Modehuis Kroon Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

216 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dikke oplichting

Dikke oplichting! Trap er niet in. Retouradres is een chinees adres. Retourneren kost je te veel geld.

25 de junho de 2025

Beste Tamara,

Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent – dat is natuurlijk nooit onze bedoeling. We weten helaas niet precies wat er is misgegaan, omdat we op je naam geen bestelling kunnen terugvinden.

Zou je ons een mailtje kunnen sturen? Dan kijken we graag met je mee naar wat er is gebeurd en zoeken we samen naar een passende oplossing.

We horen graag van je!

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET

Na mijn eerste mail dat het bedrijf niet op mail reageerde, kreeg ik het verzoek om een mail te sturen. Voor de vierde keer een mail gestuurd en opnieuw geen reactie. Ze komen de beloftes niet na. Zwaar teleurstellend!

22 de junho de 2025

Beste Marian,

Wat jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent in je ervaring met ons – dat is natuurlijk niet wat we willen. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus.

We willen benadrukken dat we altijd reageren op binnenkomende mails. Zou je ons nogmaals een mailtje willen sturen? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing voor jouw situatie.

We staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Classificada 1 em 5 estrelas

Envoi très très lent car vient de…

Envoi très très lent car vient de Chine. Vêtements de très mauvaise qualité dans une horrible matière synthétique et les retours sont à notre charge par DHL en Chine donc un minimum de 55 euros. A fuir! C’est vraiment une arnaque!

Chère Alice,

Nous sommes désolés d'apprendre que votre expérience n’a pas été à la hauteur de vos attentes – ce n’est évidemment pas ce que nous souhaitons.

Pourriez-vous nous envoyer un e-mail avec les détails de votre commande ? Nous serons ravis de regarder cela avec vous et de trouver une solution adaptée.

Dans l’attente de votre message.

Cordialement,
L’équipe de Modehuis Kroon

oplichters.

Hi Marcel en Renate,

Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent. We begrijpen dat je ergens teleurgesteld over bent, maar op basis van deze review kunnen we helaas geen bestelling op je naam terugvinden.

We willen het graag netjes met je oplossen. Zou je ons kunnen mailen op info@modehuis-kroon.com met je ordernummer of de naam waarmee je hebt besteld? Dan kijken we het direct voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Groet,

Polo shirt xl besteld

Polo shirt xl besteld. Valt uit als maat m.
Retour moet naar China verzend kosten zijn meer dan shirt van 30 euro

Hi Renate,

Wat jammer om te horen dat het poloshirt niet naar wens was – dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We begrijpen je frustratie helemaal, zeker als de maat anders valt dan verwacht en retourneren dan ook nog eens prijzig is.

Op dit moment kunnen we geen bestelling op jouw naam terugvinden, dus we weten helaas niet precies waar het is misgegaan. Zou je ons willen mailen op info@modehuis-kroon.com met je ordernummer of bestelgegevens? Dan kijken we het graag persoonlijk voor je na en zoeken we mee naar een passende oplossing.

We doen ons best om klachten serieus te nemen en denken graag met je mee.

Classificada 1 em 5 estrelas

Chinese webshop, troep en net recensies

Chinese webshop. Rommel komt na 1 maand aan. De recensies met 5* zijn nep, mensen bestaan niet.

18 de junho de 2025

Hi Ron,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad. We vinden het oprecht vervelend dat je niet tevreden bent en willen hier graag samen naar kijken.

Op dit moment kunnen we helaas niet achterhalen wat er precies mis is gegaan.
Zou je ons een mailtje kunnen sturen op info@modehuis-kroon.com, dan zoeken we het direct voor je uit en kijken we samen naar een passende oplossing.

Groet,

Heb 4 artikelen besteld

Heb 4 artikelen besteld. Levertijd 5 tot 8 werkdagen. In werkelijkheid duurde het een maand. De kwaliteit van de stoffen is abominabel slecht. De artikelen zijn anders dan op de foto. Helaas heb ik onterecht aangenomen dat het een Nederlandse winkel betreft. Pas bij nader onderzoek van de webwinkel zag ik dat ik mijn artikelen kont terug sturen naar China. Ben er dus gewoon ingetuind.

14 de junho de 2025

Beste M.G.L. Claessen,

Dank je wel voor je review. Wat spijtig om te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen heeft voldaan — dat is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben.

We zouden graag willen begrijpen waar de ontevredenheid precies is ontstaan, maar kunnen op basis van je naam helaas geen bestelling terugvinden in ons systeem. Zou je ons een e-mail willen sturen via info@modehuis-kroon.com? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Chinese Troep met een Nederlandse naam

18 dagen moeten wachten op een cargo-broek. Uiteindelijk gekregen maar van een zeer slechte kwaliteit. Ik had een XL besteld en volgens de sticker op de zak gekregen. Echter de pijpen waren XXXL maar de bandwijdte was XXS. De broek proberen te retourneren maar dit ging al zeer moeilijk en uiteindelijk kreeg ik de melding dat het magazijn in China stond en we rekening moesten houden met hoge kosten. M.a.w. Chinese troep met een naam die vertrouwd overkomt maar dit dus absoluut niet is. Geen modehuis Kroon meer voor mij

Hallo Cees,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed dat dit voor frustratie zorgt, zeker als je verwachtingen anders waren.

We willen hier graag op een serieuze en persoonlijke manier naar kijken, maar helaas kunnen we op basis van je review geen bestelling op naam terugvinden. Zou je ons een mailtje willen sturen via info@modehuis-kroon.com? Dan zoeken we alles even voor je uit en kijken we samen naar een passende oplossing.

Classificada 1 em 5 estrelas

Deze site is echt oplichterij

Deze site is echt oplichterij! Je krijgt rommel opgestuurd (er stond leren schoenen, maar het is plastic) en vervolgens moet je het op eigen kosten terug sturen naar China. Koop hier niets!

15 de junho de 2025

Hallo Ik,

Bedankt voor je bericht.

Wat jammer om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we willen dit graag serieus oppakken. We begrijpen goed dat je teleurgesteld bent als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet.

Op dit moment kunnen we helaas geen bestelling op je naam of e-mailadres terugvinden. Zou je contact met ons willen opnemen via info@modehuis-kroon.com. Als je daar je bestelnummer en een korte toelichting meestuurt, kijken we meteen met je mee. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

We vinden het belangrijk dat elke klant zich gehoord voelt — ook wanneer er iets misgaat. We horen graag van je.

Met vriendelijke groeten,

Gewoon niet doen.

Ik sla mezelf voor m’n kop dat ik hierin ben getrapt. Wat dom van mij. Ik kan dan ook alleen maar boos zijn op mezelf.
Modehuis Kroon doet het fantastisch. Mooie website met een plaatje alsof ze een winkel hebben. Die hebben ze niet. Het is een dropshipping website waar ik achterkwam nadat ik had besteld. Ik had een denim jumpsuit met een hartje op de rug besteld. Wat een grap. Tegen beter weten in heb ik het nog wel gepast toen het bezorgd werd, hahahahaha.
En Hoewel ik vooraf goed heb gekeken naar de maten en de afmetingen, klopt hier geen hout van. De benen zijn veeeeel te kort. Je denkt dat je hoog water hebt gezien, dat heb je niet totdat je mij in deze jumpsuit ziet. Het hartje is om te lachen. Gemaakt door een kleuter, schots en scheef. De rits valt van ellende uit elkaar. De stof is slecht, geeft uitslag (ik zat onder de bulten na aanraking) en de naden niet goed gesloten, rafelen al als je ‘m uit de verpakking haalt. Het is dat ik maar 1 artikel heb besteld en erom kan lachen, maar oh my, als je hier veel besteld ben je de sjaak.
Doe het niet. Of doe het voor een lolletje. M’n vriendinnen en ik hebben keihard gelachen toen ik het showde. Dat was wellicht de €55 waard.
Oh, en terugsturen. Dat mag! Kost €75. Joe!

Oh en dan hun standaard antwoord ‘we kunnen onder je naam geen bestelling vinden’. Alsof al deze mensen hun ervaring uit hun duim zuigen en nooit iets hebben besteld. Mijn bestelling is #4415, besteld op 19 mei.
Oplichters.

12 de junho de 2025

Hallo Paulien,

Dank je wel voor je review.

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent over je bestelling. We begrijpen heel goed dat dit niet is wat je ervan had verwacht.

Omdat we geen bestelling op jouw naam kunnen vinden, willen we je vragen om even contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com. Als je daarbij je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld meestuurt, dan kijken we meteen met je mee en zoeken we graag naar een passende oplossing.

We nemen feedback zoals die van jou serieus en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Hopelijk kunnen we het samen alsnog netjes oplossen.

Met vriendelijke groeten,

Nep winkel

Er zijn tegenwoordig enorm veel van dit soort webwinkels die niet eens in het echt bestaan. Als je op Shein of een andere Chinese websites kijkt zie je dezelfde producten. Lettertypes en lay out is op al deze sites hetzelfde. Het 'winkelpand'oogt als een klassiek pand en in de meeste gevallen stopt het "familiebedrijf" na jaren om de korting te verklaren. Op Shein bestel je dezelfde meuk voor 1/3 van de prijs.

Hi Caroline,

Dank je wel voor je uitgebreide reactie.

Wel willen we aangeven dat we ons uiterste best doen om klanten juist duidelijkheid en service te bieden. We vinden het dan ook jammer om te lezen dat je een negatieve indruk hebt, vooral omdat we geen bestelling op jouw naam kunnen terugvinden en dus niet precies weten waar jouw ervaring op gebaseerd is.

Mocht je ooit bij ons besteld hebben en niet tevreden zijn geweest, dan horen we dat graag via info@modehuis-kroon.com, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Bedankt voor je feedback.

Bedriegers

Nooit iets kopen. Bedrog uit China en retour peper duur en geen zekerheid om je geld terug te krijgen. Dus beste mensen. Noooooooit iets bestellen hier

Hi Reclame,

Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over je ervaring. We nemen dit soort berichten altijd serieus, maar we kunnen helaas geen bestelling op jouw naam terugvinden in ons systeem. Daardoor is het voor ons lastig om te achterhalen waar de onvrede precies vandaan komt.

We willen dit graag netjes en persoonlijk met je oplossen. Als je ons een mailtje stuurt op info@modehuis-kroon.com, kijken we graag met je mee naar een passende oplossing of toelichting.

Dank je wel voor je feedback — we staan open voor gesprek.

Ik bestelde 2 linnen broeken

Ik bestelde 2 linnen broeken. Ik kreeg 2 vodden van katoenen broeken in verschillende maten, leek totaal niet op wat ik besteld had. Zij beweerde echter dat zij geleverd hadden wat ik besteld had! Wat een oplichterij!
Ik kon de broeken omruilen voor wat anders, wel weer verzendkosten betalen!
Mensen, trap hier niet in!
Ook ik had beter moeten weten en eerst de recensies moeten lezen…….

2 de junho de 2025

Hi Marianne,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling zo tegenviel — dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag samen met je oplossen en bekijken wat er precies is misgegaan. Zou je ons een mail willen sturen op info@modehuis-kroon.com met je bestelgegevens? Dan duiken we er meteen in en kijken we hoe we dit voor je kunnen rechtzetten.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

Hier niet kopen

Ook ik ben er ingetrapt. Via dit "modehuis" koop je chinese pruttel wat er niet uit ziet en niet past. Wil je retour sturen (wel via de mail netjes en correct geholpen) dan moet het terug naar China. Wat zo'n beetje hetzelfde kost als de aanschaf.
Onderstaand mailtje heb ik naar "Modehuis"Kroon gestuurd:

daar houden jullie de klanten toch wel mooi voor de gek.
Jullie kopen de producten in China in!! NB!! en nu mag ik veel te grote en een te kleine jurk niet naar jullie adres in Schiedam maar naar China terug sturen.
Dat gaat zo tegen mijn principe's in! Ik koop geen producten uit China en stuur ze zekers niet helemaal naar China terug. Dit is slecht voor Moeder Aarde.
Dit was de eerst en laatste keer dat ik wat bij jullie koop.
MVG Sandra

Hi Sandra,

Wat jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent in je ervaring met ons. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend voor je is — zeker als de artikelen niet passen.

We willen dit graag netjes met je oplossen, maar tot nu toe kunnen we helaas geen bestelling op jouw naam terugvinden in ons systeem. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op info@modehuis-kroon.com?
Dan zoeken we dit graag verder voor je uit en kijken we samen naar een passende oplossing.

We horen graag van je.

Classificada 1 em 5 estrelas

Let op retourneren moet je naar Azië

Let op retourneren moet je naar Azië, met hoge verzendkosten!
Kwaliteit van de producten is zeer slecht, komt absoluut niet overeen met wat op de site staat!

12 de junho de 2025

Hi Bertie,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling en dat de ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling, en we begrijpen je frustratie over de retourkosten.

We willen dit graag netjes met je oplossen. Zou je ons een mailtje willen sturen op info@modehuis-kroon.com?
Dan kijken we graag samen met je naar een passende oplossing.

Dank je wel voor je feedback — we nemen dit serieus en gebruiken het om onze service te blijven verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Is het niet gek dat er een foto is van…

Is het niet gek dat er een foto is van een modehuis maar dat er nergens een adres vermeld staat. Ik denk dat dit gewoon een gemanipuleerde foto is van een andere winkel en dat je artikelen koopt via een of ander dropshot. Lijkt mij onbetrouwbaar en zonde van je geld.

Hoi Carolien,

Dankjewel voor je bericht. We begrijpen je twijfels en vinden het jammer dat je zo’n negatieve indruk van ons hebt gekregen.

We hebben geprobeerd je bestelling terug te vinden, maar we kunnen op jouw naam niets terugvinden in ons systeem. Daardoor weten we helaas niet precies wat er mis is gegaan of waar je zorgen vandaan komen.

We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com, zodat we samen kunnen kijken hoe we je verder kunnen helpen of eventuele onduidelijkheden kunnen toelichten. We staan altijd open voor een eerlijk gesprek en willen dat iedereen zich bij ons gehoord voelt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Alles wat er besteld is trekt er gewoon…

Alles wat er besteld is trekt er gewoon niet op en je ziet al aan de verpakking dat dit de grootste brol is. dit is zo misleidend en komt gegarandeerd niet van Nederland. dit zou dadelijk moeten verboden worden!! alles made in china!!!! dit is scandalig gewoon en afzetterij!!!!

Hoi Chris,

Wat jammer om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad — dat vinden we oprecht vervelend om te lezen. We willen niets liever dan dat onze klanten blij zijn met hun bestelling.

We hebben je naam helaas niet terug kunnen vinden in ons systeem, dus we weten niet precies wat er is misgegaan. Zou je ons een mailtje willen sturen op info@modehuis-kroon.com?
Dan duiken we er meteen in en zoeken we samen naar een oplossing waar jij je goed bij voelt.

We staan klaar om dit netjes met je op te lossen.

Wat een oplichterij

Wat een oplichterij . Lijkt helemaal niet op foto en is goedkopen chinese brol.
Om te retourneren ook al problemen want het moet naar china terug verstuurd worden.
Ben zo dom geweest om niet eerst reviews te lezen , maar er zullen wel veel valse terugzitten.

10 de junho de 2025

Hoi Veerle,

Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over je ervaring — dat spijt ons echt. We begrijpen dat het vervelend is als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet.

We hebben geprobeerd je bestelling op naam terug te vinden, maar helaas zonder succes. Daardoor weten we ook niet precies waar de ontevredenheid is ontstaan. We helpen je uiteraard graag verder.

Zou je ons een mailtje willen sturen op info@modehuis-kroon.com?
Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. We staan voor je klaar en nemen je klacht serieus.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas de reviews te laat gelezen

Helaas de reviews te laat gelezen. Spijkerbroek besteld die te klein is en ook nog van karton zo lijkt het.
Wil je hem retour sturen, dan hebben ze eerst 40 foto's nodig, dan pas krijg je een retouradres en blijkt het Modehuis Kroon een club uit China te zijn. Retour sturen?? Of je even €55,50 over wil maken naar DHL !!
NIET KOPEN HIER!

Update 16-6 : zoals te zien, neem even contact op…..ook dat is puur om voor de buitenwereld te laten zien, dat ze er wel mee zitten. Op mijn mail zoals gevraagd komt geen reactie. Blijf bij m’n standpunt….skippen deze club!!!

6 de junho de 2025

Hallo J,

Wat jammer om te horen dat je zo ontevreden bent over je ervaring – dat spijt ons echt. We begrijpen heel goed dat het frustrerend het is.

Op dit moment kunnen we helaas geen bestelling op jouw naam terugvinden, waardoor we niet precies weten waar de ontevredenheid is ontstaan. We willen dit uiteraard graag samen met je uitzoeken.

Je kunt ons mailen op info@modehuis-kroon.com, zodat we kunnen meekijken en proberen een passende oplossing te vinden.

Modehuis Kroon

Classificada 1 em 5 estrelas

Zelfs niet 1 ster waardig!

Niet te geloven hoe je zoiets durft te doen; een schitterende jurk op de aanbieding en een totaal ander lomp kleed dat je ontvangt. Geen woorden voor; koop hier NOOIT!

6 de junho de 2025

Hallo Katherine,

Wat vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent – dat spijt ons echt.

Op dit moment kunnen we helaas geen bestelling op jouw naam terugvinden, waardoor we niet precies weten waar de ontevredenheid is ontstaan. We willen dit graag voor je uitzoeken.

Je kunt ons mailen op info@modehuis-kroon.com, zodat we met je mee kunnen kijken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Vriendelijke groet,
Modehuis Kroon

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.