Title: Order never shipped, refund delayed I ordered a Telesin Master Grip for iPhone 17 Pro Max from MOJOGEAR, to be shipped via DHL on 5 March. DHL still shows “awaiting shipment / awaiting pro... Ver mais
Vandaag Besteld en ook echt morgen in huis ! Ps super producten Mojogear, maak inmiddels al jaren gebruik van hun xl extra fast power bank., & die leverde vanmorgen nog zijn kracht op.. werd wakker me... Ver mais
Helaas voor de 2e keer probleem met mijn Mojogear powerpack, maar net als zoals ze me de 1e keer heel erg netjes hebben afgehandeld, werd het ook nu weer zeer professioneel afgehandeld. Powerpack was... Ver mais
MOJOGEAR ontwikkelt en verkoopt foto- en video-accessoires voor smartphones en camera's. MOJOGEAR biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en de allerbeste service. Wil je betere video's of foto's maken met je smartphone? Dan ben je bij MOJOGEAR aan het juiste adres. Productcategorieën: Powerbanks Statieven Kabels Microfoons Videoverlichting Remotes Telefoon- en tablethouders GoPro-accessoires Waarom MOJOGEAR? - Vakinhoudelijke kennis - Goede prijs-kwaliteitverhouding - Een stapje extra voor de klant - Gratis verzending binnen Nederland - Kantoor en magazijn gevestigd in Nederland - Twee jaar garantie op alle producten - Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd Heb je advies nodig over welke producten voor jouw situatie geschikt zijn? Neem dan contact op via e-mail, Whatsapp of telefonisch. Telefonische openingstijden: Ma t/m vr: 09:00-17:00 Za & Zo: 10:00-17:00
Nobelstraat 2-02, 5051DV, Goirle, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Na een jaar werkte onze powerbank niet meer goed en werd steeds dikker, een mailtje gestuurd en dezelfde dag nog een bericht terug dat we een nieuwe toegestuurd kregen en de oude meteen weg moeten gooien. Wat een top service

Resposta da MOJOGEAR
Snelle en betrouwbare levering. Top.

Resposta da MOJOGEAR
This a topservice from topmaterial what these People do !

Resposta da MOJOGEAR
Besteld op een overzichtelijke site. Duidelijke voorwaarden/afspraken en de 2e dag na de bestelling het pakket netjes door een vriendelijke bezorger afgeleverd. Perfect

Resposta da MOJOGEAR
Ik bestel al lange tijd bij Mojogear: goede en nuttige artikelen tegen schappelijke prijzen. Maar wat minstens zo belangrijk is: hun service en meedenken met de klant is echt van grote klasse (veel bedrijven beloven het maar doen het niet).
Voorbeeld 1: ik wilde een verloopkabeltje hebben de dag voordat we op vakantie zouden gaan. Afgesproken dat ik het na werktijd in Goirle kon ophalen en dat was ook zo! Super.
Voorbeeld 2: ik ontving een ander kabeltje dan besteld was (kan gebeuren) maar dit is met twee simpele mails opgepakt en opgelost. Super hoor!
Kijkend naar die grote webshops met hun gebrekkige service, dan ben ik echt blij dat er bedrijven zoals Mojogear zijn.
I bought a fast charger that suddenly exploded after charging several times. I contacted Mojagear via email and got a quick response and offered a new device (it was of course still under warranty). I am a very satisfied customer. Are very customer friendly. Very fast handling of questions and correct actions
Nothing bad to say about mojogear.eu
Have shopped there one time, and it's not the last time.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.