Først og fremmest et stort tak til MNP. Jeg har haft et gennemført godt forløb. Jeg startede hos MNP for at finde glæden ved træning, samt tøjet var begyndt at sidde alt for tæt og jeg v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har været igennem et forløb hos MNP’s træner, Yakup og det er de bedste penge jeg længe har investeret i mig selv. Under hele forløbet kom Yakup med gode pointer og en mega givende sparring, d... Ver mais
Tusind tak for 4 enormt lærerige måneder. Må indrømme, har sgu aldrig troet jeg kunne rykke mig så meget som jeg har gjort. Har ikke opnået det vægttab jeg startede med at ønske, men helt ærligt, den... Ver mais
A empresa respondeu
Morten er utroligt passioneret og ved hvad han laver! Har været ved Morten i 6 måneder, her har han formået at give mig en masse værktøjer og uvurderlig viden jeg kan bruge fremover. Derudover føler j... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
MNP Training Club er et community-drevet træningscenter, hvor personlig udvikling, fællesskab og målrettet træning går hånd i hånd. Vi tilbyder personlig træning, holdtræning og skræddersyede træningsforløb, der hjælper vores medlemmer med at nå deres mål – uanset niveau. Hos os handler det ikke kun om at løfte vægte eller løbe hurtigere, men om at blive stærkere, både fysisk og mentalt. Vi tror på, at træning skal være motiverende, effektiv og tilpasset den enkelte, og vores dygtige trænere står klar til at guide dig hele vejen. Vores træningsklub er bygget på fællesskab, og vi skaber et miljø, hvor alle føler sig velkomne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren atlet, er du en del af noget større hos MNP Training Club. Træn stærkere. Bliv bedre. Sammen.
Informações de contacto
Kigkurren 8D, kld. tv, 2300, København, Dinamarca
- morten@mortennpfitness.dk
- mortennpfitness.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Professionelt, udbyttesrigt, lærerigt og sjovt.
Først og fremmest et stort tak til MNP. Jeg har haft et gennemført godt forløb.
Jeg startede hos MNP for at finde glæden ved træning, samt tøjet var begyndt at sidde alt for tæt og jeg var træt af, at hver eneste gang jeg havde lavet noget, var jeg øm dagen efter.
Man starter med at mødes, sætte sine mål, få en god snak og så bliver der lavet programmer tilpasset til ens hverdag og evner.
Jeg havde et forløb, hvor jeg mødtes med min coach personligt hver fredag i MNP club, og jeg så frem til alle fredage, hvor vi sludrede, trænede sammen og fulgte op på alle mine spørgsmål, som jeg også havde stilt og fået svar på igennem ugen.
Udover træning, havde vi gode, sjove og interessante samtaler. Jeg havde i det meste af mit forløb, Yakup, som er dyb dedikeret, meget nærværende, passioneret, professionel, ambitiøs og i det hele taget et gennemført interessant og et godt menneske. Kulturen i MNP club smitter af, så det virker som om, at de fedeste mennesker, med positivt livssyn er samlet og de ved hvad de laver.
Det nye MNP club 2.0 med større lokaler, er imponerende, moderne, nye maskiner, men stadig med den gode stemning og nærvær.
Jeg har været på lignende forløb hos andre coaches, men MNP Club er helt anderledes. Jeg føler, at jeg har lært utrolig meget, nydt processen udviklet mig, samt lært at elske at træne!
Tusind tak for denne gang og jeg kan kun sige tak og på gensyn og anbefale jer til alle jeg møder på min vej.
Løb- og træningsforløb
Under hele forløbet kom Yakup med gode pointer og en mega givende sparring, der i dag har givet mig redskaberne til selv at fortsætte rejsen alene med de redskaber jeg tilegnede mig under forløbet.
Jeg havde sat et mål med Yakup om at komme under 2 timer på halvmaratons-distancen i foråret og det lykkedes og gav kun endnu mere blod på tanden.
Alt i alt en 10/10 oplevelse som jeg i den grad vil anbefale hvis du vil investere i dig selv, dine mål og din sundhed!
Jeg har været igennem et træningsforløb…
Jeg har været igennem et træningsforløb hos MNP Training Club med Yakup som coach, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.
Det har især været en stor hjælp at få ro på kosten, en struktureret træningsplan og ikke mindst en sparringspartner til de udfordringer, der naturligt opstår undervejs i et forløb.
Yakup har været engageret, støttende og god til at tilpasse forløbet efter mine behov, hvilket har gjort det nemmere at holde motivationen hele vejen.
Jeg nåede alle de mål, jeg satte mig fra starten, og kan derfor kun anbefale forløbet til andre, der overvejer det.
Online forløb ved Yakup
Jeg har været i et online forløb hos Yakup - og al ros til ham. Han er dygtig, lyttende og personlig. Han har hjulpet mig til at få et sundere forhold til min krop, til mad og til træning. Kæmpe anbefaling :)
5 stjerne herfra
Jeg havde et 3 måneders forløb hos Yakup med fokus på styrketræning og vægttab. Yakups intelligens indenfor træning og hans måde at formidle det på, er virkelig imponerende. Han formår at formidle det på en måde hvor det ikke virker svært eller at man skal være en teknisk geni for at kunne udføre de programmer han opsætter eller de øvelser der er.
Samtidig kan man mærke at han brænder for at videreføre viden til hans klienter og det gør alting både nemmere og sjovere at være i et forløb hos ham.
Er man i tvivl om, om man bør starte et forløb der, så skal du ikke tøve, du vil ikke fortryde det!
Lille note, har selv smidt 15kg på 4 måneder, samt ikke gået ned i styrke! 💪
Den bedste investering i mig selv.
Jeg har i over et år, været i et træningsforløb hos MNP, og det har været en fantastisk oplevelse, der har overgået mine forventninger på alle fronter.
Forløbet har været både udfordrende, hårdt og mega inspirerende, og jeg føler mig markant stærkere, både fysisk og mentalt, end da jeg startede.
Jeg er stadig en del af klubben 😉 og kommer der fortsat en gang om ugen, da det uden tvivl har og stadig er, den bedste investering jeg længe har gjort i mig selv.
Jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos MNP til alle, der ønsker at tage deres træning til det næste niveau – uanset om man er nybegynder eller erfaren.
Lidt kærlighed til MNP<3
Ja Morten, jeg skal nok skrive den anmeldelse 💪.
Jeg har trænet med Morten i lige knap 4 år. Og selvom jeg ofte minder ham om at han suger pengene ud af mig. Har jeg ikke fortrudt et sekund<3.
Morten er skyld i jeg fik lysten til at gå i gymet tilbage.
Morten fik styr på min træning, og min progration.
Morten var indflydelsen der fik mig til selv at blive træner.
Derudover er han blevet en virkelig god ven.
Også er er der bare et skønt miljø i MNP💪💪❤️❤️
Fantastisk træningsforløb - Fantastisk træner.
MNP Training club er et super fedt sted med en virkelig god stemning. Morten og hans trænere er virkelig dygtige.
Og udover Mortens evner til at presse det nødvendige ud af en så er han virkelig god til at skabe en personlig relation.
Jeg gik hos morten i ca 6 måneder. Hvor jeg aldrig har haft det fysisk bedre. Måtte desværre stoppe grundet nyt arbejde. Men jeg vender tilbage en dag.
Virkelig god oplevelse! Kæmpe anbefaling af Morten og hans team.
10/10 <3
Det eneste problem med et forløb hos Morten er, at du aldrig nogensinde har lyst til at afslutte det.
Jeg begyndte hos Morten, fordi jeg gerne ville blive stærkere og sikre progression i min træning. I løbet af de cirka 10 måneder, mit forløb varede, lykkedes begge dele, hvilket ofc var fantastisk, og fordi han er en mega kompetent personlig træner, men når jeg skal fremhæve det allerbedste, så er det faktisk, at Morten er et optursagtigt menneske, der seriøst interesserer sig for dig, hvordan du har det, og hvad der rører sig i dit liv. Det har været så fedt, og han har givet meget mere, end jeg nogensinde kunne have håbet på.
Stemningen i MNP er desuden megahyggelig, alle trænerne er søde og opmærksomme, og jeg har altid følt mig velkommen. 12/10 <3
Toårigt onlineforløb
Mit toårige onlineforløb med Morten har været en utrolig givende og positiv oplevelse. På trods af ikke at mødes fysisk særligt ofte, har min Morten formået at skabe en dybdegående og personlig træningsoplevelse, der har ført til gode resultater. Morten er der altid til at give gode råd når motivationen er lav eller når livet omkring træningen fylder meget. Stor anbefaling herfra!
Lækre materialer
Lækre materialer, fede designs og hurtig levering. Det spiller bare.
Super forløb og fantastisk stemning i…
Super forløb og fantastisk stemning i MNPTC.
Morten er en super dygtig coach, der ved lige hvordan han skal gå til sin klient! Der er altid super god stemning, og selv om man bliver presset hårdt så er det så fedt at være nede i træningscentret pga. den gode stemning fra de andre trænere! Vil virkelig gerne anbefale Morten og MNPTC til alle!
fantastisk oplevelse
fantastisk oplevelse, gik der i 7 måneder og har lært utroligt meget hvordan man opbygger programmer og tracker sine kcal bedst, altid god stemning ned i MNPTC og man bliver altid mødt med et smil af gutterne💪🏼
Jeg har nu afsluttet et forløb på…
Jeg har nu afsluttet et forløb på næsten 5 år, og jeg kan ikke andet end at komme med en kæmpe anbefaling. Om du er den næste Mr/Mrs Olympia eller blot Hr og fru hakkebøf, så er Morten NoProblem manden for dig
Rigtig fornuftig, kompetent og grundig coaching
Har fået rigtig meget brugbar læring ud af mit fire måneders forløb med Morten. Især video feedback får man meget ud af i form tekniske rettelser.
Fysisk forløb hos MNPTC
Efter nogen års tid med træning on and off, tog jeg kontakt til Morten for at få sparket noget motivation og lyst til at træne tilbage. Jeg startede op i et fysisk forløb, hvor jeg er 1. Gang om ugen. Fra dag et af har Morten været super professionel, man kan virkelig mærke at Morten har styr på det han laver. Jeg tror ikke der har været et teknisk spørgsmål til øvelser eller andet trænings relateret (og der har været mange) som Morten ikke har kunne komme med et velbegrundet svar.
Udover det, så er Morten skide flink og hans gode humør smitter sku altid når man kommer ned til ham efter en lang arbejdsdag.
Jeg kan helt klart anbefale Morten hvis du leder efter en professionel pt’er.
Super forløb - og godt selskab!
Jeg havde et super forløb med Morten i ca. 3 måneder, hvor han hjalp mig med at genfinde styrke og form efter graviditet og fødsel. Morten har en meget pragmatisk tilgang til kost og træning, som passer godt ind i travl hverdag, så man også selv kan vedligeholde efter forløbet. Udover at være en enormt dygtig træner, så er Morten også skønt selskab! Jeg kan varmt anbefale Morten💪🏻
Fantastisk træner
På blot 3 måneder har jeg lært utrolig meget af Morten. Han er altid god til at tilpasse ens forløb til ens specifikke behov, så man får den perfekte træning. Han giver feedback på alle træninger med gode fifs til hvordan man kan forbedre sig💪🏽💪🏽
Det har været en fornøjelse at have Morten som træner🔥
Jeg har haft personlig træning hos…
Jeg har haft personlig træning hos Morten i et års tid, men har desværre måtte stoppe grundet studie. For et års tid siden valgte jeg at tage træning mere seriøst og nå mine mål - ved at starte hos Morten. Det er en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort for mig selv. Lige meget hvor man er i træningen, i skolen eller i ens personlige liv har Morten været genial at sparer med. Hvis man er i tvivl, kan jeg kun anbefale at starte et forløb hos ham. På et år formåede jeg at blive en stærkere, klogere og gladere version af mig selv og det er uden tvivl også grundet Mortens hjælp. Hvis ikke jeg var startet på studie, var jeg helt klart blevet ved længere tid endnu!
Kæmpe anbefaling
Har haft Morten som coach på hans online program gennem et år. En kæmpe anbefaling. Han er personlig og super god træner med fokus på klienten. Kæmpe anbefaling
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.