MOBBI SWEDEN AB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra produkter, fin service. Beställde tisdag em och paketet levererades till min postlåda dagen efter. Kan varmt rekommendera både produkter och företag. Det är mitt tredje köp jag gör och varje gå... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Skickade fel vara. Gick inte att kommunicera med kundtjänst. Hade tagit det via Klarna och även dem fick problem med Mobbi som sa att jag inte skickat varan i retur fast jag hade bevis från PostNord.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

MOBBI är ett varumärke för dig som söker en exklusiv upplevelse som får dig att känna dig speciell utan att det känns överdrivet. Våra svenskdesignade mobilskal kombinerar ren minimalism med en tidlös känsla av lyx. Varje produkt skapas med material av hög kvalitet, och vi arbetar alltid med att hitta den perfekta balansen mellan estetik, funktion och hållbarhet. MOBBI handlar om känsla, lugn och autenticitet. Det är ett varumärke som följer dig i vardagen och förstärker din personliga stil utan att ta över. Vi skapar bara produkter vi själva använder, och det är just därför vårt sortiment är så noggrant utvalt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

57 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfina skal och en väldigt snabbt…

Superfina skal och en väldigt snabbt bemötande support. Skalen känns välarbetade och lyxiga min sin finish, smidiga och sköna i handen. Mitt val, infinty case, Almond Brown. Lite extra fint med Mobbi loggan i guld. Väldigt nöjd!

20 de maio de 2026

Bra produkter

Kan varmt rekommendera både produkter och företag. Det är mitt tredje köp jag gör och varje gång har servicen varit lika fin.
/Janne

28 de abril de 2026

Elegans på skalen 🤩

Vilken frakt, beställde och fick de dagen efter. Fantastisk snabb transport. Snygga lyxiga skal. Köpte tre st passar elegant, och vill man passa in sitt klädesplagg byter man färg på skalet. Snygga matta färger. Toppbetyg
Susanne 🤩

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt nöjd med mitt skal

Väldigt nöjd med mitt skal, haft det i 9 månader och konstigt nog är den i väldigt fint skick. Rekommenderar 👌🏼

16 de março de 2026

Resposta da MOBBI SWEDEN AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Tack för ditt förtroende och för att du väljer MOBBI.

Classificada 4 em 5 estrelas

Happy with the case

Have had the case for a couple of weeks now. Very nice and stylish design. No visible usage markings from fingers. The fit was a bit snugg in the beginning but it is good now. Overall very happy with it.

16 de março de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Stilren och bra pass form

28 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Mobilskalet är väldigt fint och har en…

Mobilskalet är väldigt fint och har en snygg färg. Kvaliteten känns mycket bra och materialet är stadigt. Förpackningen var också genomtänkt och såg bra ut. Dessutom gick leveransen väldigt snabbt, vilket jag uppskattade. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

5 de março de 2026

Toppen

Riktigt bra mobilskal som ger en känsla av lyx men samtidigt vardagligt samt väldigt snabb leverans! Rekommenderar starkt!

4 de março de 2026

Funktionell elegans av högkvalite

Funktionell elegans av högkvalite. Det är en mjuk känsla och det är oerhört behagligt att hålla i telefonen.

4 de março de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag tyckte om produkterna och mycket…

Jag tyckte om produkterna och mycket nöjd med det tack så jättemycket

27 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Uppskattar den fina och snabba…

Uppskattar den fina och snabba servicen jag fick samt att leveransen kom i tid.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da MOBBI SWEDEN AB

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.