Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Al 2,5 jaar bezig met deze club. De motor die ze in mijn auto plaatsen bleek van te voren al stuk. Allemaal kosten moeten maken om daar achter te komen. Motorenplaza stak geen poot uit. Rechtszaak gew... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

gebrauchter 2.0tfsi Motor top 👌 Kommunikation auch gut, leider war der Transport aufgrund mehrerer Faktoren etwas später als geplant und Abholung muß jetzt auch nur noch klappen vom Alten Motor.. an... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Zijn goed bereikbaar, leveren kwalitatief goede motoren, lage km standen ect ect Echter had ik een ford JTJB motor besteld en kreeg een JTJA motor geleverd, nu kun je deze uitwisselen wat geen probl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Motor zit er ondertussen een week in en ongeveer 500km mee gereden. Draait netjes zonder hoorbare problemen, weinig kilometers dus auto kan weer een eind mee. Eerste dag wel paar fouten gehad in het o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de acessórios auto

Informação fornecida por diversas fontes externas

MotorenPlaza is dé specialist in goede tweedehandse automotoren voor alle automerken. Met het grootste aanbod van Nederland kunnen wij u altijd helpen!

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

547 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima zaken gedaan.

Ik heb hier een VW Golf 6 1.2tsi motorblok gekocht. Communicatie verliep snel en vriendelijk. Verzending duurde iets langer (een paar dagen) vanwege omstandigheden. Geen ramp maar wel jammer. Motor loopt voor nu goed en netjes. Hoop blijft dat zo blijft.

Enig kritiekpuntje is dat de er bij de advertentie niet vermeld stond dat het om een automaatbak gaat. Enerzijds mijn eigen fout dat ik er niet naar vroeg, anderzijds was het wel handig geweest als dat vermeld stond in de advertentie.

Al met al blij met het motorblok. Het oude blok moet nog wel opgehaald worden. Ik ga er vanuit dat dit even goed verloopt als de levering want het transport was dikke prima.

28 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Alles wat mis kon gaan ging mis

Alles wat mis kon gaan ging mis. Moest zo’n 5x aangeven dat het afleveradres anders is dan het factuuradres. Hebben veel gecommuniceerd over de motorcode en toch word de verkeerde motor geleverd. Op mail wordt niet gereageerd behalve als ze op vakantie zijn om aan te geven dat ze nu niet kunnen reageren😂. Naar je statiegeld die je er overheen betaald wat je terug zou krijgen als de oude motor opgehaald is kun je ook naar fluiten want dat betalen ze ook niet terug.
Kortom mijn slechtste ervaring wat ik ook gehad heb bij een bedrijf.

Update: statiegeld is inmiddels terugbetaald.

4 de maio de 2024

Advarsel!!

Advarsel!!
Købt og betalt for en Motor som viste sig at værre skrot, total ubrugelig. Motoren blev som aftalt med dem hentet igen og returneret. Fik aldrig min penge 2350 Euro tilbage. Har forsøgt at kontakte dem afskedige gang via mail og telefonopkaldt. De er aldrig vendt tilbage

1 de outubro de 2024

Oplichters

Oplichters! koop hier aub niks. belooft van alles maar komt niks na. Betaald geen motor geleverd en geld niet teruggestort. Lopen meerdere zaken tegen hem

16 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

grote oplichters koop hier niets!

motor gekocht in 2023 voor een ford. levertijd van 4 dagen werd 4 weken want de motor moest eerst worden nagekeken op deugdelijkheid. motor na 4 weken ontvangen en ingebouwd. motor loopt niet distributie van tijd af. gemeld bij bedrijf en motor weer uitgebouwd en teruggebracht. men zou er zsm naar kijken. na een maand nog geen motor en heb ik geld terug gevraagd. maar ja je raad het al geen geld.
rechtsbijstand van unive ingeschakeld maar die stelt na diverse incasso pogingen dat er door omstandigheden geen geld te halen valt. voor mij onverteerbaar.

20 de agosto de 2024

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!
In juni een motor gekocht. Factuur met 6 maanden garantie. Motor zelf gehaald. Op het moment dat de motor bij thuiskomst van de kar zou worden gehaald bleek er een scheur in de motor te zitten. Meteen contact opgenomen met verzoek op basis van de garantie om de motor terug te brengen. Dat had je gedacht. Bedrijf doet of zijn neus bloed. Allerlei smoesjes en uitvluchten om het niet mogelijk te maken om de motor terug te brengen. Telefoon wordt niet beantwoord. Appjes sporadisch beantwoord en mails ook mondjes maat op gereageerd.
1x een afspraak gemaakt maar toen we kwamen had hij het geld niet voor de terugbetaling. Motor kon er wel blijven en geld zou later terug betaald worden. Gelukkig hebben we de motor weer meegenomen anders waren we het geld en de motor kwijt geweest.
Vervolgens was zijn voorstel omhet gedeelte van de eigen kapotte motor te plaatsen op de door hem geleverde motor. Je raadt het al. Geen afspraak te maken. Allemaal smoesjes en gedraai zodat het niet mogelijk is een afspraak te maken.

Lieve lezers koop A U B geen motor bij dit bedrijf. GROTE OPLICHTERS.

29 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

I bought a BDX engine with 110K km and…

I bought a BDX engine with 110K km and a gearbox from them. The engine was in excellent condition—clean with no leaks. The team was friendly and supportive. They test all engines before sale and offer a warranty. Their prices are very competitive. I highly recommend buying engines and gearboxes from them

4 de junho de 2024

Nette gebruikte motor

Nette gebruikte motor ,
Vriendelijke communicatie , als de telefoon niet opgenomen word word je wel gelijk terug gebeld ,
Kortom als er in de toekomst nog een motor nodig is voor welke auto dan ook , ga ik hier eerst is vragen of ze 1 hebben, Mvg

24 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie wieder, ich kann nur abraten von dieser Firma.

Bei der Bestellung wurde sofortige Lieferung garantiert, 100 % Vorauszahlung wurde verlangt, incl. 500 € Pfand für den Altmotor. Die sofortige Rückzahlung des Pfandbetrages wurde nach Abwicklung schriftlich garantiert. Die Lieferung dauerte dann ca. zwei Monate, erster Motor defekt, dann Lieferung zweiter Ersatzmotor. Die Kosten für die Fehlerprüfung des Motors hier vor Ort wurde ebenfalls zugesichert. Seit Monaten warte ich auf die Rückzahlung des Pfandes incl. Zahlung der verauslagten Kosten, Staatsanwalt ist mittlerweile eingeschaltet. Firma war während der Monate dauernden Abwicklung telefonisch äußerst schwer erreichbar, mails wurden erst nach zig Rückfragen beantwortet, tel. Rückmeldungen erfolgten nicht. Ich kann nur von dieser Firma abraten, nie wieder !

1 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.