Modehuis Kroon Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

216 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Pech

Pech, ik had ingetrapt , een klein bedrag (gelukkig )maar toch, twee weken en nog steeds geen product dus duidelijk. Nu verwacht ik niets bijzonders als er überhaupt wat komt.
Eerste en laatste keer.

5 de maio de 2025

Hoi Marzenka,

Vervelend om te lezen dat je bestelling nog niet is aangekomen – dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We kunnen helaas geen bestelling aan je review koppelen en ook geen eerder contactmoment terugvinden, dus we weten niet precies wat er is misgegaan.

Bij Modehuis Kroon doen we ons best om bestellingen op tijd te leveren en klanten goed op de hoogte te houden. Als er iets vertraagd is, lossen we dat uiteraard graag samen op.

Stuur ons gerust een bericht via info@modehuis-kroon.com, dan kijken we het direct voor je na en zorgen we voor een passende oplossing.

Classificada 1 em 5 estrelas

Was van plan om hier een aankoop te…

Was van plan om hier een aankoop te doen. Maar na enig onderzoek besloten dit niet te doen. Wat ik tegen kwam was het volgend. De reviews op Trustpilot kloppen niet. De score is 2,9 sterren, maar wordt berekend over alleen maar 5 sterren en één ster reviews. Als je de 1 ster reviews leest zijn dat allemaal dezelfde klachten. Kwaliteit, anders dan getoond, en het retourneren. Dit wijst op zogenaamde dropshipper. Verder blijkt dat de 5 sterren reviews bijna allemaal in een kort tijdsbestek zijn geschreven en nog opvallender hierbij is de schrijfwijze van de namen en dat er in veel reviews exact dezelfde zinnen worden gebruikt en dat ze zogenaamd reageren op deze positieve reviews. Wat bij de negatieve reviews nauwelijks gebeurd. Verder hebben ze geen fysieke winkel, terwijl ze er wel foto’s hiervan hebben geplaatst op de website. Geen adresvermelding maar wel openingstijden😂. En als laatste gebruiken ze foto’s en video’s van andere bedrijven en winkels. Kortom een en al misleiding. Je bent gewaarschuwd. Ik ben benieuwd of ze hierop gaan reageren.

4 de maio de 2025

Hoi Carl,

Dank voor je uitgebreide feedback, al vinden we het jammer dat je zo’n negatief beeld van ons hebt gekregen zonder een bestelling bij ons te plaatsen.

We streven naar transparantie, eerlijke productinformatie en duidelijke communicatie.

Mocht je ondanks alles toch nog vragen of twijfels hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@modehuis-kroon.com. We helpen je graag verder.

Classificada 1 em 5 estrelas

De foto’s komen niet overeen met wat je…

De foto’s komen niet overeen met wat je krijgt. Kleding komt uit China wat niet duidelijk is bij de bestelling. Foto,s zien er mooier uit, kwaliteit is duidelijk anders. Hoewel de mensen van modehuis Kroon aardig zijn is mijn advies: niet bestellen bij modehuis Kroon

29 de abril de 2025

Hoi An,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met je ervaring – dat is uiteraard niet wat we willen voor onze klanten.

We kunnen helaas geen bestelling aan je review koppelen en zien ook geen eerdere contactmomenten van je terug, dus we weten niet precies waar je ontevredenheid vandaan komt.

We streven naar zo veel mogelijk transparantie en eerlijkheid in wat we laten zien.

Fijn om te horen dat je ons als vriendelijk hebt ervaren – dat persoonlijke contact vinden we belangrijk. Mocht je toch ergens mee zitten of nog vragen hebben, laat het ons weten via info@modehuis-kroon.com. We denken graag met je mee.

Modehuis Kroon Chinees?

Slechte dropshippers.goedkope troep uit China.misleidende fotos EN misleidende prijzen,zoek ook maar eens op een Chinese website en je vind alles hier nog goedkoper.retourneren werken ze zoveel mogelijk tegen en de kosten zijn buiten proportioneel,voor een
pakketje van +/- 2 kg.betaal je bijna € 82,00 waardeloze service mijn advies, hier NIETS kopen,je bent
gewaarschuwd.dit is het retouradres wat ik van modehuis kroon kreeg.
Een retourzending moet voorzien zijn van een track & trace code. De verzender is altijd
verantwoordelijk voor de zending.
Retouradres:
Room 304, Unit 2, Building 9, Phase 2, Jinxiu Jiangnan, Minzhi, Longhua District, Shenzhen,
Guangdong, China
Phone: 18895311595
Zip code: 518000
Contact: Li Huanhuan
Koop en download hier snel en gemakkelijk je retourlabel via onze partner DHL
ik moest ook de retouren fotograferen wat natuurlijk nergens op slaat.en in hun reactie kennen ze mijn bestelling opeens niet,maar dat ligt natuurlijk in de lijn der verwachting.als service en tevredenheid werkelijk iets waard was zouden ze gewoon een Nederlands retouradres moeten hanteren en problemen oplossen.

1 de maio de 2025

Hoi Anita,

Wat jammer om te lezen dat je zo'n negatieve ervaring beschrijft – dat is absoluut niet wat we bij Modehuis Kroon willen uitstralen.

We kunnen helaas geen bestelling aan je review koppelen en zien ook geen eerdere contactmomenten van je terug, dus we weten niet precies waar je ontevredenheid op gebaseerd is.

We streven er altijd naar om onze klanten een goede ervaring te bieden en helpen graag als er vragen zijn. Je kunt ons altijd bereiken via info@modehuis-kroon.com – we staan klaar om je verder te helpen.

Niets kopen hier…

Niets kopen hier…
Weer zo’n Chinese site
Dit soort websites bestaan maar even
En ze schrijven zelf in het begin 5 sterren recensies
Dus ze ogen niet onbetrouwbaar in het begin
Trap er niet in want de kwaliteit is slecht en retour zenden is geen optie,
Ik blijf mensen waarschuwen voor dit soort aankopen

30 de abril de 2025

Hoi Renate,

Vervelend om te lezen dat je zo’n ervaring beschrijft – dat is natuurlijk niet wat we willen voor onze klanten.

We kunnen helaas geen bestelling aan je review koppelen, dus we weten niet precies waar je ontevredenheid op gebaseerd is.
We zetten ons dagelijks in voor goede communicatie, snelle service en het leveren van kwaliteitsproducten waar onze klanten blij van worden.

Bij Modehuis Kroon streven we er altijd naar om een zo goed mogelijke ervaring te bieden, van bestelling tot service. Mocht je toch een bestelling bij ons hebben geplaatst en zit je met vragen of opmerkingen, dan staan we altijd open voor contact. Mail ons gerust via info@modehuis-kroon.com – we denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet kopen bij modehuis Kroon!

Trap er niet in....Het is niet goed mogelijk om te retourneren of ruilen omdat de kleding uit Azie komt en je zelf de retourkosten moet betalen.
Alles lijkt zo mooi op de website in de praktijk werkt het dus niet goed!

21 de abril de 2025

Hoi Helga,

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent – dat is absoluut niet de ervaring die we bij Modehuis Kroon willen bieden.

Bij Modehuis Kroon doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden – van bestelling tot levering en service achteraf. We staan altijd open om mee te denken en samen tot een passende oplossing te komen.

Als er nog iets is waar we je bij kunnen helpen, laat het gerust weten via info@modehuis-kroon.com.

Goedkope zooi uit China.

Goedkope zooi uit China.
Als je naar de positieve reacties hier kijkt, dan valt vooral op dat ze allemaal dezelfde zinnen gebruiken. Ook nep dus.

30 de abril de 2025

Hoi Nicole,

Vervelend om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring beschrijft – dat is absoluut niet waar wij voor staan.

We kunnen helaas geen bestelling aan je review koppelen en zien ook geen eerdere contactmomenten van je terug in ons systeem. Daardoor is het voor ons lastig te achterhalen wat er precies is misgegaan.

Mocht je toch iets bij ons besteld hebben en niet tevreden zijn, neem dan gerust contact met ons op via info@modehuis-kroon.com. We denken graag met je mee en doen ons best om altijd een passende oplossing te vinden.

Eén grote nepzooi

Eén grote nepzooi! Je krijgt de indruk dat je bestelt bij een Nederlandse firma, maar schijn bedriegt. Kwaliteit is goedkoop en wat je ziet is zeker niet wat je krijgt! Wanneer je probeert te retourneren, moet je het pakket naar China terugsturen en dan betaal je net zoveel aan verzendkosten als dat de hele bestelling heeft gekost! Zou verboden moeten worden dat deze site nog actief is op de Nederlandse markt

25 de abril de 2025

Hoi Judith,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad – dat is uiteraard niet de bedoeling.

We herkennen ons helaas niet in je beschrijving. Onze kleding wordt met veel aandacht voor kwaliteit en pasvorm samengesteld, en we krijgen juist vaak complimenten over hoe goed de foto's overeenkomen met de werkelijkheid.

We weten dus niet precies waar het mis is gegaan, maar we staan zeker open om samen naar een oplossing te kijken.

Stuur ons alsjeblieft even een mail op info@modehuis-kroon.com, dan pakken we het meteen op en zorgen we dat je netjes geholpen wordt.

Oppassen!

Ik ben een sprekend voorbeeld van iemand die in de klauwen van charlatans is gevallen. Wat er op de site wordt aangeboden en wat je krijgt als je een maand wacht, zijn alleen in vorm vergelijkbaar. De kwaliteit is ondermaats, de maat is kleiner en de kleur is anders dan besteld. Deze trui kun je dragen als je in de tuin werkt of het terrein schoonmaakt. Gezien de problemen die gepaard gaan met retourneren (China) en die mensen beschrijven die hun bestelling al hebben willen retourneren, zal ik het niet retourneren. Mijn advies aan iedereen die iets op deze site wil kopen: doe het niet. Je krijgt alleen maar problemen!

29 de abril de 2025

Hallo Aleksey,

Wat jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We hebben inderdaad contact gehad over je bestelling, maar de punten die je hier noemt over de maat, kleur en kwaliteit heb je destijds niet met ons gedeeld. We hadden graag samen naar een passende oplossing gekeken – dat is wat we altijd proberen te doen voor onze klanten.

We vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is met zijn aankoop en staan altijd open voor feedback, zolang we de kans krijgen om er samen iets mee te doen. Mocht je alsnog verder willen praten of iets willen toelichten, stuur ons dan gerust een mailtje via info@modehuis-kroon.com.

Waardeloos

Waardeloos! Trap er niet in!

Ik heb een jurk besteld die er op de website prachtig uitzag, maar wat ik ontvangen heb lijkt er in de verste verte niet op! De kwaliteit is schandalig slecht – goedkope stof, slechte afwerking en totaal niet zoals beloofd.

Toen ik probeerde de jurk terug te sturen, begon het drama pas echt. Na meerdere keren contact opnemen en veel frustratie kreeg ik eindelijk een retouradres... in China! Om de jurk terug te sturen moet ik zelf een belachelijk hoog bedrag betalen, wat natuurlijk totaal niet de moeite waard is.

Het is overduidelijk dat deze site mensen bewust oplicht: mooie foto's gebruiken, slecht product sturen, en vervolgens zoveel drempels opwerpen dat terugsturen praktisch onmogelijk is. Pure oplichterij!

Koop hier NOOIT iets. Bespaar jezelf de ellende en het geld!

26 de abril de 2025

Hallo,

Wat jammer om te lezen dat je zo'n negatieve ervaring beschrijft. We vinden het oprecht vervelend dat je teleurgesteld bent. We kunnen helaas geen bestelling aan je review koppelen en zien ook geen eerdere contactmomenten in ons systeem terug.

Bij Modehuis Kroon staan we juist bekend om onze persoonlijke service, goede communicatie en kwaliteitsproducten.
We helpen je natuurlijk graag als je echt bij ons hebt besteld. Stuur ons even een mailtje op info@modehuis-kroon.com, dan kijken we direct met je mee.

Opgelicht

Ik bestelde een jeansbroek in solden nog aan 40€ en een hemdje 39€ de prijs leek mij correct hiervoor... Ik kreeg echter een broek (lapje stof waar je bijna kon doorkijken ) met een jeansprint ,hilarisch 😑en het "witte" hemdje had precies al tussen de zwarte was gezeten.
Als je zoiets besteld op Shein of Temu en legt hier 10€ voor neer moet je niet raar opkijken als je zoiets toegestuurd krijgt . Jammer van het geld ligt al lang de vuilnis in.

24 de abril de 2025

Hallo Stefanie,

Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent in je bestelling. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.
We vinden het extra spijtig dat je geen contact met ons hebt opgenomen, want we staan altijd klaar om samen naar een oplossing te zoeken.
Ook nu nog helpen we je graag verder als je ons alsnog een bericht wilt sturen via info@modehuis-kroon.com. We denken graag met je mee, want tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wil alleen weten of jullie ook een…

Ik wil alleen weten of jullie ook een fysieke winkel hebben ,er is wel een foto geplaatst,maar een adres is nergens te vinden ,nogal vaag !

25 de abril de 2025

Hallo Jose,

Dankjewel voor je berichtje! Goed dat je het even aankaart.
Op dit moment zijn we inderdaad volledig een online webshop. We dromen er zeker van om in de toekomst ook een fysieke winkel te openen, maar zover is het nu nog niet.
We proberen via onze website en foto's wel een zo compleet mogelijk beeld te geven van onze collectie, zodat je online net zo fijn kunt shoppen als in een echte winkel.

Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het vooral weten! We helpen je graag verder.

Classificada 1 em 5 estrelas

Maat en kwaliteit klopt niet

Maat klopt niet, kwaliteit is totaal anders dan op website aangegeven.
Nu heb ik 2 kledingstukken die niet passen en anders zijn dan uitgezocht.
Weggegooid geld.
Advies besteld hier nooit iets !!!!!

24 de abril de 2025

Hallo Hetty,

Wat jammer om te lezen dat je bestelling niet is wat je ervan had verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we snappen dat dit frustrerend kan zijn.

We helpen klanten altijd graag verder als er iets niet in orde is, maar we hebben van jou nog geen bericht hierover ontvangen. Neem alsjeblieft even contact met ons op via ons e-mailadres info@modehuis-kroon.com, dan kijken we samen naar een passende oplossing. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel terugkijkt op je ervaring met Modehuis Kroon.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nogmaals een waarschuwing voor deze oplichters!!

Ja hoor een antwoord gehad ,kan nu het pakketje terug sturen naar CHINA,kosten €65,00 hebbie even ?
Die troep komt uit China mensen , echt oplichters zijn het ben er behoorlijk ziek van.
Review’s die positief zijn kan niet waar zijn,wat doet trustpilot hier aan vraag ik me,en hoe kan dit in vredesnaam?
En dan gooien ze er weer een reactie onder met alsmaar dezelfde antwoorden, wat een boeven !!

22 de abril de 2025

Hallo Ingrid,

Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Bij Modehuis Kroon hechten we veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, en we proberen dit ook altijd zo goed mogelijk te communiceren op onze website en in ons beleid. We begrijpen dat je situatie vervelend is, en we willen je dan ook graag helpen met een passende oplossing.

We staan altijd open voor een gesprek en je kunt ons per e-mail bereiken om de situatie verder te bespreken. We doen ons uiterste best om tot een oplossing te komen die voor beide partijen werkt.

Het team van Modehuis Kroon

Om wanhopig te worden!!!

Na heel veel over-en-weer mailberichten komt @modehuisKroon met de enige oplossing om, zonder je spullen retour te sturen, een vervangend product uit te zoeken die misschien WEL aan de verwachting voldoet? Zijn er klanten hier die suggesties kunnen doen?

22 de abril de 2025

Hallo Rose,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat we uiteindelijk een passende oplossing voor je hebben kunnen vinden, ook al heeft het even geduurd. We hopen dat het vervangende product aan je verwachtingen voldoet en dat je uiteindelijk tevreden zult zijn met je bestelling.

Als je nog verdere vragen hebt of iets anders kunt gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen!

Het team van Modehuis Kroon

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters met Chinese rommel zijn het

Oplichters met Chinese rommel zijn het. Veel te lang op het pakketje moeten wachten en krijg het vervolgens in zo’n verfrommeld Chinees plastic zakje. Niks klopt wat een soort van chique blazer moest zijn is een verfrommeld ribstof overjas ofzo. Neem niet eens de moeite het retourneren dat is kansloos.En geloof vooral die reviews niet die laat Kevin de kroon schrijven door zijn mede oplichters..

21 de abril de 2025

Hallo Stephan,

Dank je wel voor je bericht, al vinden we het natuurlijk jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent. We willen wel graag benadrukken dat we bij Modehuis Kroon altijd ons best doen om onze klanten netjes te helpen — ook als iets niet helemaal naar wens is.

Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan kun je ons altijd bereiken via info@modehuis-kroon.com. We kijken ernaar uit om dit netjes met je op te lossen.

Misleiding

Kleur, omschrijving en kwaliteit van het geleverde product komt niet overeen met de presentatie op de website. Daarnaast denk je met een Nederlandse winkel te maken te hebben, maar het is Chinese drop shipping, dus bij een retour op eigen kosten men je groot deel van je aankoopbedrag kwijt. Voor mij de eerste en laatste keer geweest en een dure les.

18 de abril de 2025

Hallo Marcel,

Dank je wel voor je review. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling, maar fijn dat je inmiddels contact met ons hebt opgenomen.

Zoals je weet zijn we op dit moment samen in gesprek om tot een passende oplossing te komen. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zeker wanneer iets niet naar verwachting is.

We hopen dat we dit op een prettige manier kunnen afronden en waarderen je geduld in deze.

Oppassen!!!!

Oppassen!!!!, zogenaamd uit Frankrijk verstuurd. Als je artikelen terug wil sturen krijg je meerdere adressen in China. Elk adres kost dan minimaal €60,- via DHL,
“hun partner“. Dus heeft het geen zin, kwaliteit zeer matig, ben benieuwd na eerste keer wassen. Bevestigt de frauduleuze reputatie van China.

19 de abril de 2025

Hallo Ger,

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer om te lezen dat je zo'n negatieve indruk hebt overgehouden aan je ervaring, al willen we wel graag een paar zaken rechtzetten.

Bij Modehuis Kroon communiceren we altijd transparant op onze website over de verzend- en retourprocedure, inclusief de locatie van ons retouradres. Dit wordt vermeld vóórdat je een bestelling plaatst, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent.

Daarnaast vinden we het vervelend dat je spreekt over "frauduleus", terwijl je ons niet hebt benaderd voor een oplossing. We hebben namelijk geen bestelling van je kunnen vinden onder de naam Ger Alblas, en daardoor ook geen contactmoment waarin we je konden helpen — terwijl we daar juist altijd voor openstaan.

Mocht je alsnog met ons in gesprek willen gaan, dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com.

Koop hier niet!

Koop hier niet! Uit China, hele slechte kwaliteit, lijkt niet op de afbeeldingen en retourkosten zijn hoger dan aankoopbedrag (want China). Gewoon niet doen!

18 de abril de 2025

Hallo LCE,

Dank je wel voor je bericht, al vinden we het jammer dat je zo’n negatieve ervaring beschrijft. We hebben echter geen bestelling onder jouw naam kunnen vinden in ons systeem en weten daardoor helaas niet om welk product het gaat of wat er precies mis is gegaan.

Zonder deze informatie is het lastig om de situatie goed te beoordelen. Wat we wél graag willen benadrukken, is dat we altijd klaarstaan om onze klanten te helpen en samen te kijken naar een passende oplossing — zeker als er iets niet naar verwachting is.

Je mag altijd contact met ons opnemen via info@modehuis-kroon.com zodat we dit verder kunnen uitzoeken.

Een jurk besteld

Een jurk besteld, waar ik eigenlijk al voor gewaarschuwd was dat het prullaria was.Uiteindelijk er toch ingetuind omdat ik 'm echt heel mooi vond op het plaatje, welke overal op verschillende websites tevoorschijn kwam.Dan heet ie weer Anna, Elisabeth, en 5 andere namen bwv.Eenmaal bezorgd na 3 weken, haalde ik het uit klein plastic zakje, Wat een rommel.Kan het met carnaval nog niet aandoen...waardeloos synthetische rommel.Mensen koop het niet!Je geld is weggegooid.Ga er andere leuke dingen van doen. MJ

7 de abril de 2025

Hallo MJ,

Dank je wel voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent, al moeten we eerlijk zeggen dat we geen bestelling van je kunnen terugvinden onder deze naam. Ook hebben we geen enkel bericht van je ontvangen, wat betekent dat we helaas nooit de kans hebben gekregen om samen naar een oplossing te kijken.

Bij Modehuis Kroon staan we altijd klaar voor onze klanten en denken we graag mee als er iets niet naar wens is. We vinden het dan ook jammer dat je ons niet even hebt benaderd, want we helpen graag.

Mocht je alsnog contact willen opnemen, dan kan dat natuurlijk altijd via info@modehuis-kroon.com.