Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben al lang op zoek naar satijnen beddengoed. De meeste polyester overtrekken zijn ronduit teleurstellend. Daarom een aantal echte zijden gekocht; heel fijn en mooi, maar erg duur! Nu deze van Mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Écht luxe en romantisch ; Heerlijk om onder te slapen of anderzijds .. door deze luxe en romantische uitstraling . .zowel winter als zomer .. Het glijdt zo lekker en is niet zwaar.. Ook prijs/kwalitei... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste Fleur, Bedankt voor het satijnen bovenlaken . Mijn ervaring met misteria.nl : vlotte,correcte klantenservice,een luisterend oor en een grote bereidwilligheid om de verwachting van de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wel de kwaliteit is echt uitstekend. k heb in het verleden andere producten ergens besteld,maar het verschil is merkbaar. Ik had een probleempje en verstuurde een mail met mijn vraag en daags nadi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Bij Misteria.nl draait alles om luxe, comfort en stijl. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment woon- en lifestyleproducten die niet alleen mooi ogen, maar ook bijdragen aan jouw dagelijks comfort. Van zijdezacht beddengoed tot slimme oplossingen voor in huis, elk product wordt gekozen met oog voor kwaliteit en design. We geloven in service met een persoonlijke touch. Daarom staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en eventuele problemen snel op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en we doen er alles aan om jouw winkelervaring soepel en prettig te laten verlopen.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

53 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Het gebruikte materiaal is heerlijk zacht en glad

Het gebruikte materiaal is heerlijk en daardoor slapen we ontspannender mede omdat we minder wakker worden tijdens het draaien. De kussenslopen hebben helaas afmetingen van 40 x 50 cm en niet de standaard afmetingen van onze kussens 60 x 70 cm en hierdoor moesten we stiksels weghalen om het te laten passen 😢
Aanvulling: wij hebben contact gehad en er wordt gewerkt aan een oplossing, daarom van 3 naar 4 en wie weet later naar 5 sterren, heel fijn.
Helaas moet ik nu 3 maanden later melden dat er na het contact niets is gebeurt. M.a.w. we hebben nog steeds twee heel slechte kussenslopen. Nu 7 maanden later is de website uit de lucht en dus geen service meer.

29 de agosto de 2025

Beste Roel,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de zachtheid en het comfort van onze producten, dat is precies wat we voor ogen hebben!

We vinden het natuurlijk jammer dat de kussenslopen niet de juiste maat bleken te zijn en u daardoor zelf aanpassingen moest doen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Na uw melding hebben wij direct contact met u opgenomen om een mogelijke oplossing te bieden.

Bij Misteria doen we er alles aan om onze klanten 100% tevreden te stellen, ook als er onverhoopt iets misgaat. We zijn blij dat we u alsnog hebben kunnen helpen en hopen dat u met veel plezier blijft genieten van uw aankoop.

De kwaliteit is super

De kwaliteit is super
Het is niet zo heel goedkoop maar het is het wel waard
De service is prima
Een van de weinige bedrijven dat betrouwbaar is Online dan hè

26 de agosto de 2025

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor uw tweede review, wat ontzettend attent dat u nogmaals de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We waarderen het enorm dat u onze kwaliteit en service opnieuw zo positief benoemt. Uw vertrouwen en vriendelijke woorden betekenen veel voor ons.

Nogmaals dank voor uw steun en enthousiasme. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Debby,

Classificada 5 em 5 estrelas

Misteria heeft onmiddellijk gereageerd…

Misteria heeft onmiddellijk gereageerd om mijn dekbedovertrek dat te klein was en een nieuw dekbedovertrek verzonden, heel goeie naverkoopdienst

29 de agosto de 2025

Beste Roeland,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en de afhandeling van uw dekbedovertrek. We vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop, ook als er iets misgaat.

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we u uiteraard weer graag verder.

Ben zeer tevreden over mijn aankoop

Ben zeer tevreden over mijn aankoop

14 de agosto de 2025

Beste Martine,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw fijne woorden! Wat ontzettend leuk om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop en dat we u goed hebben kunnen helpen, daar doen we het voor.

We hopen dat u nog lang mag genieten van uw nieuwe beddengoed, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Een happy klant

Beste Fleur,

Bedankt voor het satijnen bovenlaken .
Mijn ervaring met misteria.nl : vlotte,correcte klantenservice,een luisterend oor en een grote bereidwilligheid om de verwachting van de klant in te lossen
Ook de verzending van bestelde goederen verloopt vlot en correct.

Ik kan alleen maar positieve feedback geven en andere klanten die bij misteria bestellen geruststellen dat ze in goeie handen zijn bij misteria!

Mvg,
Rudy Geuens

22 de agosto de 2025

Beste Rudy,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en uw fijne woorden, wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en het satijnen bovenlaken!

Uw positieve ervaring en waardering betekenen heel veel voor ons. We doen er alles aan om iedereen persoonlijk en met aandacht te helpen, en het is geweldig om te horen dat dit ook zo is overgekomen.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Classificada 2 em 5 estrelas

2 maanden moeten wachten op kleding en…

2 maanden moeten wachten op kleding en toen deze arriveerde bleek maat L. totaal niet te passen (S). Wel een maat voor kleine Chinezen! Ook de stof was abomimabel slecht. De overtrekken zijn ook niet van zijde, maar troep. Niet kopen, je krijgt wel je geld terug, na een retourlabel te printen, wat even duurt voordat je die krijgt.

9 de agosto de 2025

Beste Will,

Hartelijk dank voor uw bestelling en voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg jammer om te lezen dat u ontevreden bent over uw bestelling.

Wij hebben uw situatie vanaf het eerste moment serieus genomen en u direct geholpen om tot een oplossing te komen. Hoewel er helaas wat foutjes zijn geweest bij de levering, hebben wij u een passende oplossing geboden en hopen wij dat wij u hiermee alsnog tevreden kunnen stellen.

Wij staan altijd klaar om problemen op te lossen, ook als er iets misgaat. Ons doel is dat iedereen uiteindelijk blij is met onze service & producten.

We horen dan ook graag van u of de geboden oplossing naar wens is geweest.

Mooi product!

5 de agosto de 2025

Beste Taha,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw mooie woorden.

Wat fijn om te horen dat het product helemaal naar wens is! Wij streven er altijd naar om onze klanten niet alleen een mooi, maar ook een kwalitatief goed product te leveren waar zij lang plezier van hebben. Het doet ons dan ook goed te lezen dat dit bij u gelukt is.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Levering en service uitstekend

Het is soms lastig om van internetaankopen te zien waar je iets bestelt, welke kwaliteit het heeft en of er mogelijk van oplichting sprake is. Zeker als het mooie aanbiedingen betreft en het even duurt alvorens je bestelling geleverd wordt.

In dit geval bij Misteria kreeg ik mijn aankoop keurig geleverd. Dat niet alleen, de service bleek ook nog eens uitstekend te zijn. Ik had zelf een foutje gemaakt in de maatvoering. De (Nederlandse) serviceafdeling van Misteria bleek goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Complimenten.

1 de agosto de 2025

Beste Nick,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review.

Wij begrijpen heel goed dat het soms spannend kan zijn om online te bestellen, zeker als het om aanbiedingen gaat. Des te blijer zijn wij dat uw bestelling keurig is aangekomen en dat onze luxe service u heeft kunnen helpen met de maatvoering.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ons makkelijk kunnen bereiken en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Bedankt voor uw vertrouwen in Misteria.nl en voor uw complimenten aan ons team.

Aanrader

3 x besteld, zeer tevreden over alle producten. Klantenservice reageerde direct op vragen om nadere informatie. Echt een aanrader!

2 de agosto de 2025

Beste Martine,

Hartelijk dank voor uw prachtige review!

Wat fijn om te lezen dat u inmiddels drie keer bij ons heeft besteld en tevreden bent over al onze producten. We doen ons best om snel en duidelijk te reageren op vragen, en het is geweldig om te horen dat u dat zo heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en warme aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Geen juiste levering ontvangen

Helaas hebben we niet gekregen wat we besteld hebben.
We vroegen king size 200 op 200cm en kregen 180 op 200cm.
Ik wacht nog tot ze ruilen, dan kunnen we ze een betere score geven.

30 de julho de 2025

Beste Danny,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw eerlijke feedback.

Wat spijtig om te horen dat u niet het juiste formaat heeft ontvangen. Onze excuses voor dit ongemak, dit heeft niet mogen gebeuren. We begrijpen dat dit erg vervelend is en zorgen er uiteraard voor dat dit zo snel mogelijk naar wens wordt opgelost.

We hopen dat u na het ontvangen van het juiste artikel tevreden zult zijn over onze service. Mocht alles naar wens verlopen, zouden wij het enorm waarderen als u uw beoordeling dan zou willen aanpassen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Af te raden indien geen standaard afmetingen

Voor mijn bestelling kontakt opgenomen betreffende afwijkende maten ... Afgesproken dat dit na het plaatsen van de bestelling ging aangepast worden ...

Helaas niet Dus ... Een grote dekbedovertrek in de verkeerde afmetingen ipv. De 2 kleinere modellen, 2 kussenslopen in plaats van de beloofde 4 ...

Na contactopname met de supportafdeling en het nauw opvolgen uiteindelijk de initieel bestelde maten ontvangen.

Goeie dienst na verkoop !

Mvg, yvo

28 de julho de 2025

Beste Yvo,

Hartelijk dank voor uw bericht. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer u duidelijke afspraken maakt over afwijkende maten, maar vervolgens toch een verkeerde levering ontvangt. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

Het lijkt erop dat er tijdens het verwerken van uw bestelling iets is misgegaan, vermoedelijk door een technische storing in ons systeem waardoor de afgesproken aanpassing niet correct is doorgevoerd.

Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om samen te kijken naar een passende oplossing. We doen ons uiterste best om dit zo spoedig mogelijk voor u recht te zetten en ervoor te zorgen dat u alsnog ontvangt wat u heeft besteld én is toegezegd.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de verwarring. We waarderen uw geduld en hopen uw vertrouwen in Misteria.nl snel te herstellen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en snelle communicatie

Goede communicatie en snelle levering

24 de julho de 2025

Beste John,

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw bestelling bij Misteria.nl!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en de snelle levering. We doen ons uiterste best om iedere bestelling zorgvuldig en vlot te verwerken, dus het is heel prettig om te merken dat dit gewaardeerd wordt.

Uw feedback geeft ons extra motivatie om deze service voort te zetten en waar mogelijk nog verder te verbeteren. We hopen dat u volop kunt genieten van uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service na een foutieve bestelling

Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik tot de vaststelling dat er een fout was ‘ingekropen’. Ik heb dit direct gemeld en ik kreeg nog dezelfde dag een duidelijke en persoonlijke mail. De fout werd rechtgezet. Na het rechtzetten van de fout kreeg ik een voor de terugbetaling van een deel van het bedrag. Zeer correcte afhandeling zou ik zeggen tot nu toe. Zodra ik het beddengoed krijg zal ik ook deze ervaring noteren. Bedankt alvast voor de snelle oplossing. E. Vertonghen

18 de julho de 2025

Beste Edmonda,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat we de fout snel en correct hebben kunnen rechtzetten. We doen ons uiterste best om elke situatie persoonlijk en vlot op te lossen, en het is fijn te lezen dat dit ook zo is overgekomen.

We hopen dat u binnenkort met volle teugen kunt genieten van uw nieuwe beddengoed. Mocht er nog iets zijn of heeft u verdere vragen, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

top service snelle levering goede…

top service snelle levering goede klantcontact en goede kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar!!

11 de julho de 2025

Beste Nassim,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs.

U bent altijd van harte welkom bij een volgende bestelling!

Prachtige lakens!

Ik kreeg 2 paar zeer mooie zijdeglanzende grote satijnen lakens toegestuurd, prettig om aan te voelen ook. Echt wat je ervan verwacht!

26 de junho de 2025

Beste Chris,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en uw bestelling bij Misteria.nl.

Wat fijn om te horen dat onze Luxe Satijnen Lakens niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ook zo prettig aanvoelen.

Wij streven ernaar om onze klanten een luxe en comfortabele ervaring te bieden, en het is ontzettend fijn om te lezen dat dit bij u is gelukt.

Nogmaals dank voor uw mooie woorden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Met een beetje scepsis, maar zeer tevreden

Met een beetje scepsis 2 satijnen overtrekken besteld. Met creditcard omdat het misschien niet aan zou komen. Scepsis is volledig omgeslagen in enthousiasme! Snelle levering, goede kwaliteit! Zeer tevreden.

18 de junho de 2025

Beste Dave,

Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent en dank voor het delen van uw ervaring!

We begrijpen heel goed dat u eerst wat twijfels had, en daarom waarderen we het des te meer dat u ons het vertrouwen heeft gegeven. Geweldig om te horen dat de kwaliteit en snelle levering die verwachting hebben overtroffen.

Mocht u willen delen wat u in het begin wat sceptisch maakte, dan horen we dat graag, zo kunnen we blijven verbeteren en anderen nog beter helpen bij hun keuze.

U kunt ons bereiken via:
Mail: Info@misteria.nl
Whatsapp: +31630852451

Nogmaals bedankt, en hopelijk tot een volgende bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels mijn 2e bestelling ontvangen…

Inmiddels mijn 2e bestelling ontvangen en nog net zo tevreden! Ook de klantenservice ondersteunt goed bij vragen, dat is een 5 sterren review zeker waard! 👍🏼

18 de junho de 2025

Beste Jansen,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u opnieuw zo tevreden bent! We doen er alles aan om niet alleen kwaliteitsproducten te leveren, maar ook om u echt goed te ondersteunen bij vragen of twijfels. Dat u dit waardeert en met vijf sterren beoordeelt, doet ons oprecht goed.

Dank voor uw mooie woorden, u bent altijd van harte welkom bij ons!

Helaas

Niets ontvangen. En dan wel vragen of ik een review wil schrijven? Schandalig. Zorg eerst eens dat je waarmaakt wat je beloofd.

Ondertussen de spullen ontvangen maar niet de kwaliteit die ik had gehoopt. Per e-mail zijn ze niet meer te bereiken. Krijg mails onbestelbaar retour. LET OP!!! Oplichting.

Een duidelijke weg met enorme hobbels. Maar inmiddels pakket retour en geld terug. Conclusie: levertermijn -, kwaliteit -, moeite om geld terug te krijgen-, uiteindelijk wel geld terug

14 de junho de 2025

Beste Saskia,

Bedankt voor uw beoordeling, en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om een product later te ontvangen dan verwacht.

We zien dat uw bestelling inmiddels is aangekomen. We willen dit graag persoonlijk met u bespreken en ervoor zorgen dat alles naar wens is. Zou u contact met ons willen opnemen via info@misteria.nl of een WhatsApp bericht kunnen sturen naar +31630852451? Dan kijken we samen hoe we dit netjes kunnen oplossen.

Nogmaals excuses voor het ongemak, we willen u alsnog graag een positieve ervaring bieden.

Fleur

Niets ontvangen !

Ik heb op 27 Mei mijn bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden niets ontvangen en ook via mijn DHL app kan ik mijn bestelling niet terugvinden. Mijn advies is dan ook om geen aankoop bij hun te doen.

Update: ik heb gisteren (06-06-2025) mijn bestelling bij DHL servicepunt opgehaald, maar alleen jammer dat ze dan weer de verkeerde schoenmaat hebben opgestuurd:-( Enfin, ik zal mijn aantal review sterren van 1 naar 2 verhogen, maar nog steeds een onvoldoende dus wat mij betreft.

27 de maio de 2025

Beste John,

Hartelijk dank voor uw review en uw bestelling op 27 mei. Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen en dat er via DHL geen trackinginformatie zichtbaar is. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wij hebben inmiddels via e-mail contact met u opgenomen om u te informeren over de status van uw pakket.

Nogmaals onze excuses en dank voor uw geduld. We doen ons best om dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen.

Fleur
Klantenservice Misteria

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een super goede service

Wat een super goede service. Ik ken geen ander bedrijf wat zo veel moeite neemt om mijn bestelling aan te passen. 👏
Snelle reactie op mijn mail met een fantastische oplossing.😄

7 de maio de 2025

Resposta da Misteria

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We doen ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, dus het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Geniet van uw bestelling en we wensen u veel comfortabele nachten toe! ✨

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.