SOFACOMPANY Danmark Opiniões 9113

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Besøgte udstillingen i Ringsted . Blev betjent af de dejligste unge kvinder 👍 De var meget hjælpsomme og servicemindede ! Flot showroom med virkelig mange lækre møbler mm

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en god information om de forskellige sofaer.og sælger hørte efter hvad vi ønskede af vores nye møbler så vi kunne træffe et valg ,der passede os. Rar og imødekommende kommunikation med sælger

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Acessórios para móveis
  3. Loja de mobília para sala de estar
  4. Loja de sofás

Sobre SOFACOMPANY Danmark

Escrito pela empresa

SOFACOMPANY | dansk design til en fast lav pris

Hos SOFACOMPANY designer vi selv vores møbler og sælger dem direkte til dig. Det betyder færre stop på vejen, bedre priser – og møbler, der er bygget til at holde til lidt af hvert. Derfor giver vi også 10 års garanti på alle vores møbler.

Over 8.000 af vores kunder har anmeldt os her på Trustpilot, og vi er stolte af vores høje stjernescore. Vi læser og svarer på alle anmeldelser – fordi vi lytter, og hele tiden stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse, når du køber møbler hos os.

Uanset om du shopper online eller besøger os i vores butikker, glæder vi os til at hjælpe dig med at finde din næste sofa.

SOFACOMPANY | Dansk design - direkte til dig

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Hurtig levering, god og venlig betjening og service.
Kan varmt anbefales

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, betjening og service. Det er sød musik i vores øre.

Du er altid meget velkommen igen, og så håber vi at du bliver rigtig glad for din nye sofa 🛋️

Catrine, SOFACOMPANY

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem

Hej Alis,

Tusind tak for de søde ord, dem er vi virkelig glade for at modtage.
Det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse og service hos os det er netop dette vi stræber efter at give.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i SOFACOMPANY igen, og yde ligeså god en oplevelse.

Freja SOFACOMPANY

Classificada 5 em 5 estrelas

God vejledning og hurtig levering.

God vejledning og hurtig levering.

Hej Nina,

Tusind tak for de fine ord, dem sætter vi meget pris på.
Det glæder os at høre at alt er gået som det skal og du er blevet godt informeret, det er netop denne oplevelse og service vi stræber efter at give.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse med både sælgere og ved levering

Efter flere besøg og snakke med søde sælgere faldt valget på en tre-personers sofa med tilhørende puf. Og det var det helt rigtige for os. Let at samle, smuk og god komfort både til at sidde og ligge. Leveringstiden var lang pga. ønsket stof og farve, men værd at vente på.

Hej Cecilia,

Mange tak for de flotte fem stjerner og søde ord - dem er vi meget glade for 💫️

Det er så dejligt at høre at du havde en god oplevelse lige fra butik til levering - det er jo drømmen.

Vi glæder os til at give dig en ligeså god oplevelse en anden gang, og håber at du er blevet glad for din nye smukke Aya sofa 🛋️

De bedste sofa-hilsner,
Therese, SOFACOMPANY

God oplevelse i Ringsted showroom

Besøgte udstillingen i Ringsted .
Blev betjent af de dejligste unge kvinder 👍
De var meget hjælpsomme og servicemindede !
Flot showroom med virkelig mange lækre møbler mm

4 de abril de 2026

Hej Pia.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner⭐
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Ringsted, og at vores medarbejdere kunne yde den service og hjælp, du forventede.

Vi sætter stor pris på din ros af både personalet og vores udvalg af møbler.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen hos os.

Priscilla, SOFACOMPANY

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, god kvalitet til super pris

Hej Nicolai,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er så glade for din anerkendelse af vores design og kvalitet – vi er sikre på at Herman sofaen kommer til at stå smukt i din stue! 🛋️
Vi glæder os allerede til give dig en ligeså god oplevelse en anden god gang.

De bedste sofa-hilsner
Therese, SOFACOMPANY

Så simpelt og nemt

Så simpelt og nemt. Varen var på lager og fik den leveret helt problemfrit. Den fineste Hadley sofa står nu så fint og venter på det gode sommervejr kommer.

Hej Linda.

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi elsker, når tingene bare spiller – varen er på lager, leveringen kører som den skal, og ingen uventede overraskelser undervejs.

Hvor er det dejligt, at Hadley havesofaen allerede har fundet sin plads og nu står klar og venter tålmodigt på sommervejret (ligesom os andre ☀️).
Vi håber den kommer til at danne rammen om mange afslappede og hyggelige stunder hos dig.

Priscilla SOFACOMPANY

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering på ankomst dagen

Hurtig levering på ankomst dagen, og meget flot møbeldesign.

7 de abril de 2026

Hej Britt,

Tusind tak for de 5 stjerner. 🌟

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt på ankomstdagen, og at I er tilfredse med møbeldesignet. Det betyder meget for os at kunne levere både effektiv service og møbler, der lever op til forventningerne.

Vi håber, I får stor glæde af møblerne og ser frem til at byde jer velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service i butikken Amager til at…

God service i butikken Amager til at finde den rigtige sofa samt hurtig levering.
Glad for at vi valgte indbæring og montage.

1 de abril de 2026

Hej Linda,

Tak for din fine anmeldelse. og 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at høre, at i fik god service i vores butik på Amager, og at både leveringen og valget af sofa levede op til forventningerne.

Flot Sofa

Kom som lovet, flot Sofa

8 de abril de 2026

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at leveringen kom som lovet, og at du er glad for din nye sofa 🛋️
Det betyder meget for os at vide, at både produkt og levering lever op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Denne gang handlede det om en…

Denne gang handlede det om en “efterlevering” - noget betræk, vi bestilte ekstra. Det ankom til den aftalte tid. Effektivt.

1 de abril de 2026

Hej Birgitte,

Det glæder os at høre at du har oplevet en god oplevelse, med effektiv service.
Det er netop denne service og oplevelse vi ønsker at give.

Classificada 3 em 5 estrelas

Det blev bragt til det forkerte hus

Det blev bragt til det forkerte hus. Naboen kom og sagde det var for tungt til at bære over til os.

Opinião espontânea

Hej Adriel,

Tusind tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at høre, at leveringen er sket til en forkert adresse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Jeg vil meget gerne følge op på sagen og sikre, at vi får fundet en god løsning hurtigst muligt.
Vil du derfor sende os dit ordrenummer, så vi kan kigge nærmere på forløbet?

På forhånd tak – jeg ser frem til at hjælpe dig videre.

Classificada 3 em 5 estrelas

Douglas sofa = meh

Vi købte Douglas sofaen grundet dens størrelse. Kvaliteten er dog ikke hvad vi havde håbet på. Virker ikke så blød som den gjorde i butikken. De puder/delen man sidder på glider konstant frem.

30 de março de 2026

Hej Saqlain,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med Douglas sofaen.
Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi er kede af at høre, at sofaen ikke føles lige så blød som ved prøvning i butikken, og at sædepuderne glider frem.
Oplevelsen af komfort kan variere da modellerne i butikken er siddet mere til.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan gennemgå sagen sammen og finde en løsning så du bliver tilfreds med din nye SOFACOMPANY sofa.

Priscilla, Assisterende kundeservicechef

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og venlige og hjælpsomme chauffører ved levering.

Selvom ventetiden på møblerne var lang, var det effektiv og hurtig levering, da de var i hus hos firmaet. Selve leveringen foregik yderst venligt og hjælpsomt. Vi er meget tilfredse med sofaen og puffen, vi har modtaget. Så alt i alt en meget fin oplevelse.

31 de março de 2026

Hej Vibeke,

Tusind tak for de fine ord, det glæder mig at høre at du har haft så god og effektiv oplevelse hos os. Yderligere at du er så glad for din nye sofa og puf, det er netop denne gode oplevelse og service vi stræber efter at give.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i SOFACOMPANY igen og yde ligeså god en oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en god information om de…

27 de março de 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Vi er glade for at høre, at I oplevede god og grundig information om vores sofaer, og at sælgeren lyttede til jeres ønsker, så I kunne finde en løsning, der passede netop jer. Det betyder meget for os, at kommunikationen opleves som både rar og imødekommende.

Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye møbler og glæder os til at byde jer velkommen igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Stort udvalg af tekstiler for et nyt…

Stort udvalg af tekstiler for et nyt betræk til vores Henry sofa. Dog lidt lang ventetid (12 uger)

17 de março de 2026

Hej Julie.

Vi er glade for, at du sætter pris på vores store udvalg af tekstiler.
Vi forstår, at ventetiden på ca. 12 uger kan føles lang, men den skyldes, at betrækket produceres efter bestilling.

Tak for din tålmodighed - håber du bliver glad for dit nye grønne betræk til din Henry sofa 💚

Priscilla SOFACOMPANY

Classificada 5 em 5 estrelas

Var i butikken i Aarhus for at kigge på…

Var i butikken i Aarhus for at kigge på sofa. Fik rigtig god vejledning af Charlie og vi købte senere på dagen sofaen. Kæmpe anbefaling af butikken i Aarhus :-)

6 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hej Anne,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Det er skønt at høre, at I fik rigtig god vejledning af Charlie, og at besøget førte til køb af jeres sofa. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling af butikken i Aarhus og videregiver naturligvis rosen til Charlie.

Vi håber, I bliver rigtig glade for sofaen og glæder os til at se jer igen.

Utrolig venligt og høfligt personale,

Utrolig venligt og høfligt personale,
Fra vi blev hilst velkommen, behjælpelig
med spørgsmål og fremvisning af varer.
Og gode råd til vi trådte ud !

31 de março de 2026

Hej Else,

Tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse 🌟

Vi er virkelig glade for at høre, at I har følt jer velkomne og godt hjulpet fra start til slut. Det betyder meget for os, at vores personale kan bidrage med både venlighed, god service og brugbare råd hele vejen igennem jeres besøg.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Mathias i Sofacompany Lyngby

Mathias i Sofacompany Lyngby var en fantastisk kompetent og meget venlig rådgiver i vores valg og køb af sofa - det er helt hans fortjeneste at vi nu er så glade for vores nye Douglas 3 personers sofa - som helt lever op til vores forventninger- tak Mathias😊☀️

24 de março de 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået så god rådgivning af Mathias i vores butik i Lyngby. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hans kompetence og venlighed i forbindelse med jeres valg af sofa - vi sørger naturligvis for at dele jeres feedback med Mathias.

Hvor er det også godt at høre, at jeres nye Douglas 3-personers sofa lever op til forventningerne, og at I allerede er rigtig glade for den.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille, god kontakt med sælgeren, hurtig levering og fantastisk sofa, rett det vi var på jagt efter :-D Tak!

30 de março de 2026

Hej Matthias,

Mange tak for din søde anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at det var nemt for jer at bestille, og at dialogen med vores sælger fungerede godt.
Det betyder meget for os, at processen har været smidig hele vejen igennem.

Det er også dejligt at høre, at leveringen forløb hurtigt, og at sofaen lever op til det, I havde håbet på.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Natasja, SOFACOMPANY

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais