Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig gode kvalitetstæpper, hurtig feedback og kundeservice, god pris. Jeg købte 2 tæpper med det samme, i tvivl om jeg skulle have 1 eller 2, og hvilken størrelse. Alt ved det her køb og returneri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har endnu engang købt ind hos MK Tæpper og igen igen er jeg virkelig tilfreds😀🇩🇰 Jeg er tilfreds med prisen, leveringen og ikke mindst kvaliteten 🤩 MK Tæpper får min allerbedste anbefaling �... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik den bedste betjening , da jeg besøgte butikken. Rigtig god vejledning , og den bedste kundeservice , jeg længe , har fået

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt et tæppe hos MKtæpper, som desværre ikke lever op til den kvalitet, man må forvente. Tæppet vil ikke rette sig ud, selv efter at have ligget ude i længere tid, og der er desuden syn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de carpetes

Escrito pela empresa

Mktaepper tilbyder et bredt og varieret udvalg, hvor alle kunder kan finde et tæppe/gulv som passer ind i deres hjem og indretning. Vi lytter til vores kunders efterspørgsel og fokuserer dermed på et bredt sortiment, så vi kan tilfredsstille forskellige stilarter og behov.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og pæne tæpper

Tæpperne er ikke helt som på billedet på hjemmesiden, de er heldigvis betydelig pænere i virkeligheden.
God service hele vejen igennem med mails fra dem under leveringsprocessen så man kan følge med. Selv kort tid efter de er leveret kom der mail fra dem om at de nu var leveret.

Lidt lang leveringstid fordi tæpperne kom fra Tyskland hvor de åbenbart har deres lager.

Jeg kan anbefale butikken. Deres varer virker af god kvalitet.

14 de agosto de 2025
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Terrible product, terrible service — avoid!

Strong chemical smell — unsafe for children!
The carpet arrived with an overpowering chemical odor. My 1.5-year-old allergic son and 3-year-old child couldn’t even stay in the room. Seller refused responsibility and demanded I pay return shipping. No warning on their site. Terrible product, terrible service — avoid!

27 de julho de 2025
logótipo da Mktaepper

Resposta da Mktaepper

Hi Volodymyr.

Thank you for your review.

We’re sorry to hear that you had a negative experience with the product. However, we would like to clarify that we did offer a return option and took responsibility. Our procedure in such cases is to evaluate the product once it is returned. If the smell is found to be unusually strong or not within acceptable standards, we will cover the return shipping costs. If the product is deemed acceptable, then the return shipping will be your responsibility.

For clarity, I’m including my latest response to you from our email correspondence:

"Dear Volodymyr,

Thank you for your detailed response.

I would like to clarify that it is common for carpets to emit an odor immediately after unpacking, and this typically dissipates within approximately 14 days. Proper ventilation can help expedite this process.

As previously mentioned, our final solution is for you to use the provided link to return the carpet, and we will assess it upon receipt. If your claim regarding the odor is valid, we will cover the return shipping costs. However, if we determine that the odor is within normal limits, the return shipping cost will be deducted from your refund.

I would also like to assure you that our products meet all relevant safety standards, as all our carpets are Oeko-Tex certified. Therefore, the claim regarding safety concerns can be disregarded. All our carpets are sourced from reputable and recognized suppliers in Europe.

Thank you for your understanding, and have a great day :-)"

Best regards,
Meryem, MK Tæpper

Hurtig levering.

Varen kom så hurtigt, og var tilsyneladende af god
kvalitet
stor tilfredshed her fra, og kan godt anbefales andre

Lone.

30 de junho de 2025

Meget tilfreds

Jeg bestilte søndag og allerede dagen efter var det sendt afsted.
Kvaliteten er mere end okay i forhold til prisen, man får helt klart noget for pengene her.

30 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais