moshi moshi mind Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker elsker min nye kjole. Super dejlig kvalitet. Mega hurtig levering. Dog ærgerligt at betale for hjemmelevering, når pakken så bliver leveret i pakkeshoppen. Ikke noget på jer, men jeres lever... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

moshi moshi mind har de fineste produkter i det den bedste kvalitet. Virkelig god, hurtig og hjælpsom service. De bedste anbefalinger her fra. Vil til hver en tid anbefale dem til andre, og handle der... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sommeren går for mig lige nu, med at nyde jeres yoga tøj og udstyr. Sammen med scrub, og efter badet bruger jeres håndklæde. Helt nyt for mig, og præcis til dette vejr. I har mange skønne vare i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille, skøn hjemmeside med præcis de oplysninger, jeg havde brug for, ex størrelse, materialer mv. Hurtig levering - men bedst af det hele: altid lækkert designet tøj med en skøn pasform 👌... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de moda
  2. Loja de roupa
  3. Grossista de vestuário
  4. Loja de roupas desportivas
  5. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

401 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fantastiske produkter og så nem…

Rigtig fantastiske produkter og så nem at handle med. Hurtig levering fungerer bare

18 de junho de 2026

Kære Susanne

Dejligt at høre, tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Er vild med deres lækre tøj

Er vild med deres lækre tøj, str. og kvalitet 👌👌

22 de junho de 2026

Skønt at høre! Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet

24 de junho de 2026

Kære Cassie

Dejligt at høre. Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

God service - fantastiske produkter - flot design og god kvalitet i produktion og materialer. Levering også meget fin. Jeg vil helt klart handle her igen

24 de junho de 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os og vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og lækre produkter

Super hurtig levering, lækre produkter og virkelig god kundeservice.

17 de junho de 2026

Kære Linda

Dejligt at høre! Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

gode produkter

gode produkter, hurtig levering, og ikke overflod af mails

19 de junho de 2026

Kære Astrid

Dejligt at høre. Vi prøver at begrænse os, selvom vi har meget vi gerne vil fortælle ❤️ Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Hurtig ekspedition og en lækker sweater

Hurtig ekspedition og en lækker sweater

8 de junho de 2026

Kære Tine

Dejligt at høre - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Hurtigt og effektivt

11 de junho de 2026

Kære Hanne

Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet både på shop og i produkt

Det er nemt at bestille fra webshoppen, hurtig levering og altid styles som er komfortable men stadig kan bruges på arbejde. Absolut ét af mine yndlingsmærker.

3 de junho de 2026

Kære Marie

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin oplevelse og hurtigt svar fra…

Super fin oplevelse og hurtigt svar fra kundeservice 👌Hurtig levering, så jeg nåede at få jakken med på ferie - tak 🙏

Kære Gabrielle

Åh, hvor dejligt at høre at du nåede at få jakken med på ferie, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine oplevelser i Moshi Moshi Mind er…

Mine oplevelser i Moshi Moshi Mind er altid de samme, smilende personale, god service, man føler sig velkommen, rolig og god atmosfære.
5 stjerner er næsten for få. 🥰

Kære Karen

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du altid har en god oplevelse i vores fysiske butik. Det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse både online og i butik

Online oplevelsen var god, det er nemt at finde rundt på sitet og nemt at købe varen jeg ønskede. Desværre skulle varen retur, og her tog jeg forbi den fysiske butik, hvor jeg som sædvanligt blev jeg mødt af søde, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere.

15 de junho de 2026

Kære Eva

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse både online og i butikken. Det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Så fin oplevelse hos Moshi Moshi Mind ✨…

Så fin oplevelse hos Moshi Moshi Mind ✨ Smuk og æstetisk butik, sød betjening og den flotteste gaveindpakning 💝

4 de junho de 2026

Resposta da moshi moshi mind

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i vores fysiske butik.

Classificada 4 em 5 estrelas

De lækreste klassiske kjoler

De lækreste klassiske kjoler.
Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform.
Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjole.

12 de junho de 2026

Kære Helle

Dejligt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse og beskrivelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet

Har købt rigtig mange skønne ting ved jer. Købte denne t-shirt med kvinde tegn. Pris 450 ish. Og kvaliteten er så dårlig. Dårlig pasform, tynd og slasket. Kan kun bruges som sove t shirt og det er den for dyr til. Ellers en smuk t shirt

15 de junho de 2026

Kære Hanne

Tusind tak for din feedback, og tak fordi du har været kunde hos os gennem længere tid.

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores t-shirt. Vi ved, at oplevelsen af både pasform og kvalitet kan variere fra person til person, men det er selvfølgelig ikke den følelse, vi ønsker, at du skal sidde tilbage med efter et køb.

Vi er glade for, at du synes, designet er smukt, men ærgerlige over, at pasform og kvalitet ikke har været den oplevelse, du havde håbet på.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Classificada 4 em 5 estrelas

Skønt mærke og hurtig levering

Dejlige materialer

Lækre strømper og sokker

Deres olier er meget skønne, jeg bruger dem dagligt.

11 de junho de 2026

Kære Tanya

Skønt at høre, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn kjole jeg glæder mig til at bruge…

Skøn kjole jeg glæder mig til at bruge på varmere dage 🌸 lidt gennemsigtig, men tænker det går ☺️

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais