Fantastisk hjälp, service och noggrannhet. Fick hjälp av Rafael och den kunskapen han besitter är väldigt unik och värdefull inom krypto och hur man ska deklarera. Jag försökte först använda mig a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag fick hjälp av Johannes på Monetax med mina frågor angående deklaration av kryptovalutor. Jag blev väldigt nöjd då han hade svar på det mesta och saker som var nya skulle kollas upp. Det känns tryg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Monetax är en molntjänst som förenklar skattedeklaration för alla som handlar med kryptotillgångar såsom Bitcoin, Litecoin och Ethereum.
Informações de contacto
RESTALUNDSVÄGEN 32, 70216, Örebro, Suécia
- info@rajosoftware.se
- monetax.se
Fick hjälp från början till slut
Fick hjälp från början till slut med självrättelse flera år tillbaka, och deklarationen för 2025. Stort tack till Raffael!
Otroligt bra upplevelse fick jag
Otroligt bra upplevelse fick jag.
Rafael är fantastisk skicklig, erfaren, kvick, tydlig och jättetrevlig.
Fantastisk hjälp och service
Fantastisk hjälp, service och noggrannhet.
Fick hjälp av Rafael och den kunskapen han besitter är väldigt unik och värdefull inom krypto och hur man ska deklarera. Jag försökte först använda mig av Koinly för att göra min redovisningen men där blev det fel så tog hjälp av Monetax.
Alltid trevligt bemötande och man känner att de bryr sig om en som kund.
Rekommenderar starkt deras service!
Pratade med en väldigt trevlig &…
Pratade med en väldigt trevlig & kompetent man!
Quick and effective ready to help and…
Quick and effective ready to help and explain! Recommended ! Used software to declare before , lost time and money!!
Självrättelse och deklaration Crypto
Hade helt missuppfattat hur beskattningen funkade med crypto handel. Tog hjälp av Rafael på Monetax med självrättelse och deklaration. Otroligt professionell person. Visade allt och fyllde i alla papper åt mig. Ända jag behöver göra är att skriva under och skicka in.
Rekommenderas starkt! (*mycket prisvärt*)
Otroligt skönt att slippa stressen över skatten.
very informative on the phone Thankx
Fantastiskt bra kundservice
Fantastiskt bra kundservice med snabba svar. Passar inte paketen som finns att välja på så finns det skräddarsydda lösningar efter just dina behov, vilket är otroligt bra. Rafael är en noggrann och hjälpsam person som sätter kunden i fokus.
Mycket kunniga och sakliga.
Mycket kunniga och sakliga.
Jag hörde av mig för gratis rådgivning och jag valde att gå vidare med Monetax.
Professionella och kunniga
Jag är mycket nöjd med tjänsten. Den var lätt att använda och handläggningen var mycket hjälpsam och professionell.
Snabb och bra service
Fick hjälp med att skicka in två omprövningar för tidigare år samt en skattedeklaration. Snabb och bra service. Rekommenderas!
Monetax har varit en ovärderlig hjälp
Monetax har varit en ovärderlig hjälp vid beskattning av crypto transaktioner. Jag hade ingen aning om hur jag skulle hantera skatten för mina crypto affärer från 2016 till 2021. Rafael på Monetax har hjälpt mig men det tog ett år för skatteverket att svara på mina självrättelser och nu har beslutet kommit och allt Monetax räknade ut stämde. TACK MONETAX
Min handledare som jag fick tilldelad…
Min handledare som jag fick tilldelad (Rafael) är den absolut bästa personen som jag pratat med. Han kämpar för sina kunder och hjälper till 100 procent med allt som har med krypto att göra. Alltid trevligt bemött. Jag rekommenderar monetax till alla som har problem med kryptovalutor!
Tack för mig
Jonas
supernöjd
extremt duktiga och hjälpsamma.
fick hjälp med allt från vanliga trades till komplexa NFT/DEFI transaktioner, dom har koll på allting och om det är något helt nytt så tar dom reda på svaret
Väldigt proffsiga
Väldigt proffsiga, kunniga och hjälpsamma!
Rekommenderas!
Mycket bra service och suveräna att ha…
Mycket bra service och suveräna att ha att göra med. Mvh Robin
Lätt värt varenda öre!
Lätt värt varenda öre!
Hade inte rett ut detta horribelt onödigt invecklade deklarationsförfarande själv.
Gänget på Monetax lyckades dessutom reda ut en uppgift som som inte fanns med i loggen från min kryptotjänst.
Kommer att fortsätta använda Monetax, utan minsta tvekan.
Smooth process and professional
Smooth process and professional! Highly recommend.
Bäst på kryptoskatt i Sverige!
Professionellt och effektivt, mer än värt sitt pris. Inte lätt att reda ut allt detta iom DeFi. Johannes är en kung som kämpar för sina kunder!
Brukar inte skriva omdömen..
Brukar inte skriva omdömen... Men trodde jag satt i skiten där ett tag! Då jag både mailat och ringt skatteverket flera gånger om samma frågor i dagar med osäkra svar som resultat. Till slut fick jag nog och bokade telefonmöte med Monetax.
De kunde med säkerhet svara på mina frågor om bl.a. Lending och Staking, så jag köpte deras deklarationstjänst som motsvarade mina behov. De kunde även erbjuda en skräddarsydd lösning ifall jag behövt. I min mening är Monetax tjänst värt vartenda öre, rekommenderar starkt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.