Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Goedkoop troep uit China; zweer slechte materiaal en de jurk ik besteld lijkt niet hetzelfde als op de website. Erg teleurstellend en levering duurt lang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Let op: dit is een bedrijf uit China met waardeloze producten. Alle positieve recensies lijken nep. Allemaal even lang, overdreven positief en van gebruikers met maar 1 recensie ooit. Als je naa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze webshop heeft consequent de beste kleding voor elk seizoen. Hun aandacht voor kwaliteit en stijl is wat me elke keer weer terugbrengt. Plus, hun klantenservice is altijd behulpzaam en vriendelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is absoluut mijn nieuwe favoriete webshop voor mode. Niet alleen zijn de kledingstukken van topkwaliteit, maar de stijlen zijn ook modern en flatterend. Elke bestelling wordt snel geleverd en komt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Bij ModeDirect geloven we dat echte stijl tijdloos is en dat kwaliteit voorop staat. Onze webshop biedt een exclusieve selectie van kleding die klassieke elegantie combineert met moderne trends. Elk item in onze collectie is zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat onze klanten zich op hun best voelen in wat ze dragen, ongeacht de gelegenheid.

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

75 opiniões

Geen producten bestellen!

Bestel hier a.u.b. niks. Ik wacht al 6 weken op een winterjas voor mijn zoon. Nu al 3 keer gemaild krijg geen reactie terug. Ondertussen is de link naar mijn bestelling verwijderd.

30 de janeiro de 2025

Bestel hier NOOIT

Bestel hier NOOIT! Het zijn oplichters! Heb trui besteld, keurig betaald, maar NOOIT de trui ontvangen. Ze reageren niet op email, helemaal niks! Zonde van je geld!

28 de janeiro de 2025

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit! Half december 2 blazers besteld maar ik heb ze nooit ontvangen. Ze reageren niet op mailtjes, die ik meerdere keren heb verstuurd. Dit zijn oplichters!

18 de janeiro de 2025

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit. Het lijkt alsof je bij een Nederlandse winkel koopt, maar dat is zeker niet het geval. Weken wachten op iets wat niet komt. Het is pure oplichterij met troep uit China of weet ik veel waar vandaan.

16 de janeiro de 2025

LET OP

LET OP, bestel hier nooit!!!! Maten kloppen niet! Lijkt wel troep uit China. Op mail wordt niet gereageerd. Ik hoop dat jullie en je gezin stikken in het eten wat jullie kopen met ons geld waar we hard voor werken. Stelletje hufters

12 de novembro de 2024

Twee rokken besteld

Twee rokken besteld. Hier drie weken op moeten wachten toen kwam er één binnen, andere is niet binnen gekomen. De rok die binnenkwam zat opgefrommeld op een propje in een klein zakje. Leek totaal niet op de rok die ik besteld had, de kleur was anders, materiaal was anders, model was anders.

28 de dezembro de 2024

Waardeloos

Bestelling gedaan op 23 nov, tot op heden nog niks ontvangen. Producten blijken nu ook van China te komen.
Op e-mails of telefoons wordt niet gereageerd.
Positieve reviews zijn volgens mij van henzelf.
Oplichters ! Blijf hier weg !

26 de dezembro de 2024

DONT ORDER SCAM!

DONT ORDER SCAM!
Never recieved any product. no response only when i started a cashback got an e-mail if could resolve the issue.

22 de dezembro de 2024

Opgelicht

Opgelicht, goederen nooit ontvangen, wel een bestel bevestiging ontvangen. Op emails of telefoon wordt niet gereageerd.

17 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf dit is een dropshipper

Waardeloos bedrijf, ik had een mooi dik herenvest maat 4xl besteld voor mijn vriend. Het geleverde lijkt totaal niet op wat ik besteld heb en het vest valt veel te klein. Ik draag damesmet M en zelfs ik paste er niet in. Je krijgt gewoon goedkope troep uit china toegestuurd

9 de dezembro de 2024

Let op

Let op! Inkoop in China. Alle producten zijn heel slecht en goedkoop, je betaald de hoofdprijs voor helemaal niks, positieve reviews zijn harstikke nep.

2 de dezembro de 2024

Let op: rommel!

Let op: dit is een bedrijf uit China met waardeloze producten.
Als je naar recensies van echte mensen kijkt, zou dit bedrijf 0-1 sterren hebben.

Blijf hier weg!

31 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kleding uit China of iets dergelijks……

Kleding uit China of iets dergelijks… in ieder geval lang wachten voordat je iets krijgt… meerdere keren contact proberen te krijgen ivm we. Klacht, maar helaas niemand te bereiken.. kleding lijkt ook niet op de foto s…. Kortom waardeloos en jammer geld

11 de novembro de 2024

Scam

Scam! De producten lijken niks op de fotos. Kwaliteit om te huilen. Mn cocktail jurkje lijkt meer op een goedkoop halloween kostuum.

5 de novembro de 2024

Oplichters

Oplichters! De kleding die je ontvangt lijkt niet eens op de foto's. Als je iets wil terugsturen krijg je geen gehoor! Al meerdere mails gestuurd en gebeld.

4 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.