Mobiliteitswereld B.V. Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dieser Inhaber verspricht vieles und hält es nicht. Somit bin ich als 100%iger Schwerbehinderter seit dem 12.06.2026 ohne Rollstuhl. Dieser darf in Deutschland nicht gefahren werden. Kein COC Papi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geluisterd naar onze vragen en aan de hand hiervan vele modellen uit de rek gehaald. Alle tijd genomen om ons te woord en te hulp bij te staan in onze keuze. Afsluiten nog een lekker bakje koffie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat een van onze deelnemers problemen had met zijn driewielfiets waren wij bang dat hij niet veilig thuis zou kunnen komen. We bezochten Mobiliteitswereld dat dicht bij ons atelier gevestigd is. Er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer deskundig advies ik had graag n combi rollator rolstoel geweldig advies gekregen ben dus ook heel blij met mn aankoop.er gaat weer n stukje wereld voor mij open en wat n vriendelijke mensen ze be... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para mobilidade
  2. Fornecedor de equipamento para deficientes
  3. Casa de banho pública com acesso para deficientes
  4. Aluguer de cadeiras de rodas
  5. Reparação de cadeiras de rodas
  6. Loja de cadeiras de rodas

Over Mobiliteitswereld – dé hulpmiddelenwinkel van Europa Mobiliteitswereld in Sittard is met trots de grootste hulpmiddelenwinkel van Europa. Al 11 jaar lang staan wij bekend om onze service, expertise en klantgerichtheid. Met een fysieke winkel van maar liefst 1.500 m² bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een klein hulpmiddel, een rollator, rolstoel of scootmobiel: wij hebben het in alle soorten en maten, direct uit voorraad leverbaar. Wat ons écht uniek maakt, is onze uitstekende service. Achter onze winkel beschikken we over een professionele werkplaats van 650 m². Hier werken onze monteurs dagelijks aan onderhoud en reparaties. Heeft u een probleem met uw scootmobiel? Dan halen wij deze kosteloos bij u op en ontvangt u altijd een gratis leen-scootmobiel, zodat u mobiel blijft. Voor onderhoud of reparatie aan uw rollator kunt u zonder afspraak bij ons langskomen van maandag t/m vrijdag. Er is altijd een monteur aanwezig die u direct helpt. Dankzij ons eigen magazijn met een grote voorraad onderdelen, kunnen wij snel schakelen en bent u nooit lang zonder uw hulpmiddel. Mobiliteitswereld staat al 11 jaar voor klantgerichtheid, snelheid en betrouwbaarheid. Geen enkel ander hulpmiddelenbedrijf in Nederland biedt deze combinatie van ruime voorraad, directe service en persoonlijke aandacht. Kom langs en ervaar zelf waarom wij dé nummer 1 zijn in mobiliteitshulpmiddelen!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

124 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 37% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

82 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag eerst telefonisch contact gehad…

Vandaag eerst telefonisch contact gehad inzake krukken . Heel vriendelijk te woord gestaan. Advies gegeven en gelijk gekeken of ze op voorraad waren. Gelijk opgehaald zeer vriendelijk en goed geholpen in de winkel 👏

10 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

We werdenbij binnenkomst vriendelijk…

We werdenbij binnenkomst vriendelijk geholpen.
Er was op zaterdag geen monteur dus de rollator kon niet ter plekke gemaakt worden.
We kregen een rollator te leen en na 2 dagen al een telefoontje dat de reparatie klaar was.
Alles werkt goed na behoren na dit alles.

4 de outubro de 2025

Goede informatievoorziening

Goede informatievoorziening. Snelle service. We hadden over een nieuw model scootmobiel gelezen. Deze werd meteen besteld en binnen 2 weken kon hij afgehaald worden. Alles werd meermaals uitgelegd en aanvullende tips gegeven. Erg geduldig en vriendelijke klantenservice

4 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Supervriendelijk en snel geholpen…

Supervriendelijk en snel geholpen vandaag ! Geen afspraak nodig !
Rollator van mijn moeder nagekeken en weer goedlopend gemaakt ! Ondertussen kopje thee en cake aangeboden gekregen .
Zeer tevreden !!

22 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Onderhouds beurt

De ophaal service, en de daarbij gemaakte afspraken komt men goed na .
Wat er gedaan is bij een grote onderhoudsbeurt is gissen
Er word geen melding van gedaan. Geen idee hoe ik op het antwoord kan reageren, maar bedankt voor de uitgebreide info. Heel fijn. Service is verder prima.

28 de agosto de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Mobiliteitswereld B.V.

Resposta da Mobiliteitswereld B.V.

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat onze ophaalservice naar wens is verlopen.

Wij begrijpen dat het prettig is om te weten wat er precies bij een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Daarom lichten wij dit graag toe: tijdens de beurt controleren wij de scootmobiel uitgebreid op alle belangrijke onderdelen, zoals lagers, scharnierpunten, banden en de sporing van de voorwielen. Ook nemen wij de motor volledig onder handen; we halen deze uit elkaar om grondig te reinigen en koolstofophoping te verwijderen. Dit is essentieel voor de levensduur van de scootmobiel.

Omdat wij deze werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren in onze eigen werkplaats, nemen wij hier ruim de tijd voor – meestal meer dan twee uur. Zo bent u verzekerd van een grondig onderhoud en de beste zorg voor uw scootmobiel.

Wij hopen dat u weer vele kilometers kunt maken met uw scootmobiel!
Mocht u ergens tegenaan lopen bel gerust de klantenservice zij helpen u graag verder!

Henk S...

Ik ben Henk,
Ik heb vandaag telefonisch contakt gehad met een medewerker van mobiliteitswereld in sittard. Ik moet zeggen dat ze mij zeer vriendelijk vriendelijk te woord stonden, in tegenstelling wat andere mensen alleen maar negatieve dingen schreven in hun reviews over dit bedrijf Zij zijn apsolut geen oplichters.Zij geven een zeer goede service aan de klant wat ook nog gratis is! Bij veel andere bedrijven moet je nog extra betalen voor b.v. brengen en ophalen,rijklaarmaken scootmobiel en nog meer.
Als dit bedrijf zo slecht is zoals meerdere mierenneukers in hun review schrijven, dan bestond dit bedrijf al lang niet meer.
Gelukkig zijn de reviews in merendeel posetief die zijn supper tevreden.

Ik raad iedereen dit bedrijf aan en de klanten die tevreden zijn laat ze dat horen via een review.

21 de agosto de 2025

Topmensen, topproducten, topservice

Zowel de medewerkers als de verkochte rollators als de rollator-APK's van de huidige rollators voor zowel mijn schoonmoeder als mijn echtgenote als mijzelf waren top. Deze ervaringen zijn vertrouwenwekkend en herhalingswaardig.

20 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Heb via google al een melding gemaakt…

Heb via google al een melding gemaakt van de slechte service van dit bedrijf. In de verkoop halen ze alles u uit de kast, maar op het moment ik
Iets wil terugverkopen na een jaar ontvang je jaar later nog maar 500€ terug; aankoop scootmobiel was 3000€. Lijkt bij Google wel alsof ze laatste maanden mensen vragen hun goede review te geven. Ergens las ik dat ze argument gaven op een klant dat het niks met hun winkel te maken had en ze nu in ranking omlaag gingen.
Mensen terugbellen en eerlijke zaken doen; daarvan gaat je ranking omhoog. Maar daar heeft dit bedrijf niet van gehoord. Kijk maar na de negatieve commentaren. Mensen zijn alleen tevreden als ze net iets hebben aangeschaft en worden gepaaid met koffie en cake. Meer als waarschuwen voor dit bedrijf kan ik niet doen!

Reactie op reactie moboliteitswereld:
Misschien moet u zich eerst in het dossier verdiepen voordat u reactie afgeeft. We hebben 4 telefoontjes moeten plegen, werden nooit teruggebeld en na 1,5 maand wachten is een bod gedaan van 500€. Scootmobiel was een jaar oud en weinig op gereden. De afschrijving van een auto gaat minder snel: 3000€ betaald en na een jaar een bod van 500€. Schandalig blijf ik dit vinden en Ik zal dan ook geen positieve reclame voor jullie maken. Op zijn minst verwacht ik niet 1,5 maand achter u aan te moeten blijven hollen om een reactie te krijgen.
Het scootmobiel heb ik uiteindelijk aan uw klantvriendelijke concurrent kunnen verkopen voor veel betere prijs.
Ik voel me bekocht bij de aankoop bij u.

6 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Mobiliteitswereld B.V.

Resposta da Mobiliteitswereld B.V.

Geachte Nicole, Jammer dat u zo negatief doet. De scootmobiel is in 2023 gekocht voor €2795,- inclusief nieuwe accu's en btw. Wij hebben de scootmobiel netjes bij uw vader thuis bezorgt en altijd goed voor uw vader geweest! altijd als er iets was gingen wij de scootmobiel ophalen en kreeg hij een gratis leen scootmobiel. Toen u tevreden was liet u geen revieuw achter maar omdat u niet genoeg geld terug krijgt in uw ogen vind u het nodig om ons in de grond te boren! Dat is toch gek?

U hoeft de scootmobiel niet terug te verkopen aan ons.
U begrijpt helaas ook niet dat wij heel erg veel kosten hebben bij het verkopen van een scootmobiel en ook kosten hebben voor de service die wij moeten geven. Denk aan: Gratis haal en breng service, altijd een gratis leen scootmobiel. Wij plaatsen altijd nieuwe accu's. Wij leveren een nieuwe oplader bij de scootmobiel zodat wij die kunnen uitlezen.
De scootmobiel is van 2013 het risico op een garantie geval wordt dan ook steeds groter! wij geven immers 1 jaar garantie op een gebruikte scootmobiel.

Daarbij moeten wij de scootmobiel ophalen bij u, hem inorde maken. Hem in de winkel zetten en een nieuwe koper zoeken ( denk aan winkel kosten, reclame kosten) Hem voor financieren het geen ook kosten met zich mee brengt. Dit zal allemaal ergens betaald moeten worden.
Wij krijgen geen steun vanuit de overheid ofzo en houden zelf onze broek op!

En de scootmobiel is een stuk minder waard dan 2 jaar geleden!

U kunt de scootmobiel ook aan een particulier verkopen u heeft totaal geen kosten en alles wat u er voor krijgt is 100% winst.

Maar dit lukt waarschijnlijk niet en daarom bent u nu boos op ons.
Waarschijnlijk zijn wij ook de enige winkel die überhaupt een bod hebben gedaan.

Leveren kwaliteit

Leveren kwaliteit, komen afspraken na. Daar is niks mis mee, kun je zeker vertrouwelijk zaken mee doen !
En.. zeker niet te duur !

4 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.