Mooi by Emmy Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden van het resultaat. Geeft duidelijke uitleg en er word ervoor gezorgd dat je weinig tot geen pijn hebt zoals tijdens de behandeling even stoppen om nog wat verdovende crème aan te bren... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan Mooi! By Emmy aan iedereen aanbevelen. Vanaf het eerste adviesgesprek met Caroline tot de uiteindelijke behandeling was alles perfect geregeld. Er wordt heel secuur gewerkt en de nazorg en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Happy kwam ik in april 2026 buiten bij 'mooi by Emmy'.Na lang onderzoek en bekijken van reviews had ik uiteindelijk de juiste locatie uitgekozen. Topservice! Heel vriendelijke dame die mijn powderbrow... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zó tevreden over mijn behandeling bij Mooi by Emmy 🤍 Heel professioneel, rustig en perfectionistisch gewerkt. Emmy en Kelly nemen echt hun tijd, leggen alles goed uit en kijken wat het mo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de maquilhagem permanente
  2. Salão de beleza
  3. Estúdio de tatuagens e piercings

“Permanente make-up is een vak, mijn ervaring jouw voordeel!” Fijn dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Emmy Mattan, dol op make-up & schoonheid in al zijn vormen. Ik ben inmiddels heel wat jaren terug met dit fantastische beroep gestart en gaandeweg is mijn fascinatie voor visagie geëvolueerd naar permanente make-up. Wij zijn geen klassiek schoonheidssalon en doen uitsluitend PERMANENTE MAKE-UP (Wenkbrauwen, ogen, lippen en medisch) en prikken van oorgaatjes aanbieden!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

490 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

74 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Permanente make-up

Emmy ontvangt je op een professionele wijze en plaatste mijn eyeliner en lijntje perfect ! 😍

22 de dezembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Dankjewel voor deze lieve review! 😍
Fijn om te horen dat je je professioneel ontvangen voelde en dat je zo tevreden bent met je eyeliner en lijntje. Geniet ervan en bedankt voor je vertrouwen! ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een mini smokey eyes laten…

Ik heb een mini smokey eyes laten zetten. Ik had wat schrik maar dat was totaal niet nodig. Alles werd eerst mooi uitgetekend en tijdens het plaatsen werd het regelmatig bij verdoofd. Linde is een heel vriendelijke. Ik ben zeer tevreden!!

10 de novembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor deze mooie review!
Super dat je schrik helemaal onnodig bleek en dat je je zo op je gemak voelde tijdens de behandeling. Ik vind het heel belangrijk om alles rustig uit te tekenen en tussendoor goed te verdoven, dus extra fijn om te horen dat je dat zo ervaren hebt. Geniet van je mini smokey eyes en nogmaals bedankt voor je vertrouwen! ✨

bijwerking

Ik ben langs geweest voor een bijwerking. Zoals steeds vriendelijke ontvangst, goede uitleg en mooi resultaat :-)

2 de dezembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Dankjewel voor je lieve woorden Nathalie!

Heel dankbaar

Doordat mijn huid niet zo goed shmink meer kan verdragen, koos ik voor permanente make up. Ik werd er heel warm onthaald en kreeg vooraf en tijdens de behandeling alle antwoorden op mijn vragen. Er werd heel intens samen gekeken naar de best passende vorm en kleur van wenkbrauwen. Heel dankbaar voor het resultaat 🙏🍀

27 de outubro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Wat een prachtige woorden Annelies, dank je wel voor je vertrouwen! 💛

Het doet ons enorm deugd om te horen dat je je warm onthaald voelde en dat je alle nodige uitleg kreeg. Samen de juiste vorm en kleur kiezen is een belangrijk deel van het proces, en we zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bijwerking in één keer gehad op 19/11.

Bijwerking in één keer gehad op 19/11.
Wenkbrauwen - ogen - full lips. Best pittig, maar achteraf toch wel haalbaar om in één keer alles te laten bijwerken. Tegen het weekend is alles al terug in good shape.
Super tevreden, leuke babbel erbij om de lichte pijnpuntjes te verzachten. Super aanrader

19 de novembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Bedankt voor je mooie review! 💖
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat en dat alles vlot herstelde. We vinden het ook altijd leuk om tijdens de behandeling een gezellige babbel te hebben en de kleine pijnpuntjes wat te verzachten. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel professioneel en vriendelijk…

Heel professioneel en vriendelijk ontvangen door Emmy. Goed advies gekregen, absoluut niet opdringerig, ik kreeg verschillende mogelijkheden aangeboden en Emmy laat je de vrije keuze. Zeer aangenaam! Je bent er absoluut in goede handen! Ik koos voor Mooi by Emmy omdat ze gespecialiseerd zijn in PMU en ben enorm blij met mijn keuze. Ik kan het iedereen aanraden!
Sylvia

8 de novembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Bedankt voor je prachtige review, Sylvia!
Wat fijn om te horen dat je je zo welkom voelde bij Emmy en dat je het advies als prettig en vrijblijvend hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen in alle rust de juiste keuze kan maken, en het doet ons enorm goed dat dit voor jou zo duidelijk merkbaar was.
Dank je wel voor je vertrouwen en je warme aanbeveling. We zien je heel graag weer terug! 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag een eyeliner boven en onder…

Vandaag een eyeliner boven en onder laten doen door Emmy. Zij stelde me erg op mijn gemak (slechtere ervaring enkele jaren geleden bij iemand anders). Heel mooi gedaan en nergens last van gehad. Bedankt!! Liefs, Daphne

31 de outubro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je je op je gemak voelde tijdens de behandeling! Het doet ons echt deugd om horen dat je een prettige ervaring hebt gehad en dat je blij bent met het resultaat.
Dankjewel voor je lieve woorden en het vertrouwen in ons!

Vriendelijk en warm onthaal

Ik werd er warm en vriendelijk ontvangen.
Super content met het resultaat. Linde zorgde voor hele mooie wenkbrauwen.
Ze straalt rust uit, waardoor je direct op jou gemak voelt. Er wordt enorm geluisterd naar welk resultaat je graag wil bekomen. Met haar ervaring en tips die ze gaf kwamen we tot een heel mooi resultaat.
Zeker een aanrader!!

Groetjes,
Romina

27 de outubro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Wat een lieve woorden, Romina, dank je wel! 🥰 Wat fijn om te horen dat je je zo op je gemak voelde bij Linde en tevreden bent met het resultaat. We geven je complimenten zeker aan haar door — ze zal dit met een grote glimlach lezen! 💕 Geniet van je mooie wenkbrauwen en hopelijk tot een volgende keer!

Prima service en resultaat

Ik liet voor de derde keer permanente make-up aanbrengen (eyeliner bovenaan) en was andermaal tevreden. Emmy neemt duidelijk hoogst professionele mensen aan. Kim zette met vaste hand, aan een leuk tempo (want een pretje is het natuurlijk niet) én met het nodige begrip voor mijn kleine angst voor die pen zo dichtbij mijn oog, een prachtige lijn. Ik ging opnieuw naar buiten met een heel tevreden gevoel over zowel de service als het resultaat!

24 de outubro de 2025

Wat een geweldige review, dank je wel Kim! 💕
Fijn om te horen dat je al voor de derde keer zo tevreden bent over zowel het resultaat als onze service. We geven je compliment zeker door aan Kim – ze zal hier heel blij mee zijn! Tot de volgende keer, we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk weer mooie wenkbrauwen!

Na lang twijfelen heb ik eindelijk de stap gezet om powderbrows te laten zetten bij Kim van Mooi by Emmy. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Mijn wenkbrauwen hadden hun mooie vorm verloren en er zaten kale plekjes in. Kim nam uitgebreid de tijd om alles rustig uit te leggen en tekende zorgvuldig voorbeelden op beide wenkbrauwen. Zo wist ik precies wat ik kon verwachten en kon ik zelf kiezen wat ik het mooist vond.

Het resultaat is echt perfect. Eindelijk weer mooie wenkbrauwen zonder dat ik ze elke ochtend hoef uit te tekenen. Alleen nog wat bijhouden met epileren. Na 5 weken ben ik terug geweest voor een kleine bijwerking en nu zijn ze helemaal perfect.

Ik voelde me van begin tot eind op mijn gemak en werd super professioneel en vriendelijk geholpen. Ik kom zeker terug. De volgende stap is permanente eyeliner!

9 de setembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Wat een prachtige review, dankjewel voor je lieve woorden! 💕
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe powderbrows en dat je je tijdens de behandeling op je gemak voelde.
We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te verwelkomen voor je volgende behandeling, tot snel!

Classificada 3 em 5 estrelas

het onthaal was heel warm en een…

het onthaal was heel warm en een gezellige omgeving. ik was met mijn wenkbrauwen al getekend naar daar gegaan om te tonen hoe ik het al jaren doe en hoe ik ook mijn resultaat wou hebben. het resultaat was helemaal niet hoe ik het wou en hoe ik het getoond had. ik kwam aan met heel donkere wenkbrauwen, bijna zwart. het eindresultaat was heel licht en bruin en totaal niet mijn ding. ik voel me momenteel niet mooi ermee, maar gelukkig is er na 5 weken wel nog een terugkom moment. hopelijk kan dit dan nog helemaal anders.

13 de outubro de 2025

Hallo Vanessa,

Dank voor uw bericht! Wij begrijpen jouw ongerustheid en opmerking, maar zoals onze collega Rune jou reeds telefonisch vertelde, dienen we steeds een min. periode van 5 à 6 wkn genezing tussen te laten, het heeft geen nut de wenkbrauwen eerder bij te werken.
Er is echt teveel kans op littekenvorming inwendig en extra pijn als we deze termijn niet respecteren.

Ik begrijp dat dit vervelend voor u is, maar wil u toch vriendelijk vragen even af te wachten en desnoods na genezing (vanaf half volgende week) lichtjes bij te kleuren. Een huid is een levend organisme, we hebben hier zelf jammergenoeg weinig controle over, vandaar ook de nabehandeling om dan de puntjes op de i te zetten en te zorgen voor een mooi eindresultaat.

Wat betreft de kleur, kunnen we tevens met de nabehandeling samen kijken naar uw wensen,
maar iedereen van ons team heeft echt haar specialisatie, daar mag u op vertrouwen.

Als klanten specifieke verzoeken, proberen we ons best te doen hierin een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt, we gaan nooit extreem donker gaan werken tijdens een eerste behandeling, zeker niet bij blondharige dames, daar we moeten afwachten hoe de huid reageert, hoe de huid kleur opneemt (dit heeft te maken met de melanine in uw eigen huid) & hoe de huid kleur afstoot tijdens het genezingsproces.
Hopelijk begrijpt u ons standpunt hierin? Beter voorkomen dan genezen,

warme groet,
Emmy & het mooi - team

De naam zegt het zelf

De naam zegt het zelf: mooi resultaat.
Er wordt naar je wensen geluisterd en je voelt je volledig op je gemak.
De verdovende crème werkt ook super wat een bonus is 😅

1 de setembro de 2025

Wat lief Linda, dankjewel! 😊
Superfijn om te horen dat je je op je gemak voelde en blij bent met het resultaat. En ja hé, die verdovende crème doet echt z’n werk ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Powder brows voor de eerste keer

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen bij Emmy in Roeselare. Vanaf het eerste moment voelde ik me heel goed ontvangen. alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd echt op mijn gemak gesteld. Wat ik enorm apprecieerde, want het was mijn eerste keer.

Emmy en haar collega's stralen zelfvertrouwen uit en dat gaf mij ook het vertrouwen dat alles goed zou komen. Het genezingsproces moet nog beginnen, maar ik ben nu al super tevreden met het resultaat!

Een echte aanrader voor wie op zoek is naar iemand die professioneel en geruststellend te werk gaat.

7 de outubro de 2025

Wat een fijne woorden Ellen, dankjewel! 🥰
Het was superleuk om jou te mogen verwelkomen, zeker voor je eerste keer. We doen ons best om iedereen op z’n gemak te stellen, dus het is heel fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een heel fijne aangename…

Het was een heel fijne aangename ontvangst, ik was onmiddellijk op mijn gemak. Goeie info en advies over wat ik wou van eyeliner. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

4 de outubro de 2025

Dankjewel voor je lieve woorden Seraya! 😊
Heel fijn om te horen dat je je meteen op je gemak voelde en blij bent met het resultaat. We vonden het leuk om samen te kijken wat het best bij jou past!

Super tevreden!

Heel vriendelijke mensen!
Goede uitleg voor alles word uitgevoerd.
Zeer tevreden met het resultaat!
Echt een aanrader voor iemand die PMU zou willen zetten!

29 de setembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Dankjewel voor je fijne review! 🥰
Heel blij dat je tevreden bent met het resultaat en dat je je goed begeleid voelde, daar doen we het voor!
Superlief dat je ons aanraadt, dat waarderen we enorm. 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel content met mijn powderbrows

Heel content met mijn powderbrows, zeer natuurlijk,vriendelijk en goede uitleg bij het plaatsen.

23 de setembro de 2025

Resposta da Mooi by Emmy

Wat fijn dat je zo blij bent met je powderbrows! 😊
We gaan altijd voor een natuurlijk resultaat, dus super om te horen dat je dat zo ervaart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze luisteren in eerste instantie naar…

Ze luisteren in eerste instantie naar wat de klant belangrijk vindt. Daarnaast informeren ze je op een respectvolle manier over wat de beste keuze kan zijn, waarbij jouw eigen keuze steeds gerespecteerd wordt. Tijdens de behandeling word je goed begeleid, met voldoende tijd en ruimte. Het team is bovendien erg vriendelijk.

23 de setembro de 2025

Wauw, dankjewel voor je mooie woorden Marianne! 🥰
We vinden het superbelangrijk dat iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt, dus het doet deugd om te lezen dat dat zo is overgekomen.
Fijn dat je je goed begeleid voelde en dat je onze aanpak kon appreciëren.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.