zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Ver mais
Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Ver mais
zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Ver mais
Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Dit zijn oplichters, hiervoor hadden ze modehuis Jansen. zeer slechte kwaliteit en na terug sturen van de producten naar China nooit meer mijn geld terug gezien.

Resposta da Modehuis Kroon
Waardeloos. Ik ben er ook ingetrapt, dat is mij nooit eerder overkomen. Leuk shirtje besteld op Nederlands lijkende website. 35 euro, prima prijs. Duurde bijna 2 weken voor het er was. Waardeloos, vies,synthetisch shirtje, slecht model, slecht in elkaar gezet. Echt rotzooi. Bestel hier nooit!!! In eerste instantie lijkt het alsof retourneren gewoon kan, maar de kosten zijn naar China, dus niet te betalen. Het product zelf komt uit Frankrijk verstuurd. OPLICHTERIJ!!

Resposta da Modehuis Kroon
Bizar slechte kwaliteit broek geleverd. 'Veerle spijkerbroek' bleek geen spijkerbroek maar een of ander goedkoop synthetisch stofje waar een print op gedrukt was, doorschijnend. Niet eens aan hoeven passen om te zien hoe matig de kwaliteit was en bovendien zo anders als het online leek te zijn. Retourzending ook niet zonder slag of stoot, veel mails over en weer. Nu mag ik het terugsturen naar China (verrassing..) voor 17 euro en hopen dat ik mijn geld terugkrijg. Ik kies geloof ik eieren voor m'n geld als ik de overige recensies zie want wel duidelijk dat dit scam is. Te slecht om door te verkopen via vinted oid. Advies voor de consument: niet doen. Advies voor de oplichters van modehuis kroon: ga alsjeblieft werken voor je geld

Resposta da Modehuis Kroon
OOOOO wat ben ik dom geweest.....ik had natuurlijk eerst de reviews moeten lezen......
het lijkt een nederlands bedrijf...maar het komt uit chinees ..... duurt best lang voor levering en oo wat een waardeloze kwaliteit en t retourneren....
ik ben nog bezig..
lieve mailtjes hoor: 'gelukkig komt u in aanmerking om te retourneren' haha ja ik had de originele verpakking bewaard (gewoon klein plastic verpakking)
Het retour adres:
Room 304, unit 2, building 9, fase 2, jinxiu jiangnan, minzhi, longhua district, shenzhen, guangdong, china
hahahah bij DHL vragen ze adres postcode en huisnummer ....veel succes! Ik zet door want ik heb gelukkig de tijd maar als je gewoon werkt dan denk je al gauw 'laat maar zitten' en dat is natuurlijk net wat ze willen.

Resposta da Modehuis Kroon
Het lijkt een Hollandse dameszaak maar is waardeloos spul uit China .Lange levering .Moeizame retour met zeer hoge kosten (60 euro!!)
Zeer slechte kwaliteit en jurk lijkt niet op wat ze op facebook site hebben beschreven .Kortom TRAP ER NIET IN !!

Resposta da Modehuis Kroon
Ooit is een jurk besteld kreeg een hele andere toegestuurd. DUS hun fout maar kreeg mijn geld niet terug kon wel iets anders uitzoeken of de jurk jaar CHINA sturen voor 35 euro. DUS CONCLUSIE NIKS KOPEN DAAR.

Resposta da Modehuis Kroon
Waarvan ik dacht een mooie broek te bestellen krijg ik een broek binnen met allemaal vlekken en uitgelopen inkt. De broek die ik heb besteld komt in ieder geval niet uit Nederland maar uit Frankrijk(uitgaan van het herkomst adres). De levertijd was ook meer dan een week. Na de klantenservice te hebben geïnformeerd wel snel een reactie gekregen. Alleen moet ik wel voor de retourkosten zelf opdraaien. Vind ik logisch als je niet tevreden bent met een product en deze wilt terug sturen, maar wanneer de producten vies en beschadigd zijn vind ik toch wel dat deze kosten gedekt mogen worden. Helaas ik kom niet meer terug bij deze winkel.

Resposta da Modehuis Kroon
Wat een slechte kwaliteit. Gewoon een een of ander synthetisch stofje bedrukt met een printje. Voor 50 euro. Jammer dat ik op dat moment verhinderd was om het terug te sturen, anders had ik het zeker gedaan…. Echt bagger. Ik ben teleurgesteld. En als ik het had teruggestuurd, zou ik alsnog iedereen willen waarschuwen. Dit is oplichting.

NIETS BESTELLEN HIER!
Grote oplichting. Weken na bestelling kreeg ik een vodje dat op geen enkele manier leek op het colbert dat ik had besteld. Ze doen of het Nederlands bedrijf is, maar wordt uitbesteed naar China.

Resposta da Modehuis Kroon
Mensen kijk naar het retour adres, dat is in China. Dus de kosten zijn hoog

Resposta da Modehuis Kroon
Waarom heeft dit zg. Modehuis geen telefoonnummer of adres? En verder, ze zouden volgens hun website binnenkort een fysieke winkel openen. Gelijktijdig zie je dan alvast een winkel met hun naam erop. Alles erg vreemd lijkt me.
Trouwens, als je vaker kleding koopt, krijg je een oogje voor dit soort 'winkels'. Ook de kleren zelf. Op foto's zag ik een op het oog mooi en hip jasje. Zoekend naar een betrouwbare Nederlandse of Europese winkel kom je het gezochte model nergens tegen, behalve bij al die Chinese websites met Nederlandse namen.

Resposta da Modehuis Kroon
Modehuis Kroon biedt prachtige mode voor een eerlijke prijs. Ik was aangenaam verrast door de afwerking en pasvorm van mijn bestelling. Dit is geen fast fashion, maar echt kwaliteit. Ik kom hier zeker terug!

Resposta da Modehuis Kroon
De goede recensies voor dit bedrijf zijn ook een scam! Ik kan me niet voorstellen dat iemand echt tevreden was.
Het is geen Nederlandse winkel. Het duurde veel te lang voordat het binnen kwam. De kleur van jurk kwam helemaal niet overeen. De kwaliteit ook niet. Sterker, ik kan het niet eens dragen omdat het doorzichtig is. Waardeloos. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen met retourneren….

Resposta da Modehuis Kroon
Ziet er uit als een normale site, maar is gewoon een rare achterlijke scam. Van 1 bestelling heb ik sommige items ontvangen en sommige gewoon helemaal niet. Geen contact mogelijk met klantenservice. Dus dat geld kwijt en geen retourbeleid. De kwaliteit van de kleding is ook behoorlijk slecht.

Resposta da Modehuis Kroon
Hier niks bestellen. Prachtige foto’s, maar de geleverde artikelen zijn troep.
Je kunt het terug sturen naar China wat veel kost. Als je aan geeft dat zij fout zijn en jij niet voor deze kosten op hoef te draaien reageren ze niet meer.
Hopelijk krijg ik via mijn creditcard t geld terug.
Ze verkopen steeds onder een andere naam, dus LET OP!!

Resposta da Modehuis Kroon
Ik dacht bij een Nederlands Modehuis te kopen. Zo ziet de website er uit. Het is echter dropshipping en je product komt van Aliexpress. Een bedrijf waar ik nooit nooit zou kopen. Het heeft lang geduurd voordat ik het kreeg. Het komt nl.niet van dit zogenaamde Modehuis maar van de douane. Ik heb alleen een jurkje van matige kwaliteit ontvangen. Verder geen enkele informatie over retourneren.
Telefonisch niet te bereiken.
Ben benieuwd of ze hierop reageren met de mededeling dat ze mijn adres niet kunnen traceren zoals ze dat in eerdere reacties doen. Onzin reactie natuurlijk je zegt hiermee dat je je administratie niet op orde hebt. Mensen reageren hier niet zomaar maar om anderen te waarschuwen.
Voel me beduveld.

Resposta da Modehuis Kroon
En het is niet eens 1 ster waard.
Schoenen komen rechtstreeks uit China. Kleuren komen niet overeen met de foto wat dus logisch is als het uit China komt. Ik moet naar de customer service van iedere hoek een foto sturen, waarom eigenlijk? Het retourlabel is gericht aan een adres in China en ik moet ook zelf de kosten hiervoor dekken. De link om de retour aan te maken is niet bruikbaar omdat het adres niet ingevuld kan worden. Kortom: zeer ontevreden!!

Resposta da Modehuis Kroon
Slechte kwaliteit. Spijkerbroek was gewoon 95 polyester en verre van een jeans. En retourneren mag wel maar kost meer dan het product. Gewoon Chinese rommel. Ik had het niet moeten doen. Jammer jammer.

Resposta da Modehuis Kroon
Dit is een oplichters web site met mooie foto’s maar verder alleen via mail contact geen telefoon nummer of bedrijfsadres. Ze wilde voor de retour zending foto’s ontvangen en retour via track code naar een adres in China walgelijk .dat zou meer kosten dan wat ik had besteld . Geld kwijt opgelicht slechte service en onbereikbaar .Daar zeker niets bestellen cq betalen je bent het kwijt . En ontvangt rommel kwaliteit .

Resposta da Modehuis Kroon
Oplichting van de eerste orde! Heb een linnen zomerbroek besteld, maar de broek die ik thuis gestuurd kreeg lijkt op geen enkele wijze op het plaatje op de site. Ongelooflijke slechte kwaliteit en dito pasvorm. Retour sturen maakt het bedrijf gewoonweg onmogelijk door allerlei smoesjes. Klantenservice is waardeloos. Kortom, NOOIT bestellen hier!