A empresa respondeu
Man kan ikke lytte via en browser. De annoncerer ellers at man kan lytte: "Når som helst og hvor som helst". Alle andre ordentlige streamingtjenester fungerer både på telefon og desktop-browser... Ver mais
A empresa respondeu
Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.
Vester Farimagsgade 41, 1606, København V, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jeg har haft Mofibo i mange år, og har tidligere været ok tilfreds. Inden for de seneste år, har jeg en oplevelse af, at de "fortynder suppen". Det gør de ved at levere et ringere produkt og samtidig hæve prisen. Jeg har en masse oplevelser af lydbøger, der ikke er færdigredigeret og samtidig også lydbøger, som man ikke kan lytte til, fordi de kun er tilgængelige for køb. Mofibo er i gang med at lukke deres egen forretning. Det er også tydeligt at se på deres lave score. Jeg har opsagt d.d. Jeg har fundet en anden og mere seriøs service.

Surprise-gebyr midt i oplevelsen
Mofibos udvalg er i forvejen blevet ringere og ringere over den seneste årrække. Titler, der plejede at være tilgængelige findes nu ikke længere - eller pludselig kun i en dansk oversættelse, hvor man før også kunne vælge originalen.
Men deres seneste tiltag er edderbroderemig på grænsen af frækt.
Jeg har et abonnement og er (var) i gang med at lytte til en serie, der består af fem bøger.
Jeg tjekkede, inden jeg startede på bog 1, at alle fem var tilstede i mofibos bibliotek, da jeg i sagens natur ikke gider at høre en historie, der mangler slutningen.
Da jeg når til slutningen af bog fire, opdager jeg så at - jo jo, nummer fem er der. Men DEN koster det så lige 99 kr oven i hatten, hvis man gerne vil have med!
Der er tale om bøger (også den sidste) der har mere end 10 år på bagen, så der kan ikke være tale om nogen form for premiereafgift eller noget tilsvarende.
Det er simpelt hen at holde sine læsere som gidsler.
Hvad blev der af flat-rate-modellen? Og hvad får jeg overhovedet for mit abonnement, hvis jeg alligevel skal betale for NOGET af historien?
De 129 er nu åbenbart bare en form for "smagsprøve-pris". Kunne man forestille sig et abonnement, hvor man havde adgang til det hele?

Resposta da Mofibo
Sjældent har jeg følt mig så snydt, inden jeg valgte Mofibo tjekkede jeg om de havde de to lydbogserier som jeg ledte efter, men da jeg kom i gang med appen, viste det sig at den første serie (Ascendance of a bookworm) havde de kun de første tre som lydbog og resten som e-bog. Den anden (The Saga of Tanya the Evil) viste det sig at ud over at jeg skulle give dem 180 kr i måneden så skulle alle i den serie købes individuelt. Hvilket betyder at appen er værdiløs.
Optimist som jeg er tænkte at det kunne være de havde noget andet spændene så jeg kunne få lidt ud af mine penge, men både på computer og i deres app skal du kende og søge direkte på navne, fordi deres kategorier er håbløse.
Hvis du vælger fantasy, så viser den dig 50 ud af 10.000, men du kan ikke bruge deres tags eller andre kategorier til at præcisere din søgning, eller filtrer på at du kun vil have lydbøger. Så det er totalt håbløst at finde noget.

Resposta da Mofibo
Jeg er gået fra at være rigtig glad for Mofibo, hvor jeg gennem længere tid har haft det dyreste personlige abonnement, til at blive rigtig irriteret, når jeg gang på gang støder på bøger, som kræver ekstra betaling. Jeg synes det er meget generende, først at finde ud af det efter man har fundet en lovende bog. Det ville som minimum være rart med en fuktion, så man kunne filtere betalingsbøgerne fra med det samme ved søgninger.

Resposta da Mofibo
Spam mails uden mulighed for at unsubscribe. Nej tak. Synd at man må blokere deres mails til fremtiden for at slippe. Så kan jeg jo ikke oprette et abonnement hvis de en dag faktisk blev konkurrencedygtige.
Edit 1: Det er ikke sandt. Jeg tjekkede igen. I sender reklame mails uden link til afmelding.

Resposta da Mofibo
Rod i betalingerne, har betalt 3 gange på 1 måned, kan selvfølgelig bevise det, har sendt beviserne, men om de er mindre begavede eller bare synes at ok at beholde mine penge ved jeg ikke!

Resposta da Mofibo
Rigtig god oplevelse med Mofibo. Det er skønt at have adgang til et stort udvalg af gode bøger, både til læsning og lytning. Kundeservicen -ok.

Ærgerligt produkt.
Talt med deres kundeservice, som i øvrigt er umulige at få fat på. De lovede at opsige mit abonnement, men der er igen blevet trukket penge. Mofibo mener, at der bliver betalt over Apple Pay, men Apple genkender ikke betalingen. Super flot.

Resposta da Mofibo
Man kan ikke lytte via en browser.
De annoncerer ellers at man kan lytte: "Når som helst og hvor som helst".
Alle andre ordentlige streamingtjenester fungerer både på telefon og desktop-browser (Netflix, HBO, YouTube, YouTube Music, Spotify etc). Men ikke Mofibo.

Resposta da Mofibo
Har lige skrevet med kundeservice og aldrig har jeg oplevet så GOD en kundeservice,som hjalp mig med alt.

Har meldt mig til Mofibo og betalt de 9 kroner
Men kan ikke lytte eller læse deres bøger
Jeg vil gerne lytte, men er bekymret for at de trækker pengene til næste gang
Hvis ikke skal jeg have dem til at slette mit abonnement

Resposta da Mofibo
Jeg synes Mofibo er blevet dårligere. Pludselig er der en begrænsing på 100 timer, og jeg synes de 100 timer bliver brugt rigtig hurtigt? Det er svært at gennemskue hvordan de 100 timer tælles. Er det virkelig 100 timers ren lytning?
Det er så hvad det er, men hvor kan man følge med i, hvor mange timer man har hørt? Pludselig er de bare brugt - det kunne være rart med en advarsel om, at nu har man fx 10 timer tilbage. Og ikke som nu, hvor jeg så skal vente 5 dage på at kunne høre igen.

Resposta da Mofibo
Jeg oprettede et prøveabonnement hos Mofibo med forventning om hurtigt at få adgang til deres lydbøger, men oplevede, at adgangen ikke fungerede som forventet. Derfor valgte jeg at oprette et almindeligt betalingsabonnement hos Storytel, som ejer Mofibo.
Begge abonnementer bruger den samme app, hvilket gjorde det uklart, hvilket abonnement jeg faktisk benyttede. I den tro at jeg brugte Storytel, viste det sig senere, at jeg i stedet havde streamet via Mofibo. Det opdagede jeg først, da jeg modtog en besked om, at mine 20 prøvetimer var opbrugt, og at prøveabonnementet automatisk var blevet omdannet til et betalt abonnement.
Resultatet var, at jeg endte med at betale for to abonnementer hos samme virksomhed uden at være klar over det.
Jeg kontaktede Mofibos kundeservice og forklarede situationen, men efter et par beskeder ophørte de med at svare på mine henvendelser, hvilket var en meget frustrerende oplevelse.
Samlet set efterlod forløbet et indtryk af manglende gennemsigtighed i abonnementerne samt utilfredsstillende kundeservice.

Resposta da Mofibo
Hvordan kan det være nærmest umuligt at opsige Mofibo og selvfølgelig er en gratis periode med fortsat at betale de lover at at man kan prøve gratis og man kan til hver en tid stoppe - ja det kan man med utrolig meget besvær

Resposta da Mofibo
Jeg havde fået valgt et forkert abonnement og betalte 159kr for en måned istedet for 9kr for 45 dage. Sendte en sag ind via chatten og dagen efter fik jeg svar på mail fra kundeservice. De refunderede de 159kr og ændrede mit abonnement til det til 9kr.
Hurtigt svar og hjælpsom kundeservice. Tak.

Resposta da Mofibo
Mofibo har gjort det så svært at opsige abonnement. Jeg kan på ingen måde anbefale Mofibo.

Bondefangeri....
Betaler, men kan overhovedet ikke bruge deres app...
Ingen hjælp at hente, udover en helt ubrugelig robot.
Vælg en af de øvrige udbyder

Resposta da Mofibo
Ofte kommer e bøger længe efter lyd udgaven. Hvorfor?
Og hvorfor kan jeg ikke finde Ikke krig og ikke fred. Den er angivet som mulig læsning i jeres reklamer. Jeg har været bruger i mere end 5 år

Resposta da Mofibo
Jeg er egentlig glad for Mofibo, men jeg er ved at være træt af de ikke snart udvikler en app til windows store, så man ikke er bundet til telefon eller tablet. Jeg ved godt mange lytter på farten, men jeg kan virkelig godt lide at sidde ved pc'en og lytte, men bluestacks er ikke optimalt... Lav nu noget ordentligt. :(

Resposta da Mofibo
Jeg var ellers glad for Mofibo, men nu er de begyndt at have bøger, som man skal betale for udover sit abonnement, som allerede er mere end 200 kr. om måneden.
Det synes jeg er råddent og grådigt og jeg overvejer at skifte udbyder på grund af det.

Resposta da Mofibo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.