moluvo.com

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Trieste site, ben al 1,5 jaar bezig om mijn geld terug te krijgen. Kleding netjes terug gestuurd, kosten 30 euro. Vreselijk, geen woorden voor.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ben al een jaar bezig om mijn geld terug te krijgen! Kwaliteit valt ENORM tegen = niet hoogstaand! Pakket geretourneerd naar adres opgegeven door hun klantenservice. Kwam na 5 maanden retour want adr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Twee paar schoenen besteld waren te klein, Chinese maten kennelijk. Naar retouradres van Moluvo gekregen in China gestuurd á €23,50. Niets meer van gehoord. Géén geld terug ontvangen. Dit gemeld bij... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Product besteld,keurig ontvangen. Helaas paste het niet,dus geretourneerd naar het opgegeven adres. Kosten extra weer 14 euro. Vervolgens doodleuk een mail krijgen dat t adres niet klopt!! Schandalig.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Wij van Moluvo zitten in de business van zelfvertrouwen. We willen zelfverzekerde, mondige vrouwen zien die het leven ten vollen leven en trots zijn op hun lichaam.

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

De worry free pants zijn waardeloos

De worry free pants zijn waardeloos. Doen niet wat ze beloven. Het vocht dat het opneemt is niets meer dan een gewone onderbroek!! Totale misleiding. Schandalig, niet kopen

21 de abril de 2024

Hallo MJW,

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over uw aankoop. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

Geef ons je bestelnummer zodat een van onze supportmedewerkers je persoonlijk kan helpen en ervoor kan zorgen dat we een bevredigende oplossing voor je vinden.

Zéér slecht prouct!!!!! Niet retourneerbaar

Zéér slecht prouct!!!!!
Koop nóóit bij Moluvo!!!!!
'Echt leren' enkellaarsjes cowboy stijl.
Vóór mijn bestelling nog een mailtje gestuurd met de vraag of het écht echt leer was.
Vriendelijk mailtje terug: ja hoor: echt leer.
Nou mooi niet.
Retourneren bleek niet mogelijk!!!!!
En hierop GEEN reactie ontvangen.

Kan ik nog minder dan één ster geven?

2 de maio de 2024

Hé Katinka,

We nemen claims over productkwaliteit zeer serieus en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service ontvangen. We willen dit probleem graag verder onderzoeken en naar tevredenheid oplossen. Kunt u ons uw bestelgegevens geven? Op die manier kan ons supportteam u beter helpen en uw problemen snel oplossen.

Waardeloos

Waardeloos, namaak spul. Is niet wat je op de site besteld hebt.

25 de maio de 2024

Hallo Leo,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit en uitstekende service te bieden aan al onze klanten. Om ons te helpen dit probleem voor je op te lossen, kun je ons je bestelnummer geven? Dit zal ons in staat stellen om verder onderzoek te doen en ervoor te zorgen dat we uw problemen snel aanpakken. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

We hadden besteld

We hadden besteld, maar helaas niet eerst de review gelezen. Wat een slecht bedrijf. Maten kloppen niet, artikelen zien er anders uit. Retourneren is hopeloos. Kost heel veel geld en je wordt gewaarschuwd bij post, het komt zelden aan. Dus de verzendkosten kwijt. Artikelen kwijt, hoop geld verspilt. En je hebt niks.
Koop hier niks.
Zelfs geen 1 ster waard.

10 de maio de 2024

Geachte klant,

We verontschuldigen ons voor het ongemak dat is veroorzaakt door onjuiste maten, afwijkingen in het uiterlijk van artikelen en problemen met retourzendingen. Dit valt in het niet bij de hoge normen die wij nastreven.

Om je problemen snel en effectief aan te pakken, willen we je graag persoonlijk helpen deze problemen op te lossen. Als je ons je bestelnummer wilt geven, zorgen we ervoor dat een van onze toegewijde supportmedewerkers direct contact met je opneemt. We doen er alles aan om het goed voor je te maken en je vertrouwen in ons merk te herstellen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Een einde van een soap

Hieronder staat mijn laatste review, over Moluvo
Ik heb van Moluvo aangeboden gekregen dat ik mijn geld terugkrijg.
Dit is na heen en weer gemail maar het is netjes van de firma dat ze nu overgaan tot resitutie.
Het bedrag stond binnen drie dagen op mijn rekening.

Ik hoop dat Moluvo leert van wat er bij mij ( en anderen) gebeurt is zodat zij op een betere manier verder kunnen gaan en mensen weer vertrouwen krijgen in het bedrijf.

Mijn eerdere ervaring:
Hoera ik ben nog geen stap verder met Moluvo {#MNL74529}

Ze vragen iedere keer weer nieuwe informatie over de bestelling nav de review.
Ze willen gewoon niet je geld terug geven en bedenken allerlei aanvullingen die je mag invullen maar betalen ho maar.
Slechte artikelen en zeer slechte communicatie en klantenservice
Nooit bij kopen
1 ster is nog teveel
ben benieuwd waar ze nu weer naar gaan vragen

24 de maio de 2024

Lieve Yolanda,

We begrijpen je frustratie en we willen je verzekeren dat we er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. We hebben je al een e-mail gestuurd waarin we ingaan op je bezorgdheid en we vragen je vriendelijk om je inbox te controleren voor verdere details.

Bij Moluvo streven we ernaar een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn of haar ervaring. We waarderen uw bedrijf en hopen dat we de kans krijgen om het goed te maken.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Heb een regenjas gekocht. Echter de jas blijkt geen regen tegen te houden. Compleet wanproduct. Moluvo scheept mij af met: te laat. Moet binnen 14 dagen retourneren. Heel slechte zaak en nog slechter product.

22 de maio de 2024

Beste Mevr. De Steur,

We willen deze kwestie graag verder onderzoeken en ervoor zorgen dat we uw problemen snel oplossen. Kunt u ons uw bestelnummer geven, zodat we uw aankoopgeschiedenis kunnen bekijken en u beter kunnen helpen? Zodra we uw ordernummer hebben, zal een lid van ons supportteam contact met u opnemen om uw ervaring te bespreken en een oplossing te vinden die aan uw tevredenheid voldoet.

Wat een waardeloze site

Wat een waardeloze site! Zou een North face shirt moeten krijgen, maar krijg echt een totaal ander shirt die zo onwijs lelijk is. Heel hard ingetrapt...

23 de maio de 2024

Hoi Pim,

Het spijt ons echt te horen over je recente ervaring met onze site. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven en we willen alles zo snel mogelijk voor je in orde maken.

Kunt u ons uw bestelgegevens geven? Zodra we deze informatie hebben, zal ons supportteam direct contact met u opnemen om uw probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat u het juiste artikel ontvangt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had 2 jurkjes besteld.

Ik had 2 jurkjes besteld.. De jurkjes zijn niet aangekomen. De status staat op "afgeleverd" maar dit is niet gebeurd. Ik had al wel betaald.
Geprobeerd contact op te nemen maar ik krijg geen reactie..
Geen jurkjes en geld weg..

22 de abril de 2024

Lieve Saskia,

Het lijkt erop dat de jurken die je hebt besteld helaas niet op voorraad waren op het moment van aankoop, wat heeft geleid tot de verwarring met de leveringsstatus. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u moet zijn.

We hebben je een e-mail gestuurd met gedetailleerde informatie over hoe we deze zaak kunnen oplossen, inclusief opties voor een volledige terugbetaling of het selecteren van alternatieve artikelen. Controleer je inbox, inclusief de spamfolder, voor ons bericht.

Classificada 1 em 5 estrelas

Product stinkt en is veel te wijd

Product stinkt en is veel te wijd. Net als anderen ondervonden dat je alleen kunt retourneren door het op eigen kosten terug naar China te sturen. Dit kost veel. Of genoegen nemen met 10% terugbetaling. Afwachten of dat ook gebeurt. Het was mij niet vooraf duidelijk, dat ik met een Chinees bedrijf te doen had. De teksten zijn in het Nederlands. Als je goed in de kleine lettertjes duikt, staat het er echter wel. Stom dus.

Hallo M&M,

We begrijpen hoe teleurstellend het is als een aankoop niet aan je verwachtingen voldoet. Om je problemen zo snel mogelijk op te lossen, kun je ons de gegevens van je bestelling geven. Zodra we je gegevens hebben, kunnen we je beter helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Alles is mis aan deze business…

Alles is mis als dit in de wereld is toegestaan! Kunnen zulke figuren niet echt leren werken voor geld waar wij ook niet gratis aankomen!! Zeg maar goodbye tegen je geld! Als het al aankomt na een lange containerreis, weten we meteen weer dat dit net zulke bende is als dat van Light in the box!(wat ook meer Darkness in een box was) en dit mag allemaal maar wel? Er komt al teveel fout goedkoop plastic in de wereld via dit continent, lekker duurzaam op de long term en dat verwacht je nier van een land en mensen waar zoveel technisch vernunft vandaan komt, van het ene in het andere uiterste. Kortom, bestel elders wat beters en betaal dan maar wat meer neertellen voor betrouwbare business en service en trap er niet meer in, check toch eerst hier maar!!!(wijze woorden van m'n zoon over eerdere soortgelijke domme actie mijnerzijds) 🤑Inmiddels mijn "order" ontvangen via buurvrouw, ik zei al, o my god, dit is de domste fout ooit maar toch bedankt voor het aannemen, het stonk naar een vieze soort ammoniak of niet te definiëren gore lucht en allesbehalve podotherapeutisch. Mensen, lees dit op tijd, mijne liggen in de schuur,.zelfs een dakloze doe je dit niet aan!!

Hoi Coline,

We willen deze kwestie graag snel oplossen, dus geef ons je bestelgegevens, zodat ons supportteam het probleem grondig kan onderzoeken en je goed kan helpen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke klant producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service ontvangt, en we zijn vastbesloten om het goed te maken voor je.

We stellen je geduld en begrip op prijs terwijl we aan je problemen werken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit van het product

Slechte kwaliteit van het product.
En de kosten van het jurkje waren echt geen Chinese prijzen 60 Euro!!
En totaal geen reactie ( na versturen van meerdere mails!!) als je het product wilt retourneren.
Absoluut nooit meer hier iets bestellen.

Hoi Leonie,

We nemen de kwaliteit van onze producten en onze klantenservice erg serieus en willen je problemen zo snel mogelijk oplossen. Kunt u ons uw bestelnummer geven? Dit zal ons helpen je aankoop te lokaliseren en je beter te helpen.

We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en stellen uw geduld op prijs. We kijken ernaar uit om dit probleem voor u op te lossen.

Orthopedische schoenen: oplichting!

Orthopedische schoenen besteld.
Helaas heb ik geen reviews gelezen want vanzelfsprekend had ik niets besteld.

Mijn argwaan begon toen ik een 'status' van mijn bestelling via de mail kreeg. Ik kon niet doorklikken om daadwerkelijk de status te lezen.

Het leek op een status van bijvoorbeeld AliExpress te gaan.

Toen de weken verstreken zonder duidelijk nieuws wist ik het zeker.

Dit bedrijf besteld bij een Chinese webwinkel zodra de klant hier in Nederland bij hen besteld.

Stom stom stom van mezelf.

Dit zijn geldwolven over de ruggen van onnozele klanten.

Uiteindelijk kreeg ik de schoenen. Maar het woord 'schoenen' verdienen ze niet.

Ze stinken enorm en zijn keihard. Ze zijn gemaakt van een naar stuk plastic. Ik kan helaas geen foto's uploaden.

Trap er niet in. Het zijn zeker oplichters.

De schoenen werden bezocht in dezelfde witte plastic zak als waar AliExpress zijn producten in verstuurd. Afzender: E-commerce Bantain Street, Longgang District.

Hallo Anke,

Het spijt ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Kunt u ons uw bestelnummer geven? Dit zal ons helpen het probleem grondiger te onderzoeken en ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk een oplossing voor je vinden. We streven ernaar om producten en service van hoge kwaliteit te leveren en uw feedback is van onschatbare waarde om ons te helpen verbeteren.

Slechte kwaliteit, slechte service

Slechte kwaliteit. Kan niet worden teruggestuurd omdat bedrijf in China zit. Retourkosten zijn net zo hoog als de bestelling. Pure oplichterij

20 de maio de 2024

Hé AJ,

We willen het graag goed voor je maken, dus kun je ons je bestelnummer geven? Dan kunnen we iemand van ons supportteam direct contact met je laten opnemen om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. We streven ernaar dat al onze klanten een positieve ervaring hebben met ons bedrijf.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze retour service en goedkope chinese kwaliteit

De maat klopte niet en kwalitatief slecht met een nog goedkopere uitstraling! Zo ontving ik mijn broekpak van 90 euro.
Na zo'n 3 mails ontving ik retourinstructies, op eigen kosten naar China verzenden, of 10% van de aankoopwaarde retour. Dit is eigenlijk gewoon oplichting! Nooit hier iets kopen!
Annelies Wellen

20 de maio de 2024

Hallo Annelies,

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als verwachtingen niet uitkomen.

Kunt u ons alstublieft uw bestelnummer geven? Dan kan ons supportteam uw zaak bekijken en ervoor zorgen dat u de juiste hulp krijgt bij het oplossen van uw probleem.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en we stellen je geduld op prijs terwijl we werken aan een oplossing.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nou wat een service....ze hebben idd…

Nou wat een service....ze hebben idd gereageerd op mijn recensie met mooie beloftes! Komt natuurlijk uiteindelijk niks van terecht....verwacht verder ook niks meer hoor! Maak koop hier niks! Te erg !!!

19 de maio de 2024

Hoi Angie,

Wees ervan verzekerd dat we er alles aan doen om je zorgen weg te nemen en onze beloften na te komen.

We hebben gewacht op uw reactie op onze follow-up e-mail, die we stuurden om enkele details te bevestigen voordat we verder kunnen gaan met het oplossen van uw probleem. Controleer alstublieft uw e-mail, inclusief uw spam of junk folders, voor ons bericht. Uw snelle reactie zal ons in staat stellen om verder te gaan en ervoor te zorgen dat alles wordt geregeld zoals afgesproken.

Classificada 1 em 5 estrelas

MNL78284 Net ontvangen maat 41 is veel…

MNL78284 Net ontvangen maat 41 is veel te groot ik kan hier niet op lopen ook het zooltje is van glad plastic En van slechte kwaliteit, mijn maat schoenen hebben zool van 26 cm deze zool is 28,5 cm terug sturen ivm hoge kosten is dus geen optie, heb helaas te laat de reviews gelezen dan had ik hier nooit gekocht. Vandaag 21-05 netjes opgelost door gehele aankoop bedrag terug te storten….zo kan het dus ook!

18 de maio de 2024

Beste Charles,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen over je ervaring met de maat en kwaliteit van de schoenen die je hebt ontvangen.

Controleer je e-mail, want we hebben je een bericht gestuurd waarin we ingaan op je zorgen en een oplossing bieden. We waarderen uw tevredenheid en kijken ernaar uit om dit probleem voor u op te lossen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen ontvangst of informatie over het bestelde en reeds betaalde product ontvangen

Twee weken na bestelling en betaling geen enkel bericht ontvangen en nog monder geen jurk gezien.
Ik dacht een slotje te zien, Europees adres. Betrouwbare bestelling. Na bestelling blijkt het toch vanuit China te moeten komen.
Ik hoop het spoedig te ontvangen. Maar het vertrouwen is ondertussen gezakt naar 1pt.

5 de maio de 2024

Geachte klant,

Onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak dat u heeft ondervonden met uw recente bestelling. Dit is zeker niet het serviceniveau dat wij nastreven.

Om u verder te helpen en dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, kunt u ons uw bestelnummer geven? We zullen de status van uw zending bekijken en ervoor zorgen dat u uw jurk snel ontvangt. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we waarderen uw geduld. Bedankt dat u ons de kans geeft om dit recht te zetten.

Pure oplichting

Artikel na weken ontvangen, bleek te klein. Na 6 mails zonder antwoord eindelijk via contact formulier reactie. Ik mag het retourneren maar ze hebben geen retour beleid. Kosten bijna duurder dan artikel. Als compensatie 10% van aankoopbedrag terug te betalen. Wat een oplichters. Een grote schande.

15 de maio de 2024

Hé Antoinette,

We begrijpen de frustratie van het ontvangen van een artikel dat niet aan je verwachtingen voldoet, verergerd door vertragingen in de communicatie en het retourproces. Om je beter te kunnen helpen, kun je ons je bestelnummer geven? Zo kunnen we uw transactie snel lokaliseren en uw problemen snel aanpakken. We doen er alles aan om deze kwestie naar uw tevredenheid op te lossen en te zorgen voor een positief resultaat.

Classificada 3 em 5 estrelas

Afhandeling klacht

Uiteindelijk is klacht netjes afgehandeld door Moluvo

19 de abril de 2024

Resposta da moluvo.com

We zijn blij om te horen dat je klacht goed is afgehandeld door Moluvo! Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn er om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons niets minder dan uitstekend is. Bedankt voor je feedback! 🙌

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen goede kwaliteit, lastig retourneren en je krijgt geen geld terug

Twee shirts besteld. Eerste shirt leek totaal niet op het plaatje. Goedkope stof voor te veel geld. Zag eenzelfde soort shirtje ergens anders voor 1/3 van de prijs. Tweede shirt is nooit aangekomen, ik zou een ander shirtje moeten uitzoeken ipv geld terug. Klantenservice reageert niet adequaat. Retourneren is heel lastig. Gewoon niet kopen bij Moluvo is mijn advies.
Ik zal ook een melding maken bij Consuwijzer.
MNL75942
Update: contact gehad met manager en aangegeven dat ik mijn geld terug wil van het niet geleverde artikel. Tot op heden (maand later) nog altijd geen geld terug. Inmiddels al diverse mailtjes ontvangen van Moluvo om te vragen of ik wil reageren op hun voorstel. Elke keer doe ik dat maar helaas geen actie. Ik vraag me af of het geen automatische emails zijn ipv gelezen en geschreven door een medewerker.
Nogmaals: bestel niet bij Moluvo! Ik ben 50 euro kwijt, zonde van het geld.

1 de maio de 2024

Hallo Renate,

We nemen je bezorgdheid serieus en hebben al contact met je opgenomen via e-mail over het rechtzetten van de situatie met je retouraanvraag en het artikel dat niet op voorraad is. Controleer je inbox wanneer het je uitkomt, want we willen graag alles voor je in orde maken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden en we stellen je feedback zeer op prijs, omdat het ons helpt onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. We hopen dat we uw vertrouwen kunnen terugwinnen en u in de toekomst een positievere ervaring kunnen bieden.