Elsker elsker min nye kjole. Super dejlig kvalitet. Mega hurtig levering. Dog ærgerligt at betale for hjemmelevering, når pakken så bliver leveret i pakkeshoppen. Ikke noget på jer, men jeres lever... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
moshi moshi mind har de fineste produkter i det den bedste kvalitet. Virkelig god, hurtig og hjælpsom service. De bedste anbefalinger her fra. Vil til hver en tid anbefale dem til andre, og handle der... Ver mais
Sommeren går for mig lige nu, med at nyde jeres yoga tøj og udstyr. Sammen med scrub, og efter badet bruger jeres håndklæde. Helt nyt for mig, og præcis til dette vejr. I har mange skønne vare i... Ver mais
Nemt at bestille, skøn hjemmeside med præcis de oplysninger, jeg havde brug for, ex størrelse, materialer mv. Hurtig levering - men bedst af det hele: altid lækkert designet tøj med en skøn pasform 👌... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Informações de contacto
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Dinamarca
- +45 26 80 13 03
- customercare@moshimoshimind.dk
- moshimoshimind.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Virkelig hjælpsom og god service
Virkelig hjælpsom og god service
Nærværende og venligt personale
Super lækkert tøj
Hurtig betjening -
Hurtig og god betjening
Jeg mener emballagen skal ændres
Den består af meget plastik
Jeg er glad for varerne.
Hurtig ekspedering og gratis med…
Hurtig ekspedering og gratis med levering direkte til døren, super god service.
moshi moshi mind
moshi moshi mind har de fineste produkter i det den bedste kvalitet. Virkelig god, hurtig og hjælpsom service. De bedste anbefalinger her fra. Vil til hver en tid anbefale dem til andre, og handle der igen.
God kvalitet og hurtig levering dagen…
God kvalitet og hurtig levering dagen efter bestilling

Resposta da moshi moshi mind
Elsker elsker min nye kjole
Elsker elsker min nye kjole. Super dejlig kvalitet.
Mega hurtig levering. Dog ærgerligt at betale for hjemmelevering, når pakken så bliver leveret i pakkeshoppen. Ikke noget på jer, men jeres leverandør af pakke.
I gør det til UG.
Yndlingskjole
Først og fremmest er kjolen, jeg har købt, både smuk og behagelig at have på. Det er sådan en kjole, man bare vil have på hele tiden. Leveringen var hurtig. Så alt i alt kan jeg kun anbefale dette firma.
Top lækre produkter
Nem bestilling
Størrelser passer
Lækre produkter
Unikke varer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemt at navigere på hjemmesiden / lækkert tøj
Nemt at navigere på hjemmesiden. Lækkert tøj. Kunne godt lide at jeg kunne vælge, om jeg ville have gavekort til Moshi Moshi mind (gratis) eller udbetaling mod fragtgebyr, da et af mine køb desværre skulle retur. Valgmuligheden var dejlig.
Lækkert tøj meget blødt er dog lidt…
Lækkert tøj meget blødt er dog lidt træt af at mine opsparede point ikke kan bruges præcis som jeg ønsker da det i forevejen er dyrt tøj
Sommeren går for mig lige nu
Sommeren går for mig lige nu, med at nyde jeres yoga tøj og udstyr.
Sammen med scrub, og efter badet bruger jeres håndklæde.
Helt nyt for mig, og præcis til dette vejr.
I har mange skønne vare i jeres univers, der gør en forskel.
Glæder mig over jeres fine service, hurtigt respons, og medlemskabet hos jer.
Nem handel og hurtig levering online.
Nem handel og hurtig levering online.
Købt en del gennem tiden kjoler, bluser og yoga tøj. Altid god kvalitet og behageligt at have på,
Høj kvalitet og skøn pasform
Nemt at bestille, skøn hjemmeside med præcis de oplysninger, jeg havde brug for, ex størrelse, materialer mv. Hurtig levering - men bedst af det hele: altid lækkert designet tøj med en skøn pasform 👌🏼💕🌸
Moshi Moshi online service har den…
Moshi Moshi online service har den hurtigst levering jeg har prøvet !
Derudover lever produkterne altid op til kvalitet og style. Det gør at jeg gladeligt shopper der ofte . Mine bedste anbefalinger ⚡️
Jeg har købt et sweatsæt og en poncho…
Jeg har købt et sweatsæt og en poncho fra Moshi Moshi Mind i den skønneste kvalitet og så behageligt at have på. Hurtig levering lige til døren. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Moshi Moshi Mind.
Så fine produkter og hurtig levering.

Resposta da moshi moshi mind
Jeg nyder de bløde kjoler
Jeg nyder de bløde kjoler, som jeg både kan slappe af i OG tage på til fest - og på den måde slappe af i kjolen. Uanset hvad…
Superlækkert tøj i en bæredygtig…
Superlækkert tøj i en bæredygtig kvalitet, der bare holder på alle måder. Tøjet er i et både tidløst klassisk og fremsynet og moderne design - og så bliver det lynhurtigt og sikkert ekspederet i webshoppen - elsker Moshi Moshi Mind❤️
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.