Al 2,5 jaar bezig met deze club. De motor die ze in mijn auto plaatsen bleek van te voren al stuk. Allemaal kosten moeten maken om daar achter te komen. Motorenplaza stak geen poot uit. Rechtszaak gew... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
gebrauchter 2.0tfsi Motor top 👌 Kommunikation auch gut, leider war der Transport aufgrund mehrerer Faktoren etwas später als geplant und Abholung muß jetzt auch nur noch klappen vom Alten Motor.. an... Ver mais
Zijn goed bereikbaar, leveren kwalitatief goede motoren, lage km standen ect ect Echter had ik een ford JTJB motor besteld en kreeg een JTJA motor geleverd, nu kun je deze uitwisselen wat geen probl... Ver mais
Motor zit er ondertussen een week in en ongeveer 500km mee gereden. Draait netjes zonder hoorbare problemen, weinig kilometers dus auto kan weer een eind mee. Eerste dag wel paar fouten gehad in het o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
MotorenPlaza is dé specialist in goede tweedehandse automotoren voor alle automerken. Met het grootste aanbod van Nederland kunnen wij u altijd helpen!
Informações de contacto
Holanda
- motorenplaza.com
Não respondeu a opiniões negativas
Top bedrijf
Super aardige mensen, willen alles voor je doen en houden zich aan de afspraken. Buiten dat verkopen zij kwaliteit. Wederom bedankt
Kwaliteit motoren en service
Goed en makkelijk contact. Snel geholpen en fijne betrouwbare service
VW T5 BNZ Motor
Hat zwar ein bisschen länger gedauert weil der Motor noch fertig gestellt werden musste.
PDE wurden mir telefonisch auch versprochen,waren aber leider nicht mit bei.
Aber das Handwerk verstehen die Jungs.
Läuft sehr sauber 👍🏻
Bin zufrieden!
Super goede service
Super goede service! Onze motor, BMW 520 f11, moest gewisseld worden. Bij motorPlaza gekocht. Goed geholpen en alle medewerkers zijn super vriendelijk. Oude motor werd ook door MotorPlaza weer opgehaald. Zal ze zeker aanraden bij andere!
Ze hebben me goed geholpen met n43…
Ze hebben me goed geholpen met n43 motor prijs en de garantie was zeer goed
Motor 520i f11
Afgelopen week een motor gekocht voor mijn 520i f11. Top service kreeg een zeer compleet blok mee en was snel geholpen motor loopt als een zonnetje.
Wij waren heel goed geholpen door zeer vriendelijk, bekwaam personeel.
Goede prijs en snelle service
Heel snel geholpen en zeer betrouwbaar!
Vriendelijke man
Vriendelijke man
Komt afspraken na
Prettig om zaken mee te doen
Seriös & zuverlässig!
Super schnelle Lieferung, sicher verpackt & freundliche Männer !
EEN TOPPER
Te lang hebben gezocht, vond ik een volledige motorblok van een BMW X1 bij dit bedrijf.
De eigenaar was zeer vriendelijk en hij kon mijn alle vragen geduldig en overtuigend beantwoorden zodat er geen onduidelijkheden zijn ontstaan.
Bij een volgende zoektocht , zal ik zeker eerst met dit bedrijf in contact komen, want hij verkoopt geen onzin, wel goede degelijke motorblokken
Motor mit 0km, GELOGEN BETROGEN
Haben einen Motor als 0km Generalüberholt verkauft. Leider war auf ersten Blick klar das es ein gebrauchter Motor war wo nichts überholt war und der auch mehrere Tausend Kilometer drauf hatte. Motor wurde auf eigene Kosten zurückgeschickt und Geld wurde bis heute noch nicht zurücküberwiesen. Ich würde Vorsätzlichen Betrug unterstellen. Kaufdatum war schon vor fast 3Jahren.
Motor draai top
Motor draai. Top en hele goede service zeker een aan rader en zeker voor herhaling vatbaar
Land Rover Motor
Meine Bewertung kommt auf deutsch. Ich habe einen Land Rover Motor gekauft! Der Kauf und die Umsetzung verliefen sehr professionell! Die Qualität des Motors ist top! Ich kann das Unternehmen sehr empfehlen!
Contact was super
Contact was super. Betrouwbaar bedrijf. Er was wat vertraging door transport. Dit werd netjes opgelost door een flinke korting.
Mein Vater kaufte vor 2 Jahren dort…
Mein Vater kaufte vor 2 Jahren dort einen Motor . Bezahlung erfolgte per vorkasse. Bis heute kam kein Motor . Der Fall geht vor Gericht ich hoffe das dieser Betrüger Laden so schnell wie möglich geschlossen wird. Mein Rat kauft woanders . Bis heute hat der Verkäufer nur Unsinn geredet und gelogen .
Reviseerden wat niemand in Nederland kon…
Als enige in Nederland in staat om de motor van mijn Range Rover Sport sport te reviseren, daar waar niemand het aandurfde heeft men puik werk geleverd. De auto rijdt weer als nieuw!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.