Entreprenør Morten Hansen Opiniões 9

1. Empreiteira de demolição
  2. Empresa de Terraplenagem
  3. Serviço de limpeza de calhas

Escrito pela empresa

Professionel nedrivning og jordarbejde.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Vi har fornyligt brugt Entr

Vi har fornyligt brugt Entr. Morten Hansen til både nedrivning af eksisterende sommerhus, samt bortkørsel af en masse jord.
Vi har ikke haft andet end en fantastisk oplevelse! Det har været en absolut fornøjelse. Helle er virkelig dygtig, man kan tydeligt mærke hun har hånd om sine sager, og er altid tilgængelig i fald af spørgsmål m.m.
Morten, tager sig af det fysiske arbejde - og det gør de efter tidsplanen og virkelig hurtigt.

Vi har ikke andet en ros til himlen for Helle og Morten.
Klar anbefaling!

Mvh,
Solsikken ;)

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Entreprenør Morten Hansen

Vi takker mange gange for de pæne ord, vi har på alle måder også nydt samarbejdet - Endnu engang held og lykke med byggeriet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tryg og effektiv nedrivning fra start til slut.

Vi har haft fornøjelsen af at få nedrevet et hus i Rødovre.
Det er efterhånden sjældent man møder håndværkere, der både levere høj kvalitet og samtidige er så behagelige at samarbejde med.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger Morten & Helle. Firma Morten Hansen

23 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Høj kvalitet og god dialog

Vi har benyttet Mortenvh i forbindelse med nedrivning af hus, have og skur. Der har været en god dialog hele vejen igennem og arbejdet er blevet udført yderst tilfredsstillende med høj kvalitet. Vi er meget glade for, at vi valgte netop Morten, Helle og kollegaerne til vores nedrivning. Kan klart anbefales.

16 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøst firma der løber fra deres aftaler

Vi har været i kontakt med både Morten og Helle i en længere periode vedr. nedrivning af vores hus.

Det første tilbud vi får er mangelfuldt, og nævner blandt andet ikke vores kælder. Vi beder derfor om at dette fremgår af tilbuddet.
Herefter accepterer vi tilbuddet både pr. telefon og mail.
Vi snakker med dem efterfølgende hvor de pludselig kommenterer på typen af tag OG TRÆKKER DERES TILBUD TILBAGE, da de åbenbart ikke kan finde ud af at arbejde med den type tag.

De påstår pludselig at vi ikke havde accepteret tilbuddet, på trods af at vi var i gang med at aftale dato. -Vi finder det ekstremt underligt at aftale den slags hvis man ikke har accepteret et tilbud.

Så gå langt uden om dem, med mindre du er håndværker og selv kan guide dem.

Tilføjelse d. 10/1-2025: Inden Helle svarede nedenstående forsøgte hun først at true mig til at slette min anmeldelse.

8 de janeiro de 2025

Kære Pernille
Vi er selvfølgelige meget kede af at du har den opfattelse af den længerevarende dialog vi har haft gennem de sidste måneder.
Der er ALTID 2 SIDER AF SAMME SAG. Men det nemmeste er jo altid at gå til tasteren og tale dårligt om andre bag skærmen, hvilket du jo tilsyneladende ofte har gjort brug af.
Vi ønsker jer alt mulig held og lykke med jeres kommende projekt.

Opdateret svar.
Kære Pernille,
Der er som tidligere nævnt 2 sider af sagen.
Du truer os med advokat hvis vi ikke vil give jer en kompensation på en opgave i hverken skriftlige eller mundtligt har accepteret. Jeg beder dig sende dokumentation for denne accept, hvilket du ikke kan da du ikke har en sådan.
At du vælge at omtale os på sådan en måde som du gør, må stå for egen regning.
Hvis du ønsker yderligere dialog, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontakt info.
God dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ærlige, effektive, professionelle og dygtige!

Tusind tak til Helle og Morten for at effektuere en helt perfekt nedrivning af vores gamle sommerhus, fælde træer, fjerne buskads, flytte træer og buske, fjerne bunker af haveaffald og gøre klar til parkeringsplads. Alt blev håndteret professionelt og grunden blev afleveret fuldstændig som aftalt til ret tid.

Imponerende effektivitet og utroligt professionelle mennesker. Bliver der en næste gang, er det uden tvivl Morten og Helle, der skal stå for opgaven.

De varmeste anbefalinger herfra!

27 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god oplevelse med Morten og…

Virkelig god oplevelse med Morten og Helle.

De formår at skabe ro og tryghed i forbindelse med nedrivning af huset.

Nedrivningen har gået efter planen og grunden er ryddet som aftalt. Virkelig effektive og kvalitet i det de laver.

Vi har været meget tilfredse og kan helt klart anbefale Morten.

18 de junho de 2024

Resposta da Entreprenør Morten Hansen

Vi takker for et godt samarbejde, og ønsker jer held og lykke med det kommende byggeri.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en kæmpe stor fornøjelse…

Det har været en kæmpe stor fornøjelse og lettelse ikke mindst at få det gamle hus væk og etableret en fast vej til det nye byggefelt. Alt på grunden var ryddet og bortskaffet som aftalt.

Morten Hansen har klaret det hele til top karrakter og overholdte alle aftaler.

Fra første møde på grunden var jeg ikke i tvivl om at vi kunne betro Morten opgaven og han skuffede ikke :-)

Det er næsten en skam at vi ikke har mere vi skal have revet ned, men når vi en dag skal til at planere grunden og køre muldjord ud så ringer vi til dem igen.

21 de abril de 2024

Gennemført arbejde.

Virkelig et flot stykke arbejde. Kvalitet, ordentlighed, kommunikation, præsision, gennemsigtighed.
Kan kun anbefale dem til nedrivning som vi havde i vores tilfælde.

5 de março de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais