shopping hos Nagelexperten.se både bekväm och tillfredsställande. Varje gång du handlar hos oss, kan du vara trygg i vetskapen om att du får produkter av högsta kvalitet, noggrant genomtänkt produktutbud och en personlig service utöver det vanliga. Vi är väldigt tacksamma för alla sorters feedback från er, saknar du exempelvis någon produkt, färg eller annat i vårt sortiment så lyssnar vi mer än gärna på dina önskemål! Kan vi förbättra upplevelsen för dig som kund på något sätt så vill vi mer än gärna höra det så vi hela tiden kan förbättra oss och bli en ännu bättre leverantör av nageltillbehör! Tack snälla för att du väljer Nagelexperten.se för dina nagelbehov. Vi ser verkligen fram emot att få vara din leverantör av allt inom nageldesign och att få hjälpa dig uppnå de vackra naglar du förtjänar!

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Otrolig kundservice!

Säger bara WOW!
Utöver deras kundservice så är deras produkter som jag testat, geléerna, verkligen MAGISKA och stora favoriter hos både mig och mina kunder. Rekommenderar Nagelexperten starkt till alla som vill ha grymma produkter med ärliga och otroliga människor bakom! 😍

13 de abril de 2026
Opinião espontânea

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!
Jag får allergiska reaktioner på ALLA nagelprodukter förutom Nagelexpertens!
De är väldigt bra kvalité och väldigt skonsamma, ÄLSKAR!!!

6 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag gillade att leveransen var ganska…

Jag gillade att leveransen var ganska snabb. Och dem 2 geléer som jag köpte va jätte fina och super lätta att arbeta med! Det är första gången jag köpt gelé i hög viskositet, trodde det skulle vara svårt att jobba med men det gick super bra. Top coat var också super bra och håller sig glansig väldigt länge!

29 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hemsida, frakt och leverans plats

Det var en superbra och lättläst hemsida, och man kunde lätt hitta vad man letade efter. Frakten var också superbra, jag fick dock inte några notiser om när det skulle komma, denna information är bara till de som vill fast personligt tycker jag inte man behöver notiserna eftersom att allt gick så himla snabbt. Sedan ska man också tänka på att man behöver hämta paketet och att man inte får det vid sin dörr. Iallafall för mig så behövdes hämtning.

29 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är verkligen nöjd med mina…

Jag är verkligen nöjd med mina produkter!
De håller hög kvalitet som lovat, är lätta att använda och ger ett väldigt fint resultat. Har testat olika brands tidigare, men ni är mitt absolut favorit ställe att beställa från nu!
Dessutom var leveransen smidig och snabb. Kommer absolut beställa igen snart. 🥰

20 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.