Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Undvik detta företag. Efter nästan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen är mycket bristfällig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para sala de estar

Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

67 opiniões

Respondeu a 92% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

De är mycket hjälpsamma och svarar på…

De är mycket hjälpsamma och svarar på mejl snabbt

23 de março de 2026

Resposta da Möbeloutleten

Tack snälla för din fina feedback! 🤍

Det betyder mycket för oss att du upplever oss som hjälpsamma och snabba i kommunikationen – precis så vi vill att det ska kännas.
Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! 💫

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde matbord ”Virella” och är sååå…

Beställde matbord ”Virella” och är sååå nöööjd, leveranstiden skulle vara 2-3 veckor ungefär pga att det var en beställningsvara. Men såfort jag fick notis om att bordet lämnat lagret så vart det framme redan nästa dag :) så det gick fort!! Leverans via DHL, kom en mycket trevlig och hjälpsam budbilschaufför och hjälpte mig att bära in paketet intill trappan så det var tacksamt :)

Kundservicen är femstjärnig, den jag talade med (jag tror det är ägaren?) är super trevlig, proffessionell och bryr sig verkligen om att kunden skall bli nöjd. Jag hade missat att återkoppla på mitt mejl som jag skickat ut tidigare angående leveranstider och då skickade han ut ett till mejl och frågade om allt hade gått okej med leveransen och om jag var nöjd med mitt bord.

Det kan dröja ett par dagar innan man får svar, men svaret kommer till slut :) jag tror att detta är ett ganska nystartat företag och därav så kanske svaret dröjer lite, de gör allting på egen hand liksom, så försök ha lite is i magen! :) seriöst företag som bryr sig om sina kunder med riktigt bra priser, kommer handla här igen!

4 de abril de 2026

Resposta da Möbeloutleten

Tack snälla för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för oss! 🤍

Vi blir så glada att höra att du är nöjd med ditt Virella-bord och att både leveransen och bemötandet levde upp till dina förväntningar.
Vi försöker alltid göra det lilla extra, så det värmer extra mycket att du uppmärksammar både leveransen och vår kundservice. Och tack för ditt tålamod också – vi är ett mindre team som gör allt själva, så varje förståelse från er kunder uppskattas enormt 🙏

Hoppas du får massor av fina stunder runt ditt nya bord, och du är varmt välkommen tillbaka när som helst! 💫

Undvik detta företag.

Undvik detta företag.

Efter nästan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen är mycket bristfällig och ansvaret verkar helt saknas.

Dessutom får man inte ångra sitt köp, då företaget inte accepterar det, vilket är mycket problematiskt ur kundperspektiv.

Att behöva vänta ett halvår utan leverans är helt oacceptabelt. Min upplevelse är att detta företag inte tar sina kunder på allvar.

Jag rekommenderar starkt att man väljer en annan leverantör.

17 de março de 2026

Tack för din feedback.

Vi vill gärna förtydliga situationen, då den bild som ges tyvärr inte är helt korrekt. Leveransen har inte varit försenad från vår sida – på din egen begäran höll vi sofforna hos oss under en längre period i väntan på att du skulle få möjlighet att ta emot dem. Detta gjorde vi som en service för att underlätta för dig.

Vi kan även bekräfta att leveransen nu är genomförd.

Beställningen avsåg dessutom en specialtillverkad produkt i en unik färg, vilket innebär att den producerats specifikt efter dina önskemål. Därför omfattas köpet inte av ångerrätt, i enlighet med gällande villkor för specialbeställda varor.

Vi beklagar om kommunikationen upplevts som bristfällig och tar till oss av den synpunkten. Vår ambition är alltid att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt.

Good service!

Good service!

10 de março de 2026

Resposta da Möbeloutleten

Thank you very much for your kind feedback! ☺️

We’re happy to hear that you are satisfied with our service and look forward to assisting you again soon.

Kind regards,

Väldigt snygga fåtöljer/recliner.

Väldigt snygga fåtöljer/recliner och bra kvalitet. Snabb leverans, det tog 5 bara fem dagar att få dem. Vi är mycket nöjda med det hela.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Möbeloutleten

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda med både fåtöljerna, kvaliteten och den snabba leveransen.

Det betyder mycket för oss att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.
Vi hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i era nya recliner-fåtöljer under lång tid framöver.

Ni är alltid varmt välkomna tillbaka till oss!
/Jehad, Möbeloutleten

Classificada 5 em 5 estrelas

Inget bra ni skickade fel möbel som var…

Inget bra ni skickade fel möbel som var billigare. Har skickat fler meddelande till er utan respons. Har inget bra att säga om er. Ni svarar inte i telefon, ber att lämna meddelande, jag gör det, ni ringer inte tillbaka, svarar ej på skriftliga meddelande. Mvh siv

23 de fevereiro de 2026

Hej Siv,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att du har fått fel möbel levererad och för den frustration detta har orsakat.

Vi har några dagars svarstid på mejl, men vi har nu återkopplat till dig via mejl för att tillsammans hitta en bra lösning på ärendet. Vår ambition är självklart att rätta till felet så snabbt och smidigt som möjligt.

Vänligen kontrollera din inkorg (och gärna även skräpposten) och återkom till oss där, så hjälper vi dig vidare.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi beställde en soffa för ca 2 månader…

Vi beställde en soffa för ca 2 månader sen även fast att det stod 1-2 veckors leveranstid så har soffan fortfarande inte levererats. Jag mailade de och fick i respons att det skulle ta 6-10 veckor. Det har gått mer än 10 veckor och vi har fortfarande inte fått ett meddelande när soffan ska skickas. Jättedåligt!

13 de fevereiro de 2026

Dyr retur

Gör inte affär med detta företag. Utöver en extremt dyr retur historia på 1400:-!!
Retur på 1000:- och 395:- för frakt åker köparen på. Den sistnämnda summan informerar dem inte om. Varorna kom efter 2 veckor. Då det var ångrat köp försök te jag göra en retur. Företaget gick knappt att nå.

4 de fevereiro de 2026

Hej Therese,

Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Våra retur- och fraktkostnader baseras på de faktiska kostnader som uppstår för oss som företag och framgår av våra köpvillkor vid köptillfället. Frakt kan tyvärr bli kostsam, särskilt vid retur.

Vi tar till oss din feedback kring leveranstid och kommunikation och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår service. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi gärna till vidare.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt smidigt och otroligt trevligt…

Väldigt smidigt och otroligt trevligt bemötande av personalen dessutom bra priser och bra kvalitet

23 de janeiro de 2026

Hej Abdelkader!

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde både ett smidigt bemötande, bra priser och god kvalitet. Det uppskattar vi verkligen och hoppas få välkomna dig igen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter en månad sedan jag beställde har…

Efter en månad sedan jag beställde har jag fortfarande inte fått något leveransbesked.

28 de janeiro de 2026

Hej Anne,

Vi beklagar verkligen att leveransen drog ut på tiden och förstår frustrationen. Leveranstiden blev längre än den angivna tiden på 1–2 veckor och varan skickades först cirka en månad efter beställning.

Även om vi haft löpande kommunikation under processen tar vi till oss att upplevelsen inte blev som förväntat. Tack för att du delar med dig – vi ser över våra rutiner för att bli tydligare och snabbare framåt.

Classificada 4 em 5 estrelas

The product was super nice but the…

The product was super nice but the delivery time was long.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Möbeloutleten

Thank you so much for your review and for the kind words about the product! 🙏

We’re sorry to hear that the delivery took longer than expected and truly appreciate your feedback. We hope you still enjoy the product!

Best regards,

Fick inte som jag har väntat

Fick inte som jag har väntat
Masa fläkor och luktar så illa

10 de dezembro de 2025

Resposta da Möbeloutleten

Tack för din feedback. Tråkigt att höra att produkten inte motsvarade dina förväntningar.
Upplevelsen du beskriver är inget vi känner igen som normalt för produkten. Vi har varit i kontakt med dig och erbjudit retur om du önskar, vilket självklart fortfarande gäller. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Mycket nöjd 👍

10 de dezembro de 2025

Resposta da Möbeloutleten

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏
Vad roligt att höra att du är mycket nöjd – det betyder mycket för oss!

Classificada 1 em 5 estrelas

Köp från en riktig möbelaffär eller sajt

Finns inte mycket mer att säga…

30 de novembro de 2025

Hej David,
Tack för din återkoppling.

Vi är ledsna att stolarna inte motsvarade dina förväntningar. När du kontaktade oss erbjöd vi ett prisavdrag, men eftersom det belopp du önskade låg över vad vi kunde erbjuda valde vi i stället att ge full återbetalning och ordna retur av stolarna.

Vi försöker alltid hitta lösningar som både kunden och vi kan stå bakom, och beklagar att denna situation inte kunde lösas på ett sätt som passade dig. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp framöver är du varmt välkommen att kontakta oss.

Impeccable!

Great prices, impeccable customer service and flawless and accommodating delivery! Highly recommend and will use again when adding to my furniture!

18 de novembro de 2025

Resposta da Möbeloutleten

Thank you so much, Mikaela, for this wonderful review ☺️ It makes us happy and motivates us to become even better!

We hope we’ll have the opportunity to offer you the very best again in the future!

Wishing you a wonderful day!

Warm regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra och prisvärda varor samt snabb…

Bra och prisvärda varor samt snabb leverans , lite för dyr frakt

12 de novembro de 2025

Hej Ulla-Britt!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss så mycket att du är nöjd! Vi tar till oss din feedback och jobbar på att förbättra oss!

Trevlig helg!

Stämmer bra med bild

Snabb leverans,

12 de novembro de 2025

Hej Anita!

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att leveransen kommer i tid och att du är nöjd! ☺️

Tack igen för att du tog dig tiden och ge oss omdöme! Det hjälper oss att utvecklas!

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde två kuddfodral.Behöver komma…

Beställde två kuddfodral.Behöver komma i kontakt med företaget.Tyvärr så är det helt omöjligt de svarar inte på telefon eller mail.

30 de outubro de 2025

Hej Pia!
Tack för att du hörde av dig och beklagar att du haft svårt att nå oss. Det låter verkligen inte som den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Ser att du varit i kontakt med oss på telefon 2 dagar sedan och fått hjälp! Hoppas du blir nöjd med kuddfodralen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Det var inte som jag förväntade

Det var inte som jag förväntade

26 de setembro de 2025

Hej Tushe,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad synd att produkten inte riktigt motsvarade dina förväntningar. Vi vill gärna förstå vad som inte kändes rätt, så att vi kan förbättra oss och hjälpa dig på bästa sätt.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@mobeloutleten.se , så tittar vi närmare på det och försöker hitta en lösning.

Jehad, Möbeloutleten

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.