Bokade ett sexparty. Världens bästa säljare kom Viktoria. ❤️ Hämtade ut mitt paket i affären så go och trevlig personal. Bra produkter till bra priser. Kommer snart boka ett nytt party ❤️
Leia as opiniões dos outros
Dolt säng-bondage system á 799 kr Plus tillräckligt stor för kontinentalsäng hållbara remmar samt schacklar. Minus metallring som sitter i remmen vrider sig efter ett tag det blir fippligt att... Ver mais
Informações sobre a empresa
More Than Love anser att alla har rätt till ett BRA sexliv! Vi förmedlar njutning och erotik genom vår butik som finns i Trollhättan Överby. Shoppar du hellre hemma i soffan så är du istället välkommen in på www.morethanlove.se. Vi arrangerar även homepartyn, där en säljare kommer hem till er och visar vårt sortiment. Mer information om detta hittar du enkelt här: https://www.morethanlove.se/homeparty/ Vi har ett stort utbud med erotiska underkläder, vuxenleksaker och hjälpmedel, oljor och krämer för sensuella och intima tillfällen och mycket, mycket mer. Vi har kunnig och hjälpsam personal med tystnadsplikt och sätter alltid kunden i första hand. Ni hittar oss även här: Facebook: More Than Love och Instagram: @MoreThanLoveAB. Välkomna ❤
Informações de contacto
Sandviksvägen 1, 46170, Trollhättan, Suécia
- 072-012 27 82
- info@morethanlove.se
- morethanlove.se
Bokade ett sexparty
Bokade ett sexparty. Världens bästa säljare kom Viktoria. ❤️
Som en kvinna i mina bästa år…
Som en kvinna i mina bästa år uppskattar jag kvalitet, och den här butiken har verkligen levererat. Produkterna känns både kraftfulla och sensuella, och jag känner mig både sexig och tillfredsställd varje gång jag använder dem. Leveransen var snabb, diskret och effektiv. Jag är så glad att jag upptäckte denna butik och kommer definitivt att beställa fler.
Undviker framöver
Säkert helt okej, sålänge man inte vill använda sig av distanslagen och returnera, då blir det problem. Om ni är på ett homeparty och ”vinner” något i deras påhittade lotteri, var medvetna om att ni då avskriver er returrätt på de varor ni betalat för, då dom på beställningsbekräftelsen inte specificerar vinster vs. köpta varor. Vi nekades retur på köpta varor, pga att det var en vinst på samma beställningssedel.
Dom bryter också mot distanslagen, som säger att man har 14 dagar ångerrätt från att man mottagit varan, men dom hittar på egna regler om att det gäller från beställningsdatum. Dom kommer med argument om att det är speciella regler för ”intimprodukter”, men produkterna var både fabriksinplastade och vi lämnade inte butiken förrän vi sa att vi ville returnera, så det är ett ytterst svagt argument.
Dom säger i ett annat skede att man kan returnera, men bara om man inte lämnar butiken med varan, vilket är svårt eftersom det bara är chefen som kan godkänna retur, och vi blev ombedda att komma tillbaka dagen efter för att göra retur, men blev då nekade, pga att vi hade lämnat butiken med varan.
Fruktansvärt dåligt kundbemötande, i en annars väldigt simpel fråga om vanlig returrätt. Vi blev dock erbjudna presentkort, men det var helt ointressant eftersom vi ångrat köpet, och då är det standard att få tillbaka pengar. Vi har försökt komma fram till en lösning på mail, med sakliga argument, men chefen har lite för hög prestige och verkar bara vara intresserad av att få rätt i frågan, istället för att följa en enkel lag och göra kunden nöjd (genom att göra det vi har rätt till).

Resposta da More Than Love
Onlineparty lett av Vickan P
Onlineparty lett av Vickan P. en kväll att minnas massa skratt å kunnig demonstratör, så trots att man inte kunde känna och klämma på produkterna så fick man en bra bild av allt.
helt klart att rekomnendera om man är ett gäng som inte bor i närområdet av varandra..
Digitalt homeparty med VickanP som värd
En vän drog ihop hela kompisgänget för ett digitalt homeparty. Lite synd att man inte kunde klämma och känna på produkterna men med en värd som gav produkterna en gedigen förklaring så blev partyt ändå lyckat!
Skulle lätt kunna göra det igen
Digitalt party med VickanP som säljare
Vi hade ett digitalt party då vi är utspridda i vårt avlånga land. Detta betydde att vi inte fick känna och klämma på produkterna, men med mycket bra kunskap av säljaren så fick vi ut den infon vi ville ha av produkterna.
Tack för en jätte trevlig kväll!
Jag rekommenderar detta starkt om ni också skulle ha en grupp som är utspridda i landet.
Otroligt service där man alltid möts…
Otroligt service där man alltid möts med ett stort leende av personalen!
Fräsch butik som väcker nyfikenhet och köpsug :)
Årets sexfest (homeparty) säljare Carro
20 tjejer på festen och alla rörande överens om att detta var årets kväll! Vilken jäkla go, rolig och kompetent tjej (Carro) som höll i visningen. Det var fart och fläkt, skrattsalvorna avlöste (utlöste?) varandra, blandat med intressant fakta och ett fantastiskt sortiment. Shoppinglusten stod högt i kurs och nu är vi ett helt gäng som knappt kan bärga oss innan beställningarna börjar komma hem! 🤩 Kan varmt rekommendera alla som vill planera en tjejkväll utöver det vanliga 👌
Sjukt bra säljare (Victoria) och många…
Sjukt bra säljare (Victoria) och många nya spännande produkter sen sist. Victoria var proffsig, rolig och jag lärde mig massor. Inköp gjordes!
Mycket bra!
Kunnig och rolig personal på homeparty. Victoria rekommenderas starkt :)
Riktigt sköna tjejer som jobbar där
Riktigt sköna tjejer som jobbar där. Bra service och snabb leverans. Brett utbud och så många roliga saker.
Riktigt härlig och kunnig personal
Riktigt härlig och kunnig personal! Både i butiken och på homeparty. Brett sortiment och smidigt med diskret levererans när man beställde på partyt.
Grym service!
Så bra bemötande och service i butiken! Supertrevlig och hjälpsam! Från nätet har det även varit snabb leverans som kommit i diskret paket. Mycket nöjd med helheten, inget alls att klaga på.
Snabb och diskret leverans
Snabb och diskret leverans, snyggt och ordentligt förpackat även inuti paketet. Plus att ni alltid skickar med något extra som gåva, det skänker glädje och man känner sig uppskattad som kund, samt att man tänker gott om er för att ni gör det lilla extra.
Min erfarenhet är att ni alltid gör jättebra i från er i allt. Ni är vänliga, omtänksamma och professionella!
De var ett bra bemötande i butiken.kram
Jag rekomabdera inte jag anvend som…
Jag rekomabdera inte jag anvend som skriver me ongen efekt efter deta ni har skren 15 drop de bli samma ingen efekt alldrig mer köper hos er

Resposta da More Than Love
Riktigt roligt!
Riktigt roligt!
Vi var 7 pers som bokade ett sexparty av en slump, vår polare gick in på sajten och kontaktade en säljare hos morethanlove och självklart blev vi intresserade. Kan varmt rekommendera detta, många skratt!!!
Bra service och smidigt hela vägen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.