Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij... Ver mais
Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Ver mais
Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.
Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand. Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch... Ver mais
Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.
Postbus 17188, 1001 JD, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Deze heer E,E Chaouat stelde je gerust, en stelde gerichte vragen

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
De arts was zeer vriendelijk en gaf meteen in indicatie overde uitslag.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Ik moest een voorschot betalen van €300. De keuringstelde niet veel voor. Toch kreeg slechts € 23 terug. Het kostte me diverse e-mails en een telefoongesprek voordat ik ze kon overtuigen dat dit veel te weinig was. Uiteindelijk is mij beloofd €123 terug te storten. Ik was in de verkeerde duurdere categorie ingedeeld. De toegang tot het kantorencompex en parkeerplaats was onduidelijk en daardoor lastig.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Op een zeer ontspannen en rustige wijze gekeurd voor de verlenging van mijn rijbewijs. Toppie.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
ik weet niet wat ik moet op schrijven het was buiten gewoon heel goed.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Perfecte locatie, zeer klantvriendelijk. Professioneel.
Alleen de hoge kosten zijn een min.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
De reden van het bezoek is natuurlijk minder leuk, maar ze zijn daar duidelijk, eerlijk,en geven goede feedback.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Alles perfect en volgens afspraak verlopen zeker aan te bevelen.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
1 keuring waar wel afspraak voor was kon niet uitgevoerd worden maar na contact met de klantenservice gaat het snel opgelost worden.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
De Neuroloog was duidelijk en heel rustig, hij legde de uitslag ook prima onderbouwen uit.De keuring

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Snelheid bij het maken van afspraak, het snelle rapport/verslag aan het CBR, correctheid keuringsarts.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Werd zeer goed behandeld, menselijk, met duidelijke uitleg van de Arts over hoe de procedure zou gaan verlopen, en kreeg de tijd om mijn situatie uit te leggen, kreeg duidelijk gevoel dat de Arts en de psycholoog mij serieus namen en kreeg heldere en duidelijke uitleg over de procedure,voelde me op me gemak en de betrokkenheid was oprecht en professioneel,als ik voor de 2e keer gekeurd moet worden 100 procent hier en het liefst ook bij de deze Arts en psycholoog.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Stipt op tijd, zeer terzake met een plezierige uitstraling. Van harte aanbevolen

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Alles is snel en perfect gelopen

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.