Enorm goed geholpen met de 4G verbinding in mijn camper. Zocht al tijden naar een manier hoe ik mijn 4G-signaal kon verbeteren en betere wifi in de camper te krijgen. Hiervoor heb ik een Puck-2 geadvi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kocht een RUT241 mobile router. Werkt prima, maar wil niet verbinden met een Nest-camera. Contact met de helpdesk ging zeer moeizaam. Elke keer zou ik terug gebeld worden, maar daar wacht ik... Ver mais
Op zich heel tevreden met de snelle levering. Maar ik werd niet blij van het ongevraagde advies om een andere modem te nemen dan degene die ik zelf had uitgezocht. Ik kan namelijk prima zelf bepalen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Mobielverbinden
Informação fornecida por diversas fontes externas
Mobielverbinden.nl is dé specialist op het gebied van 3G- en 4G-dataoplossingen en is onderdeel van KommaGo.Informações de contacto
Savannahweg 25c, 3542 AW, Utrecht, Holanda
- 030 669 1226
- info@mobielverbinden.nl
- mobielverbinden.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Is zeker geen straf producten bij de onderneming te kopen
Men heeft mij goed te woord gestaan en een zeer goede service verleend
Prima onderneming voor mij een 9
Correct
op maandag bested en woensdag om 13,30 uur in belgie afgekeverd Perfect als je het mij vraagt van service gesproken
Ere die ere toekomt
In de eerste instantie was ik niet zo blij met de gang van zaken rond mijn bestelling, maar een vlotte klachtafhandeling is goud waard, ere die ere toekomt
Bedankt Joey en bedankt Mobielverbinden, klasse
Nadat ik een in gepeperde (en boze) e-mail mijn misnoegen had geuit over het feit dat het door mij bestelde artikel (een 4G USB modem) ondanks dat het ten tijde van de bestelling als "uit voorraad leverbaar" werd aangegeven niet meer leverbaar was, maar dat ik, voor €50,- bovenop de al betaalde €119,- een nieuwere "opvolger" kon bestellen
Daar was ik het niet mee eens en liet in mijn reactie aan Joey bij Mobielverbinden dan ook weten dat het hen zeer zou sieren als zij zelf de verantwoording voor hun vergissing op zich zouden nemen door in dit geval geen extra kosten in rekening te brengen voor het vervangende 42% duurdere artikel
Ik was zeer aangenaam verrast toen ik in minder dan een uur een mailtje van hem terug ontving waarin hij liet weten dat hij het vervangende artikel zonder extra kosten naar mij op kon sturen zodat ik het nog de volgende dag in huis kon hebben
Snel uitgekozen, snel besteld, snel bezorgd. Prima!
Ik had snel een 3g dongle nodig en besloot, na even rondgekeken te hebben op de site om er twee te bestellen met verschillend bereik.
De beslissende factor om bij Mobielverbinden te bestellen ten opzichte van andere sites was (naast de lage prijs) de gratis bezorging.
grandioos
Bestelling geplaats en correcte levering , heb nog een vraag gesteeld via mail kreeg meteen antwoord perfect geregeld!!!!!
Ik heb uitstekende ervaringen met KommaGo
KommaGo biedt uitstekende service! Je krijgt snel iemand aan de lijn bij problemen en als er met een produkt iets mis, wordt e.e.a. vlot hersteld.
Topclub, prima prijzen, goed advies!
Topclub, prima prijzen, goed advies!
Een Mifi routertje gekocht en opgehaald. Goed geregeld, prima prijs, uitstekende service. Zal hier zeker vaker bestellen!
Helemaal top!
Goeie service, zeer klantvriendelijk. Snel geleverd en ruime keus aan producten.
Werkt, na begin problemen, goed.
De start was niet geweldig want het apparaatje moest eerst geconfigureerd worden! Hoe dit moest wisten wij niet, dus een probleem. Terug naar de winkel waar we het datakaartje gekocht hadden. De verkoper van het data kaartje heeft dat voor ons gedaan. Hierna werkte alles uitstekend. Misschien in een handleiding aangeven dat dit nog moet gebeuren en hoe dat te doen!
uitstekend
nog geen ervaring, mis een duidelijke beschrijving voor de meest gangbare sim-kaartensi
Degelijke winkel met een steeds vernieuwend assortiment
Altijd de laatste modellen en voor ieder probleem een oplossing.
Prima 4G oplossing voor in het buitengebied!
Wij waren voor onze watersportvereniging op zoek naar een oplossing voor een internetaansluiting. Omdat we meer dan 7 kilometer van de dichtstbijzijnde centrale verwijderd zijn is het niet mogelijk om regulier ADSL of glasvezel af te nemen zonder daarvoor zelf een mega-investering te plegen (meer dan 20.000,-).
Deze oplossing van Mobielverbinden.nl bestaat uit een router met externe 4G antenne. Gecombineerd met een data-only abonnement van KPN hebben wij nu een prima oplossing.
Het advies en de levering van Mobeilverbinden.nl was prima!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.