Hos MOOE.dk sælger vi forskellige helse produkter som bl.a. aroma kugler, æteriske olier, røgelsespinde. Vi stræber efter at give den bedste kundeservice til vores kunde, så du altid er glad og tilfreds med dit køb.
Vindevej 64, 7800, Skive, Dinamarca
- hej@mooe.dk
- mooe.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
This is the fourth time I’ve ordered…
This is the fourth time I’ve ordered from this company and if I could give 100 stars, I would. Three out of four times, I’ve placed an order and it has arrived the next day. The fourth time I placed the order on a Friday evening at around 18:00, and obviously the order didn’t come the next day, but it came 1.5 days later. I’m very pleased with this company and their customer service. I highly recommend using them, I know I will.
God service, gode olie og hurtig levering
Jeg kan kun anbefale at købe fra mooe.dk. Hurtig levering og gode produkter. Da de opdagede en fejl i lageret, ringede de til mig og tilbød kompensation med det samme. Da jeg modtog ordren, troede jeg der var en fejl, det opdagede jeg så, efter at have kontaktet dem på mail, at det ikke var rigtigt. Men skrev tilbage og tilbød at rette op på fejlen.
Jeg bestiller helt 100 hos dem igen!
Langtids levering
Min veninde og jeg har bestilt meget hos dem dem 18 Maj og ikke fået noget endnu, er det normalt??

Resposta da MOOE.dk
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Altid venlige og rare mennesker
Skøn oplevelse, god service, hurtig levering
Jeg har handlet her nogle gange efterhånden, og jeg er super glad og tilfreds. Har kun 1 gang oplevet en mindre fejl i min bestilling, og de sendte en ny pakke med resterende med det samme og uden ekstra omkostninger. I denne bestilling fik jeg 2 ekstra stk aromakugler med, og en julehilsen som en lille ekstra julegave. Super dejlig service.
Hurtig levering
Virkelig hurtig levering.
Super god service
Super god service, positive medarbejdere og levering dagen efter bestilling. Kan varmt anbefales.
Fik et visitkort fra deres fysiske…
Fik et visitkort fra deres fysiske butik, og lavede min bestilling online helt smertefrit.