Banner for MØBELSALG

MØBELSALG Opiniões 326

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

2 lækre Kalle stole leveret i løbet af en uge fra bestilling. Virkelig super god oplevelse. Kvalitet og service i top :)

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte en læder lænestol i marts. Ringe mailkorrespondance. Prøvede flere gange at ringe uden held. Modtog varen i Juni. Opdatering den 4-7-2025. Jeg er blevet yders overrasket over den gode... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.

Gratis fragt

Gratis levering på alle møbler

Hos Møbelsalg mener vi, at det skal være både nemt og bekvemt at handle møbler og tilbehør til dit hjem. Derfor tilbyder vi altid gratis fragt – uanset om du køber et stort spisebord, en komfortabel sofa eller det perfekte tilbehør til at fuldende dit rum. Vi tager os af leveringen, så du kan fokusere på at nyde dine nye indkøb. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – kun ægte værdi og god service! 🚛✨

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Godt forløb

Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen efterfølgende. Sofaen lever selvfølgelig også helt op til forventningerne – virkelig behagelig og i god kvalitet!

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen prismatch trods skiltning på…

Ingen prismatch trods skiltning på hjemmesiden!

Alle krav til prismatch var opfyldt men den ansatte ville ikke prismatch.

Fik bare beskeden “ Hvad vores kollegaer sælger har jeg desværre ikke styr over.
Men hvis at du ønsker bordene fra Gulvlageret syntes jeg bare at at du skal købe det.”

Vi snakker identisk produkt, endda samme model/ varernr. Leveringen inden for 5-6 ikke unormalt for branchen og fra dansk virksomhed, hvor det ikke var en tilbudsvarer.

24 de março de 2026

Super nemt

Super nemt, god oplevelse - eneste lille minus…. Tiden man skal vente på sin nye lækre sofa☺️
Hold dig ikke tilbage- det er hele vente tiden værd👌😎

3 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækker Dansk produceret…

Super lækker Dansk produceret hjørnesofa med høj ryg og til en rigtig god pris, men lidt ris skal der også til, de der har talt skruer op tæller ikke ret godt, godt man selv har lidt i gemmerne, husk på at det er saml selv og den er IKKE nem at samle.

12 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en super betjening i…

Jeg fik en super betjening i forretningen i Tylstrup. Der var lang leveringstid, hvilket jeg blev gjort opmærksom på ved handlen. Leveringstiden har ikke ændret min oplevelse ved handel. Mine møbler blev leveret d. 19/2-2026👌

20 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Smuk og dejlig Skagen bænk i teak

Jeg købte en Skagen bænk, rigtig flot kvalitet og hurtig levering.
Lisbeth

1 de dezembro de 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse 😊
Det glæder os meget, at du er tilfreds med din Skagen bænk i teak, og at både kvalitet og levering levede op til forventningerne.

Vi håber, du får stor glæde af den i mange år frem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og god nordjysk…

Super god service og god nordjysk kundeservice, selvom vejret gav en forsinkelse på leveringen ,fandt de en god løsning og kom samme dag som aftalt.
Og så har jeg fået mig en lækker sofa, også til en god pris🇩🇰👌

13 de janeiro de 2026

Kære Allan

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse 😊
Det glæder os meget, at du oplevede god nordjysk service – også selvom vejret drillede lidt undervejs. Vi gør altid vores bedste for at finde løsninger, så aftaler holder.

Og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din nye sofa – især når den også var til en god pris 🇩🇰👌

God betjening

Vi fik vejledning om hvilken møbel vi skulle vælge.

Hurtig og præcis levering.

22 de janeiro de 2026

Kære Dorte

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse 😊
Det glæder os, at I fik god vejledning til at vælge det rette møbel, og at leveringen var både hurtig og præcis.

Tak fordi I valgte os – og I er altid velkomne igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig professionel betjening ikke…

Dejlig professionel betjening ikke pågående men vældigt professionelle om deres arbejde og måde på at behandle deres kunder på ikke sidste gang jeg kommer der

8 de janeiro de 2026

Kære Villy

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse 😊
Det glæder os meget, at du oplevede en professionel og behagelig betjening uden pres – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal føles at handle hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

4. Generations-møbelnørd

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais