Trieste site, ben al 1,5 jaar bezig om mijn geld terug te krijgen. Kleding netjes terug gestuurd, kosten 30 euro. Vreselijk, geen woorden voor.
moluvo.com
Leia as opiniões dos outros
Ben al een jaar bezig om mijn geld terug te krijgen! Kwaliteit valt ENORM tegen = niet hoogstaand! Pakket geretourneerd naar adres opgegeven door hun klantenservice. Kwam na 5 maanden retour want adr... Ver mais
Product besteld,keurig ontvangen. Helaas paste het niet,dus geretourneerd naar het opgegeven adres. Kosten extra weer 14 euro. Vervolgens doodleuk een mail krijgen dat t adres niet klopt!! Schandalig.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij van Moluvo zitten in de business van zelfvertrouwen. We willen zelfverzekerde, mondige vrouwen zien die het leven ten vollen leven en trots zijn op hun lichaam.
Informações de contacto
Holanda
- moluvo.com
BESTEL NIET BIJ MOLUVO!!!!!!
BESTEL NIET BIJ MOLUVO!!!!!!
Onze (minderjarige) zoon had een kerstcadeau besteld begin december in de veronderstelling dat het een Nederlands bedrijf was en het wel vertrouwd was. Niet dus, het zijn oplichters! Pakket kwam ruim na de kerst uit China. Hij had voor zijn moeder een grote warme sjaal besteld voor € 30,- en kreeg een klein dun kindersjaaltje! Nu kost het hem € 30 om de sjaal terug te sturen, dus is hij zijn gespaarde geld kwijt en had geen cadeautje. Zo triest dit!
Zeer ontevreden,
Na aankoop van een gevoerd en winddicht vest, ontving ik vanuit China een vest dat niet was gevoerd, niet winddicht en niet de juiste maat was . Verder was het product labelloos.
Na overleg met Moluvo kreeg ik te horen dat ik het pakket (met een trackingnummer) terug moest sturen naar China voor mijn rekening. (Minimaal € 50,-) Ja jullie lezen het goed. Heel misschien krijg ik 20 euro!! terug. Het vestje kostte n.l. 70 euro. Ik denk eerder dat ik 70 plus 50 = 120 euro kwijt ben. Ik snap niet met al die nagativiteit dat Moluvo niet stopt met die leverancier. Ik stop in ieder geval met Moluvo en raad iedereen aan hetzelfde te doen.
Plaatje op site ziet er fantastisch…
Plaatje op site ziet er fantastisch uit. Adres staat in woerden maar na 3 weken komt er een pakketje schoenen in plastic zak uit China. Maat is veel te klein en het is echt geen leer zoals beloofd is. Retour zenden moet naar China op eigen kosten. Heb 40% teruggeclaimd en dat is dan weer wel snel overgemaakt. Schoenen mocht ik houden. Kringloop zal er blij mee zijn. Niet hier kopen dus maar gewoon naar winkel gaan !
schoenen te klein dus retour
Twee paar schoenen besteld waren te klein, Chinese maten kennelijk. Naar retouradres van Moluvo gekregen in China gestuurd á €23,50. Niets meer van gehoord. Géén geld terug ontvangen. Dit gemeld bij nietbezorgd nl/ zij adviseerden mij om Moluvo te melden dat ze géén retour adres in het buitenland mogen hanteren!
Na hun een indringende mail hier over gestuurd te hebben geld alsnog terug gekregen!
ik heb bij hun drie jurken besteld voor…
ik heb bij hun drie jurken besteld voor mijn vriendin echter blijkt het een dropshipper te zijn en reageren ze niet op mijn annulerings mail. het zijn vuile oplichters!!!!!!!!!!!!! ik heb de mail verstuurd voor dat de producten nog verstuurd zijn. tevens klopt hun telefoonnummer niet!
Oplichting
Jumpsuits besteld voor een bruiloft. Kwamen veel te laat binnen. Ik heb een retourbon aangemaakt en wacht nu al enkele weken op een reactie / terugbetaling. Het adres zit niet in Woerden zoals op de website vermeld staat. Zeer slechte website en klantenservice.
Vreselijke OPLICHTERIJ
Vreselijke OPLICHTERIJ. Slechte kwaliteit shirt leveren van € 40,00, willen we hem terugsturen moet je hem zelf naar China terug sturen. Kosten: ongeveer € 30,00
Je kan ook 15% terugkrijgen, waarna je hem in de prullenbak kan gooien. Dat dus maar gedaan. TRAP ER NIET IN, ZIJN VRIENDELIJK, SNELLE ANTWOORDEN MAAR GEEN SERVICE.
Ik ben opgelicht
Ik ben opgelicht. Ik las voor mijn aankoop alle vreselijke reviews, over bijvoorbeeld verkeerde kledingmaten die werden bezorgd. Ik was zo dom om alsnog het risico te nemen een zonnebril te kopen (verkeerde zonnebril maat bestaat immers niet). Nou ik kreeg na lang wachten een afschuwelijke en lage kwaliteit bril opgestuurd, die op geen enkele manier lijkt op het product dat ik wilde kopen. Na contact met de customer support ben ik niet gecompenseerd, en zeiden ze dat ik het (op eigen kosten van, 15€) weer kon retourneren. Ongelovelijke afzetters en oplichters. Nooit kopen hier!
Oplichting en Chantage
Oplichting en Chantage, ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige reviews. Ook ik plaatste al eerder review1*, zou mijn geld terug krijgen als ik de review verwijderd. Naïef gedaan, zijn nu 38 mails!!!! verder en heb nog steeds geen geld en het volledige bedrag kreeg ik sowieso niet want retour is nooit ontvangen, blijft hangen bij douane. Al maanden beloven ze 40% terug te betalen, maar 38 smoesjes later nog steeds niets. Zo schandalig!!!!!! dit loopt al vanaf maart 2024
Slechte misleidende webshop
Uiteraard had ik de voorwaarden beter moeten lezen maar wat een hopeloze website. Een maand gewacht op een trui. Inmiddels bleek de trui alweer retour.
Mag je opnieuw importkosten betalen en weer twee weken wachten.
Of bestelling annuleren en dan lever je 20% op de betaling van de trui in.
Niet aan beginnen, geen aanrader deze website.
Waardeloos bedrijf, oplichters
Om nog maar een slechte review aan de vele slechte reviews toe te voegen. op 28 oktober iets besteld, op 25 november is het nog steeds niet bezorgd. Via de tracking link van een of andere louche bezorgdienst krijg ik enkel de melding dat het pakket 'not found' en 'unknown' is. Meerdere mails gestuurd en daarin aangegeven dat ik het pakket ook niet meer hoef en graag mijn geld terug wil, maar weinig reactie. Waardeloos bedrijf dus
Dit bedrijf is totaal niet bereikbaar
Dit bedrijf is totaal niet bereikbaar, heb een bestelling gedaan en na enkele weken nog steeds niets ontvangen, geen reactie op mails die ik heb verstuurd telefonisch niet bereikbaar. Mensen bestel a.u.b. hier niets!!
1 ster is nog teveel
Deloox 'tijdelijk' slecht bereikbaar / artikel nog niet geleverd
Toen ik eau de toilette kocht werd mij voorgespiegeld dat die Zaterdag 16 November zou worden geleverd op die Zaterdag verschoof de bezorgdatum ik kreeg geen reactie op een navraag
mail en nu op mijn nieuwe mail een week na die voorgespiegelde bezorgdatum heet het dat er een uiterste leverdatum in de bevestigingsmail staat Die kan ik echter niet vinden daarin alleen 16 November wordt genoemd Ik heb spijt van mijn snelle aankoop die ik onmiddellijk heb betaald maar waarvan ik nog maar moet afwachten óf en wanneer die ooit aankomt
Chantage is zelfs normaal
Wauw hoe bizar.. waar moet ik beginnen. Om een heel lang verhaal kort te maken: Product niet naar wens, 8 weken moeten wachten op een terugbetaling op aandringen. 30 euro verzendkosten naar china betaald. En uiteindelijk na een slechte revieuw op trustpilot kreeg ik een mail met ‘ We begrijpen hoe belangrijk beoordelingen van klanten zijn voor de perceptie van ons merk. Als onderdeel van ons actieplan bieden we een volledige terugbetaling aan op voorwaarde dat uw beoordeling van Trustpilot wordt verwijderd.’ Pure CHANTAGE!! Ik vraag me echt af wie er achter z’n computertje zit en dit zo doet. Wat voor een persoon ben je dan? Wauw
Uiteindelijk de slechte review verwijderd en toen kreeg ik gelijk m’n geld terug hoe bizar! Mensen a.u.b. lees eerst voordat je iets koopt er zijn al zoveel gedupeerde.
En voor de medewerkers en eigenaar van dit bedrijf: wat zijn jullie sneu zeg
Dit bedrijf is nog geen 1ster waardig.
Dit bedrijf is nog geen 1ster waardig.
Er wordt niets geleverd, er wordt helemaal niet gereageerd op mail waarin gevraagd wordt waar de bestelling blijft, doen gewoon helemaal niets al 4 keer gevraagd waar de bestelling blijft maar 0 reactie. Ook aangegeven doe mijn geld terug maar ook niets. Het blijft doodstil vanaf die kant.
Niets bij kopen want je bent je geld kwijt want er wordt gewoon niet geleverd.
Wees gewaarschuwd.
Gratis verzenden?
Gratis verzenden?? De bestelling wordt doorgesluisd naar China en bij aankomst in Nederland krijg je van Post.nl een mail: betaal de BTW en inklaringskosten. De laatste is € 6,—. De pakketwaarde was ca € 10,— waarover 21 % BTW moest worden betaald, samen € 8,21. De aankoopprijs was ca € 74,95. Snel verdient dus. Nee, dat valt niet binnen het gratis verzenden. Niet betalen aan Post.nl betekent dat het pakket op jouw kosten retour gaat naar China. Na ontvangst in China krijg je 80% van het aankoopbedrag terug, de verzendkosten. Een gevalletje dropshipping met alle risico’s/kosten voor de koper. Niet doen dus.
Oplichters zijn het!
Oplichters zijn het!
Op de website wekken ze de indruk dat je van doen hebt met een Nederlands bedrijf. Er is zelfs een mooi verhaal te lezen, waarom Anna en Mark het bedrijf begonnen zijn.
Wat ze nergens vermelden is dat de producten uit China komen en slecht van kwaliteit zijn.
Als je dan terug wilt sturen, komt ineens de aap uit de mouw: de retour moet ook naar China. De kosten daarvan zijn hoger dan de aankoop.
Als ik bij een Nederlands bedrijf zou kopen, zou ik ook terug moeten kunnen sturen in Nederland. En als dat niet kan, moet eerlijk gemeld worden dat Moluvo alleen maar een tussenpersoon is die handelt in rommel.
Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf! Jas besteld van een vreselijke kwaliteit. Je kijkt er dwars doorheen zo dun is de stof. Daarbij is de jas te groot, dus niet naar mijn zin. Of ik het even terug wil sturen naar China!! Kosten tussen de 20 en 40 euro! Zij zijn de verkopende partij, daar horen hun voor te zorgen. Staat ook op de site, Retouretiket via verkoper. BESTEL HIER DUS NOOIT. dieven zijn het. Maak er een zaak van.
Zelfs 1 ster is nog te veel
Zelfs 1 ster is nog te veel. We wachten al sinds begin juni op terugbetaling van 20% van onze aankoop. iedere keer wordt er gezegd we maken het over binnen zoveel tijd, helaas nog steeds aan het wachten.
Helaas ben ik er ook ingetrapt
Helaas ben ik er ook ingetrapt. Ik had perongeluk geen huisnummer erbij gezet. Er stond dat er toch geleverd was. Na een mailtje kreeg ik direct antwoord dat ik het juiste huisnummer kon sturen en er stond vooral bij dat ik NIET kon retourneren. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling en de mails worden niet meer beantwoord. *#+! Bedrijf!!