De jas die ik heb aangeschaft voelt redelijk stevig aan en houdt me wel warm, al had het iets beter gekund bij echt koude dagen. Het ontwerp is eenvoudig en modern genoeg om te dragen met een jeans of... Ver mais
Ik was onzeker over het online bestellen van schoenen, maar het paar dat ik heb gekregen zit erg prettig. De zool is stevig en biedt goede ondersteuning tijdens het lopen.
Absolut terrible customer service. I warn everyone to not order there. They intentionally hope customers don't read delivery conditions. Orders get lost and are not refunded as requested. And the on... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
De polo shirts en een nette pantalon die ik heb besteld zijn perfect voor werk. Ik heb er ook een blazer meteen voor een verzorgde uitstraling.

Resposta da Modemystique
Het kwam op tijd binnen, goede kwaliteit en precies naar wat ik had verwacht! Echt een aanrader:)

Resposta da Modemystique
De jas die ik heb aangeschaft voelt redelijk stevig aan en houdt me wel warm, al had het iets beter gekund bij echt koude dagen. Het ontwerp is eenvoudig en modern genoeg om te dragen met een jeans of een chino.

Resposta da Modemystique
Ik heb een sweater met rits en een jas besteld en beide zitten goed. Vooral de jas houdt me warm zonder zwaar aan te voelen.

Resposta da Modemystique
Prima contact en perfecte en snelle afwikkeling

Resposta da Modemystique
De loungewear set en oversized sweater zitten erg fijn. Het is praktisch voor thuis en ook buiten draagbaar, maar niet echt opvallend.

Resposta da Modemystique
And the only thing dutch about this company is the .nl.
One star is far too much.

Resposta da Modemystique
Perfecte service. Ik had een beschadiging op mijn aankoop zitten en is gewoon professioneel opgelost. Nogmaals bedankt voor de geweldige service Monique.

Resposta da Modemystique
Bestelling geplaatst bij Mode Mystique, maar de kwaliteit viel erg tegen. De stof was extreem dun (zeker niet “all-season” zoals geadverteerd) en de afwerking voelde goedkoop aan.
Daarnaast klopte de maat totaal niet met hun eigen maattabel. Een maat L viel eerder als een veel grotere maat, waardoor het kledingstuk onbruikbaar was.
Na contact met de klantenservice werd eerst een vervangend artikel opgestuurd zonder mijn akkoord. Dat artikel kwam rechtstreeks uit China en had opnieuw problemen met de maat. Retourneren moest volgens hun beleid ook naar China, met kosten voor de klant, wat het proces onpraktisch en duur maakt.
Pas na meerdere berichten werd een gedeeltelijke terugbetaling aangeboden, uiteindelijk 75%.
Conclusie: dit lijkt een dropshipping webshop met lage kwaliteit en een lastig retourproces. Alleen bestellen als je bereid bent risico te nemen.

Resposta da Modemystique
Werkelijk waar een ontzettend ***bedrijf met enorme slechte spullen. Klantenservice helpt nergens bij en de kleding (ondanks dat het niks kost) is echt heel slecht.

Resposta da Modemystique
De midi jurk zit netjes en de kwaliteit voelt redelijk goed. De laarzen passen er prima bij, en samen is het een fijne combinatie voor dagelijks gebruik, al is het niet heel bijzonder.

Resposta da Modemystique
Ik heb een van hun shirts uitgeprobeerd en het voelde licht en ademend. Het is ideaal voor casual uitstapjes en ziet er zelfs netjes uit voor semi-formele gelegenheden.

Resposta da Modemystique
Kwaliteit is heel slecht een maat L is een maat S

Resposta da Modemystique
TOP ERVARING! mijn bestelling kwam niet door die stomme post NL terwijl er geleverd stond. Maar alsnog hebben zij mij een nieuwe verzonden kostenpost!!

Resposta da Modemystique
Artikel was afwijkend maar de afhandeling is zeer naar tevredenheid opgelost
Heel vriendelijk behandeld door de medewerkers

Resposta da Modemystique
Onbetrouwbaar bedrijf die je probeert te naaien op elke mogelijke manier. Van de maten kloppen niks (valt veel te klein uit), verpakking moet heel blijven volgens retourbeleid, maar moet bij open maken kapot gemaakt worden. Het retourbeleid is echt van de zotte. Ze brengen buiten proportionele kosten in rekening. Het staat wel netjes in het retourbeleid, dus juridisch gezien kan je niks zeggen. Maar hier kijkt natuurlijk niemand in. Wanneer je hierover mailt met hun klantenservice zit je een gesprek te voeren met een robot die niet ingaat op wat je zegt alleen maar duidelijk maakt wat voor slechte opties ze nog meer hebben naast retour sturen. Al met al is dit een bedrijf die een zeer onethische manier heeft van zaken doen, niet bestellen!!

Not good
I ordered a jacket
The shipping took way to long and
when it got delivered the jacket was way diffrent then the one I ordered! Not good

Resposta da Modemystique
KOOP HIER NIET!! eigenlijk geen ster want wat een afzetters zijn dit zeg. Jurken lijken niet eens op de foto en is goedkope rommel. De kleur komt niet eens in de buurt. Veel geld betaald wat ik zo in de prullenbak kan gooien. Retour natuurlijk dik in de 30 euro betalen.
Karma komt jullie nog wel halen, dat weet ik zeker ;).

Resposta da Modemystique
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.