M L Larsen har revet hus ned, og mangler at synliggøre hvor vand, stikledninger er - dette er et must. Via mail skriver de, at de har gjort - jeg har dokumentation på det ikke er gjort. Når jeg b... Ver mais
A empresa respondeu
I forbindelse med byggeri af nyt hus skulle vi have det gamle revet ned, og vi brugte M. L. Larsen til opgaven. De løste opgaven rigtig godt, og vi fik god og hjælpsom vejledning hele vejen igennem. S... Ver mais
M.L. Larsen er din entreprenør i hele København og over hele Sjælland – private og erhverv, opgaver store som små!
Dinamarca
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Via mail skriver de, at de har gjort - jeg har dokumentation på det ikke er gjort. Når jeg beder om billeder af det, så har de ikke nogen. Når jeg taler med byggefirmaet, så er det et must at i tager billeder.
Når man kontakter dem, høre man ikke fra Mathias. Kom glad og afslut dit arbejde ASAP.

Resposta da Mllarsen
Brugte dem i forbindelse med nedrivning af hus og er ærgerlig over at vi ikke brugte nogle andre. De var 10% dyrere, men med i tilbuddet vi fik sendt, ville vi så få 15% på etablering af have. Da vi overtog grunden fra ML Larsen var selv HusC overrasket over tilstanden og vi måtte selv fjerne mursten og murbrokker som de havde efterladt. Da vi ville bruge deres have-pakke-tilbud efterfølgende, ydede de ikke servicen længere…
De var sgu lidt til grin og ville ikke bruge dem igen..
Vi fik revet hus ned i Hørsholm - utrolig god oplevelse - holdt i hånden af kontoret - planlagt med et sluttid - overholdt 100% - meget behagelige mennesker - en stor positiv oplevelse - kan klart anbefales.
Vi har brugt M. L. Larsen til nedrivning af ekst. bygning og bortkørsel af et område med forurenet jord. Vi har været super glade for processen og især kommunikationen med både kontor og folk på pladsen har været tillidsskabende. Vi kan på det varmeste anbefale M. L. Larsen til lignende opgaver.

Resposta da Mllarsen
Virksomhed der både giver ekstraregninger og er meget uhøflige.
Virkelig dårlig oplevelse af ML Larsen. Først blev jeg lovet en uge med påbegyndelse af arbejdet, hvorefter jeg selv skulle rykke for at finde ud af at der var sendt forkert dato og arbejdet ville påbegyndes senere end forventet. Da arbejdet skulle i gang gik gravemaskinen i stykker hos en anden kunde. Det var arbejdsmanden som skulle få kabalen til at gå op, fordi der ikke var styr på det fra planlæggernes side. Stor ros til den arbejdsmand (han får stjernen og ingen til virksomheden). Herefter blev grunden ryddet som aftalt, hvorefter jeg blev ringet op og fik at vide der kom en ekstraregning på næsten 8.000 kr. For arbejde de havde udført og som vi ellers var enige om fra starten af var en del af prisen. Hvis man ikke er enig så snakker man sammen inden arbejdet udføres, så man er enige om merpris. Men nej ikke hos ML Larsen. Yderligere havde manden som gravede, lagt jord ovenpå vanddekslet til vandmåleren. Da jeg nævnte dette fik jeg at vide at han ville grave det fri inden han kørte. Da jeg kom hjem havde han ikke gravet det fri. Da jeg skrev det til ham blev jeg blot henvist til kontoret, endda gentagne gange og dette var en fredag eftermiddag. Herefter sendte jeg en meget utilfreds mail til medejer Mads. Om mandagen modtog jeg flere opkald og sms'er, for så kunne arbejdsmanden pludselig godt komme. Jeg fandt selv en løsning og ønskede ikke de kom tilbage.
ML Larsen besvarer anmeldelsen og de oplysninger der tilføjes er ikke korrekte. Jeg har aldrig godkendt merpris, for der blev blot sagt at arbejdet var udført og derfor ville jeg modtage ekstra regning. Yderligere var brønden fri og ikke skjult ved opstart og den blev begravet af ham som gravede. Og slutteligt var opstart ment en uge før, hvilket jeg også fik at vide pg jeg havde booket jer flere måneder i forvejen.
Dem som læser anmeldelsen må selv vurdere hvad de mener.

Resposta da Mllarsen
I forberedelsen til nedrivning af vores hus forsøgte vi via kommunes hjemmeside at få styr på hvordan det skulle gøres for at følge lovgivningen m.m. og få et overblik på det praktiske arbejde. Vi måtte opgive - men fik af andre anbefalet at kontakte nedrivningsfirmaet M.L.LARSEN Entreprise. Det gav ro på projektet - de kunne alt det der skulle til og lidt til. Professionel rådgivning, rigtig god projekthåndtering og den praktiske nedrivning blev udført hurtigt og effektivt. Flere gange var jeg forbi og se på nedrivningen fandt sted og blev imponeret hver gang. Tak for supergod hjælp med hele nedrivningsprojektet - det gik som i en drøm og vi var klar til næste drøm om det nye hus.
Vi indhentede tre tilbud på opgaven, og M.L. Larsen Entreprise var klart de mest konkurrencedygtige på prisen. Hele dialogen fra start til slut var i top. Mathias på kontoret fulgte hurtigt og professionelt op på alle spørgsmål, så vi hele tiden følte os trygge i processen.
Selve nedrivningen blev udført af Muhammed, som gjorde et virkelig flot stykke arbejde. Der var styr på det hele, og resultatet taler for sig selv: Grunden er efterladt utroligt pænt og langt over vores forventninger.
Vi kan varmt anbefale M.L. Larsen Entreprise
Pas på hvis du er nabo til et hus der skal rives ned af firmaet M.L. Larsen. Vi oplevede at vores udhus med udhæng mod nedrivningsgrunden blev delvist revet af da han med grabben fjernede en busk, som var op af vores udhus.
Vi påtalte det til vedkommende der nedrev huset, og han nægtede, at det var ham. Han udtalte, at vi var idioter.
Ved telefonisk kontakt til firmaet v/ direktør Mads Larsen, som nægtede, at det var hans firma, som havde lavet skaden, men han lovede at komme og se på det. Det skete aldrig.
Ved fornyet telefonisk henvendelse til firmaet, denne gang ved Mathias, som ville se på foto, som vi sendte til ham af skaden. Heller ikke her hørte vi noget.
Som vi ser det, så kan du ikke regne med dette firma.

Resposta da Mllarsen
man hærger hele nabolaget fra kl 6 om morgenen med rangering af containere og starter nedrivning med maskiner. Alle i området må flytte biler. ved henvendelser er man ubehøvlet.
Ringer man til M.L Larsen -:
"alle linjer er desværre optaget"
Super god oplevelse med at rive hus ned i Dragør. Naboerne var meget tilfredse og følte sig respekteret og var ikkke generet af larm og kørsel. Nedriver Michael var SUPER serviceminded og hjalp med diverse. Ingen overraskelser i pris og aftalerne blev holdt til punkt og prikke. Fuld anbefaling herfra!
Fik nedrevet hus til 60.000dkr mindre end første firma jeg kontaktede og så var de super lette at arbejde med. Det var en bøvlet opgave og jeg havde en reel snak med dem om hvad jeg kunne forvente, hvilket de overholdte.
De har lige overhældt min nye mercedes med knust mursten. Jeg var flink og forklarede samt viste vidio og billide doc.
Utrolig ubehøvlede medarbejdere. Der ikke tager ansvar og bortforklarer. Istedet for bare at være ærgerlige . Find nogle andre til jeres opgaver
We had a demolition with M.L Larsen, to build with MiltonHus a new house.
The demolition took place and then we had to clean up the mess and pay extra to Milton as they have written and verified that it was of poor quality and more work had to be done.
Furthermore, ML Larsen had broken tiles at the public pavement, but they refused to pay for the damages they made, since the had put metal plates on the side walk. Cannot recommend them, they cost us a lot extra and took no responsibility for the damages they made.
Vi havde indhentet 3-4 tilbud på at rive vores hus ned. Vi fik tilbud alt fra 100.000 til 585.000 😂 vi gik med M.L Larsen da deres tilbud var oprindeligt, fair, billigt og så virkede de yderst kompetente. Vi er SÅ glade for den oplevelse vi har haft. Lige fra ordreangivelse til de fantastiske søde mennesker der står ude på ens grund og skal rive huset ned. Virkelig rare og gode mennesker, der også lige havde tid til at vise ens dreng hvad kranen kunne, da vi lige var forbi og kigge.
Vi har følt os så trykke hele vejen. De søde piger på kontoret har været ligeså gode. Informeret os inden, undervejs og efter. Det er simpelhen så gode mennesker i det firma!♥️
Tak til M.L.larsen. Hvis jeg skal rive et hus ned igen, så bliver det 110% med jer igen!
Tak til jer!
Vi kan varmt anbefale M.L. Larsen. Så hvis du er i tvivl, så kan jeg komme dig tvivlen til gode. For i firmaet her er du i gode og trykke hænder, og overholder alle aftaler!
De bedste hilsner fra Jesper og Sandra, der har fået revet hus ned i Hørsholm.
Jeg har benyttet ML Larsen til nedrivning af et mindre parcelhus med kælder.
Det har været en rigtig positiv oplevelse, hvor ML Larsen hele vejen igennem, har været enormt fleksible, servicemindede og behagelige at samarbejde med.
Arbejdet blev fint udført som lovet og til aftalt pris og jeg har ikke noget dårligt at sige om forløbet.
Jeg vil anbefale ML Larsen til andre. 5 stjerner!
Konkurrencedygtig pris og godt arbejde.
Nedrivning af hus og rydning af grund. God kommunikation fra start til slut. Både kontorpersonalet og maskinfører, var søde og rare at tale med. Især Nicklas (maskinfører), skal have stor ros for hurtigt og effektivt arbejde, som er afleveret pænt og til tiden.
Er meget tilfreds med et godt og veludført arbejde.
M.L.Larsen har udført nedrivningen af sommerhus hurtigere end aftalt uden at gå på kompromis med miljøscreening, kvalitet eller pris. Kan varmt anbefales.
Hurtig og effektivt arbejde. God dialog med berørte naboer.
Vi har fået revet et sommerhus ned med ML Larsen og det er gået over al forventning. Nedriveren var bare super go' og der er ryddet så fint op. Connie og Heidi på kontoret er bare stjerner når planen driller og der skal flyttes om på datoer, og det hele er lavet til en skarp pris. 5 stjerner og de varmeste anbefalinger herfra.
Jeg hyrede Mllarsen til at nedrive en gammel bygning og kunne ikke være mere tilfreds. De var professionelle, overholdt deadlines, og sikrede høj sikkerhed. Området blev grundigt ryddet op efter nedrivningen.
Deres opmærksomhed på detaljer og kundeservice var imponerende. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for nedrivningstjenester.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.