Leia as opiniões dos outros
Scam artists!!! Buyer beware I had to pay to return the item as registered post and then they didn’t refund me!! Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down
Scam artists!!
Scam artists!!! Buyer beware
Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down
Oplichters
Oplichters! Het kinkt als een Nederlands bedrijf maar het is Chinese troep, die je vervolgens niet retour kan zenden omdat er niet gereageerd wordt op mails of andere contactpogingen.
Doe aangifte bij de politie!
Ik ben ook door deze losers opgelicht. Ze hadden notabene een kvk nummer in gebruik, dat niet bleek te kloppen. Ook hebben ze geen fysieke winkel, wat ze suggereren. Retourbeleid houden ze zich niet aan. Doe het niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen: doe aangifte!
Honteux
J'ai commandé une veste grise superbe à 49,99. Je reçois un chiffon noir qualité marché.. La honte de vendre ça.. Plusieurs mails sans réponse, des frais d'envoi annoncés entre 15 et 25€ . Une adresse en Chine.. Site néerlandais.A fuir
Eigenlijk een 0 waard
Eigenlijk een 0 waard : de lange trui/jurk komt met moeite van onder mijn oksels en de mouw(tjes) komen tot aan mijn ellebogen. Lang moeten wachten op dit gedrocht en dit gaat rechtstreeks naar dekledingcontainer.
complete misleiding
complete misleiding ! op de foto een mooie gebreide trui met kleurlijntjes in gekleurde wol. in realiteit een witte trui waarop kleurlijntje geprint waren, in andere kleuren. retour lukt niet want is naar China. Communicatie is niets waard... pure oplichterij ! !
Zeer lang op bestelling gewacht en dan…
Zeer lang op bestelling gewacht en dan een gebroken ketting ontvangen! Na heen en weer gemail antwoord gekregen dat het buiten garantie valt! Inderdaad ik had ook beter de review van ontevreden klanten eerder gelezen!.bedriegers zijn het! Is dit ook zaken doen????
OPLICHTING.
OPLICHTING.
Kwaliteit 0,0. Retourbeleid is pure oplichting. Je moet het terugsturen naar China, dus veel geluk daarmee. Ze houden je eerst aan het lijntje om dan een compensatie voor te stellen van slechts 20%. Eens je daarmee instemt houden ze je dan aan het lijntje om vervolgens te stellen dat je buiten de retourtermijn valt.
Arnaque
Arnaque! J'ai commandé 2 pulls à 40€ pièce et j'ai reçu des copies ultra fines en mauvais tissu (genre 3€ sur temu). Quand je demande à renvoyer le produit (normalement avec des frais de 15-25€ à payer) on me ghoste.
Grosse grosse arnaque! fuyez!
ARNAQUE!! j'ai commandé une combinaison en…
j'ai commandé une combinaison en couleur bordeaux, j'ai reçu un modèle complétement différent de celui commandé sur le site de Bakker mode NL, rien avoir avec le modèle sur la photo. la qualité n'en parlant pas, très médiocre. Pas moyen de retourner ce chiffon au fournisseur; en plus ils imposent de payer les frais de retour. Cette combinaison m'a coutée 65€, j'ai vu le même modèle sur le site TEMU qui est à 19€. Je vous déconseille vivement d'éviter d'acheter sur le site BAKKER MODE NL, c'est une grande arnaque.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters, betel hier niks. Je krijgt troep uit China opgestuurd en als je het wilt terugsturen moet je een foto maken, die ze dan niet ontvangen. En dat gaat zo de hele tijd door met heen en weer ge mail. Je moet uiteindelijk zelf de retourkosten naar Hong Kong betalen. Zeer slechte service en kwaliteit van producten.
Origine du site trompeuse et politique de remboursement J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai…
J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai reçu un vêtement mal coupé en matière synthétique. J’ai demandé un formulaire de retour et de remboursement : je devrais ,selon eux , le renvoyer à mes frais à une adresse en Chine … mais ils m’offrent une réduction de 20%sur le prochain achat !!!!! Leur page commerciale est trompeuse car leur adresse de terminé par nl… à éviter à tout prix
Ik ben niet tevreden over mijn…
Ik ben niet tevreden over mijn bestelling.
De kwaliteit van het product is slecht en ik moest erg lang wachten op de levering.
Ik hoop dat jullie in de toekomst de service en kwaliteit verbeteren.
oplichters
Ik bestelde een outfit die te klein bleek te zijn. Ik deed een retour aanvraag waar ze meer dan 30 dagen over deden om deze te accepteren. Om daarna te mailen dat de 30 dagen verstreken waren en mijn item dus niet in aanmerking kwam om terug te sturen.
Schandalig!
Op 25/6/25 heb ik een kleedje besteld .
Op 25/6/25 heb ik een kleedje besteld .
Tot op vandaag 10/9/25is het nog steeds niet aangekomen .
Ik heb al heel veel mails verstuurd . Dut zonder resultaat .
Ze blijven maar rond de pot draaien als ik vraag waar mijn bestelling blijft.
Eerst reviews lezen!!!
Ik raad iedereen aan om online aangifte te doen bij de politie en bij je bank te vragen of ze het geld willen terughalen voor je.
Daarnaast om ConsuWijzer in te lichten.
Niets ontvangen
Na 6 weken nog niets ontvangen. Website via track en tracé niet meer bereikbaar. Pure oplichting
Mooie webshop en overzichtelijke pagina.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.