Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I highly recommend Mockberg. I have quite a few products from different categories, and they never disappoint. I wear them frequently and the quality is always great. What I love most is the design —... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har köpt smycken och klockor i flera år och är så nöjd. Har köpt åt mina två vuxna döttrar och de är så nöjda, och jag har köpt till min bästa vän också. Hon är så nöjd och tycker om sin klocka. I... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

FANTASTISK kundservice. Var förbi butiken i NK för att min ena visare på min klocka lossnat. Tjejen som jobbade var så trevlig och hjälpsam och bytte uret åt mig på direkten. Tusen tack återigen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har köpt smycken och klockor i flera år och är så nöjd. Har köpt åt mina två vuxna döttrar och de är så nöjda och önskar sig julklappar från dom bla Har köpt till mig själv som inte kan ha silver... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria
  2. Ourivesaria

Mockberg is a Swedish jewelry and watch brand, rooted in the Scandinavian design tradition with an ambition to create timeless and sustainable jewelry and watches for everyday wear. Through designs that are durable, timeless and complement a practical wardrobe, we celebrate the active lifestyle of the modern woman. Our jewelry and watches are characterized by clean shapes and natural colors with an emphasis on high-quality materials

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

320 opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 1 em 5 estrelas

The jewellery is nice but customer…

The jewellery is nice but customer service is very poor.

19 de junho de 2025

Resposta da Mockberg

Hi Maja, Thank you for your feedback. We're glad to hear you like the jewellery, but we're truly sorry to hear that your experience with our customer service did not meet your expectations. That’s definitely not how we want anyone to feel after contacting us.

We’d really appreciate the chance to understand what went wrong and make things right — please feel free to reach out to us via email so we can look into it and help you further. 🤍

Stilrena och bra kvalité

Har både halsband, armband och örhängen från Mockberg som har fått följa med jorden runt, surfat, badat, solat - och de håller sig fina fortfarande! Stilrena och bra kvalité!

18 de junho de 2025

Hej Emma,
Tusen tack för att du delar med dig! Det gör oss så glada att höra att dina Mockberg-smycken har fått följa med på alla dina äventyr runt jorden 🌍☀️ Tack för förtroendet – vi hoppas få följa med på många fler resor framöver! 🤍

Really satisfied

Got the timless Watch and beautiful earrings for my birtday and I’m in love with their looks and quality, really heavy. I especially love that it’s waterproof, feels so luxurious! Really recommend if you want life long quality jewelry for a good price!

3 de janeiro de 2025

Hi Maja,
Thank you so much for your lovely words and for celebrating your birthday with Mockberg 💝 We're so happy to hear how much you love both the watch and earrings! We hope they’ll stay with you for many beautiful moments to come ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Supernöjd med min klocka och armband…

Supernöjd med min klocka och armband därifrån. Håller färg

14 de maio de 2025

Hej Kaysa,
Stort tack för din fina recension 💫 Det gör oss så glada att höra att du är nöjd. Vi hoppas du får mycket glädje av både klockan och armbandet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är helt förälskad i både min klocka…

Jag är helt förälskad i både min klocka och mina örhängen från Mockberg! ✨
Designen är tidlös, elegant och passar till allt – oavsett om jag klär upp mig för en kväll ute eller håller det stilrent till vardags. Klockan känns lyxig men ändå lätt och bekväm att bära hela dagen. Örhängena är diskreta men ändå så fina att de alltid får komplimanger.

Man märker att det är kvalitet rakt igenom – från material till detaljer. Det känns som smycken jag kommer kunna bära i många år framöver. Jag är supernöjd och ser redan fram emot att utöka min Mockberg-samling! 💫

Hej Amanda,
Tusen tack för dina vackra ord – vi blir så rörda! 💫 Det gläder oss att höra hur mycket du uppskattar både design, känsla och kvalitet. Vi ser fram emot att få vara med och utöka din Mockberg-samling snart igen! 💕

Såå fin klocka

Såå fin klocka, är så nöjd!!

24 de dezembro de 2024

Hej Astrid,
Tack för dina fina ord! Så härligt att höra att du är nöjd och älskar din klocka 🥰 Vi önskar dig många fina stunder med den!

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality for a great price!

Hi Marie,
Thank you so much for your kind feedback! We’re so glad to hear that you’re happy with the quality and value – that means the world to us 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med min Timeless…

Jag är väldigt nöjd med min Timeless darling Combo Gold. Klockan och armbandet är otroligt eleganta och passar att bäras både i vardagen och på fest. Jag är även väldigt nöjd med min keps Mockberg Cap Brown och örhängena Belle Pear Studs som jag fick på köpet. Jag har fått komplimanger för mina eleganta smycken och många undrar vart jag har köpt dem. Företaget har även bra service som hjälper dig vid funderingar! Som sagt väldigt nöjd! 😄🥰🙏🏼

Hej Inaam,
Stort tack för din fantastiska recension! 🥰 Vad härligt att höra att du är så nöjd med både Timeless Darling Combo Gold och dina gåvor – kepsen och örhängena.

Extra kul att du får komplimanger – det gläder oss verkligen! Vi uppskattar också dina fina ord om vår kundservice. Tack för att du delar med dig och för att du är en del av Mockberg-familjen 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nöjd med servicen och leveransen

Super nöjd med servicen och leveransen! Allt från mockberg är alltid av toppklass, femte klockan därifrån nu :)

Hej Bahri,
Wow – femte klockan!!! 🥰 Det är verkligen otroligt roligt att höra! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi blir så glada över att vår service och kvalitet gör att du väljer oss gång på gång. Tack för förtroendet 🤍

Snyggt!!!

Min första upplevelse med Mockaberg var en gåva – en vacker guldklocka. Jag blev direkt imponerad av designen: stilren, elegant och med en känsla av tidlös lyx. Därefter beställde jag det kompletta setet med matchande armband, halsband och örhängen. Helheten är mycket tilltalande – både visuellt och kvalitetsmässigt. Att smyckena dessutom är vattentåliga gör dem praktiska för vardagsbruk. Jag är mycket nöjd och ser fram emot att beställa samma set i silver.

Hej Jasmina,
Stort tack för dina fina ord! Vi blir så glada över att höra att både designen och kvaliteten levt upp till dina förväntningar – och att du planerar att beställa samma set i silver! 🥰 Att våra smycken fungerar både visuellt och praktiskt i vardagen är något vi verkligen brinner för. Tusen tack för att du väljer oss! 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Mockberg har så fina smycken,hållbara…

Mockberg har så fina smycken,hållbara går att duscha med mina sitter på jämt har flera armband från dom.
Är så nöjd bara älskar dom.
Kan starkt rekommenderas.

Resposta da Mockberg

Tusen tack för din recension! 🥰 Det betyder mycket att höra att du älskar våra smycken och att de får vara med dig varje dag! Tack för att du rekommenderar oss 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

I have used my jewellery everyday in…

I have used my jewellery everyday in one year. They still look like new. I love them, they feel so luxury!

Hi Therese,
Thank you so much for sharing your experience! 🥰 We love hearing that you've worn your jewellery every day for a year, so happy you’re enjoying it! 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Great website with informative text and pictures

Great website with informative text and pictures - vital when you buy online! Easy to place an order and the order acknowledgement arrived straight away. The watch was a present for a graduation and the design and style was simply perfect.

Hi Helena,
Thank you for your thoughtful review! 🥰 We're happy to hear the website helped make your shopping experience smooth and informative. It’s lovely that the watch became the perfect graduation gift – what a beautiful occasion to celebrate with something special. 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Beutiful and high quality jewelry

Beutiful and high quality jewelry. Would really recommend friends and family to at least take a look at your collection. My wife really loved her necklace with her initial letter in gold🙏🏻👌

16 de maio de 2025

Hi Anas,
Thank you for your kind words! We're so happy to hear your wife loved her initial necklace – such a meaningful and personal gift 🥰 It truly means a lot to us that you’d recommend Mockberg to friends and family! 🤍

Älskar alla deras smycken

Älskar alla deras smycken! Såå fina, stilren, lätt att bära till vardag och fest och passar till allt. Känns lyxiga utan att kosta för mycket. Väldigt nöjd! ✨

22 de agosto de 2024

Hej Agnes,
Stort tack för din fina recension! Så kul att du älskar alla våra smycken och att de fungerar både till vardag och fest ✨ Vi blir så glada att höra att våra smycken känns extra lyxiga. Underbart att höra! 🤍

Classificada 4 em 5 estrelas

✨️✨️ Stor kund hos Mockberg

✨️✨️Jag har använt Mockbergs smycken i flera år och är alltid lika nöjd. Deras ringar är mina absoluta favoriter.. stilrena, hållbara och passar till allt. Kvaliteten håller över tid och designen är tidlös. Rekommenderas varmt!😍

4 de maio de 2025

Hej Amanda, stort tack för din underbara recension ✨
Vi blir så glada över att höra att du är en trogen kund och att våra ringar är dina favoriter – stilrent och hållbart är verkligen vad vi älskar att skapa 🤍 Tack för att du rekommenderar oss vidare, det betyder massor!

Ha en fortsatt fin dag! 💫

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är verkligen nöjd med min Infinity…

Jag är verkligen nöjd med min Infinity Bracelet från Mockberg! Deras kundservice var fantastisk – snabb, personlig och omtänksam. Produkten är elegant, av hög kvalitet och känns tidlös. Vad som gör att Mockberg sticker ut är deras fokus på design, kvalitet och att skapa en personlig kundupplevelse. Jag känner mig värdefull som kund och rekommenderar dem varmt. Tack för en så bra upplevelse!

4 de março de 2025

Hej Cyanne,
Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt Infinity Bracelet 💫 Tack för dina fina ord om vår kundservice – vi vill alltid finnas där för dig! Att du känner dig värdefull som kund är precis vad vi strävar efter. Tack för din varma rekommendation! 🤍

Design och kvalitet

Jag har haft Mockbergs smycken i några år, främst från deras waterproof collection, och är otroligt nöjd. Jag bär smyckena dygnet runt, både hemma och på solsemestern, och kvaliteten håller! Snygg design och bra kvalitet i ett!

15 de julho de 2024

Hej Sofia,
Stort tack för din fina recension! 🌟 Det värmer att höra att du använt våra waterproof-smycken i flera år och fortfarande är lika nöjd 🤍 Tack för ditt förtroende!

professional company

25 de abril de 2025

Hi Kajsa,
Thank you for your words! 💫 We are so happy that you appreciate our work and see us as a professional company. Your trust means a lot to us – thank you for choosing Mockberg!🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Prisvärda smycken med grym kvalité

Prisvärda smycken med grym kvalité, köpt flera klockor och är otroligt nöjd!

24 de janeiro de 2025

Hej Jonathan,
Tack för att du delar med dig! Så roligt att höra att du är otroligt nöjd med dina klockor – och att du tycker våra smycken håller hög kvalitet till ett bra pris. Vi hoppas du fortsätter att hitta nya favoriter hos oss! 🤍💫

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.