Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg plejer at have rigtig fine vinduer når MM Multipartner har vasket mine vinduer, men sidste gang var de absolut ikke pæne. Jeg betalte forud men fik en regning. Jeg ringede til dem, og fik at vide... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som normalt et veludført arbejde og et flot resultat. Sidste gang var resultatet ikke til de 5 stjerner. Der var en del pletter efter optørring af dråberne, men måske DSBˋs sporarbejder og støv tidli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et par pålidelige herrer som værner om at gøre deres arbejde godt, og at tilfredsstille deres kunder med bl.a. en tilfredshedsgaranti. De er flinke, rare og respektfulde. Det eneste positive kritik... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service. To friske unge mænd, som kan deres kram. Vinduespudsning ude og inde på 2. sal. Er meget tilfreds med resultatet. Giver dem mine bedste anbefaling, og bestiller gerne igen.

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviços de manutenção de solo
  2. Serviço de lavagem a pressão
  3. Serviços de limpeza
  4. Limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Vi er en professionel vinduespudsningsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester til både private og erhvervskunder. Med erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise og har specialiseret os i at levere enestående service og kvalitet til vores kunder. Vores erfarne og pålidelige team er licenseret og forsikret, og vi stræber altid efter at opretholde de højeste standarder for bæredygtighed og miljøbevidsthed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Kan varm anbefales 👏🏽🥰

21 de junho de 2023

Hej Christian.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er blevet glad for vores behandling, og du har lyst til at anbefale os.

Vi glæder os til at komme forbi og pudse dine vinduer igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Det så fint ud

31 de maio de 2023

Hej Marianne.
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at vores behandling har levet op til dine forventninger :-)

de bedste hilsner

Et par pålidelige herrer

Det eneste positive kritik er at de gerne må pointere hvis der er noget som står i vejen for dem som skal flyttes. Vil bestille dem igen hjem hos mig👌
Vh. Lotte

Resposta da MM Multipartner

Hej Lotte. Tusind tak for din fine anmeldelse, og dine meget flotte ord. Dem er vi meget glade for. :-)

Vi glæder os til at pudse vinduer hos dig næste gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flotte vinduer og altid flinke og…

Super flotte vinduer og altid flinke og rare👍😊

Hej Gitte.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det varmer.

Vi er glade for, at vores behandling har levet op til dine forventninger og du er glad for resultatet.

Hurtig udførelse af opgaven

Hurtig udførelse af opgaven. Løbende info og fotos fra opgaven.

Kan ikke huske datoen.

2 de maio de 2023

Hej Jytte.

Tak for din fine anmeldelse! Det er vi super glade for :-)

Vi er glade for, at du blev glad for vores behandling, og det levede op til dine forventninger.

De får 100% min anbefaling

De får 100% min anbefaling.
Billigt og professionelt. Jeg har lavet den næste aftale med dem ☀️

28 de maio de 2023

Hej Rikke.

Tusind tak for din anbefaling. Det varmer hos os :-)

Vi er glade for at vores resultat har levet op til dine forventninger.

Det er en fornøjelse at pudse dine vinduer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst pæne vinduer og aftalen blev…

Yderst pæne vinduer og aftalen blev overholdt i modsætning til vores tidligere vinduespudser

29 de maio de 2023

Hej Maiken.

Tak for din anmeldelse! Den er vi meget glade for.

Det var godt det lykkedes med en aftale. Det var en fornøjelse at pudse vinduer hos jer :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget flinke og behagelige unge…

Meget flinke og behagelige unge mennesker . Går virkelig op i et perfekt resultat.

Hej Irene.

Tak for din fine anmeldelse, og dine flotte ord. Det er vi super glade for.

Vi er glade for at vores resultat har levet op til dine forventninger, og du er glad og tilfreds. For så er vi også tilfredse :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Svarer hurtigt tilbage og overholder en…

Svarer hurtigt tilbage og overholder en aftale.

24 de abril de 2023

Hej Allan.

Tak for din fine anmeldelse, og dine rosende ord. Dem er vi glade for :-)

Det var en fornøjelse at få gjort dine vinduer rene og pæne.

Professionelle

Professionelle, hurtige og ikke mindst giver de dig rene ruder. Anbefaler MM Vinduespudsning til alle

1 de maio de 2023

Hej Anders.

Tusind tak for din anmeldelse, samt dine fine ord. Vi er glade for at læse, at vores behandling har levet op til dine forventninger :-)

Service-minded

Hurtig, effektiv, venlig og service-minded vinduespudsning!

30 de abril de 2023

Hej Hannah,

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med vores behandling hos dig. Det varmer :-)

Det var en fornøjelse at gøre dine vinduer pæne og rene.

De kom som aftalt

De kom som aftalt, og alt kørte som det skulle.
Herligt med folk man kan stole på :-)

17 de abril de 2023

Hej Daniel.

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at læse, at vores arbejde har levet op til dine forventninger :-)

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig besvarelse og et godt og grundigt stykke arbejde. Jeg er yderst tilfreds👏

6 de maio de 2023

Hej.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og dine søde ord. Det er vi meget glade for :-)

Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med hele processen hos os, og ikke mindst resultatet har levet op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig udrykning af to søde unge…

Super hurtig udrykning af to søde unge mennesker som gjorde deres arbejde uden der var en finger at sætte på det.

23 de abril de 2023

Hej Christina.

Tusind tak for din anmeldelse, og dine flotte ord. Dem sætter vi virkelig pris på! :-)

Det var en fornøjelse at gøre dine vinduer rene og pæne.

Virkelig god service

Virkelig god service, og flot udført arbejde.

24 de abril de 2023

Hej Karina.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det varmer rigtig meget! :-)

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med vores service samt vores behandling.

Super hurtig service

Super hurtig service, og høj kvalitet. De skal helt klart bookes igen!

5 de maio de 2023

Hej Emil.

Tusind tak for din fine anmeldelse, og dine flotte ord! Det er vi meget glade for! Det var en fornøjelse at behandle hos dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er bestemt tilfreds med alt

Vi er bestemt tilfreds med alt, ligefra service, pris og til personalets profesionelle fremtræden. Kæmpe anbefaling herfra 🤩

15 de março de 2023

Hej Martin.

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores pudsning, og hele processen fra start til slut! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut tilfreds med deres behandling…

Absolut tilfreds med deres behandling af mine vinduer :)
Pænt arbejde, flexible, og billigt.

11 de abril de 2023

Hej Anita.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at læse, at du har været tilfreds med vores behandling, og hele udførslen af arbejdet. Det varmer! :-)

MM Vinduespudsning

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais