Motormatch Opiniões 10

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Særdeles positiv oplevelse!

Særdeles positiv oplevelse med en meget behagelig samtale omkring køb af bil.
Behjælpelig på alle måder og gav sig god tid til at besvare de spørgsmål man måtte have.
Dette suppleret med kaffe ad libitum.
Kan klart anbefales!!

24 de março de 2026

Jeg har kendt Motor Match ApS i 2 år

Jeg har kendt Motor Match ApS i 2 år. I den tid har jeg altid været imponeret over firmaets venlige og professionelle kundeservice, især fra Masi.
Hans rådgivning og ekspertise har vist sig at være yderst pålidelig.
Jeg kan stærkt anbefale Motor Match ApS som jeres kommende bilhandler. Morna Frandsen

5 de novembro de 2025

Kan varmt anbefales

Jeg kan varmt anbefale Motormatch.
Jeg er kommet hele vejen fra København for at hente en bil og jeg er meget tilfreds med mit køb. Servicen er virkelig god, og Masi behandler sine kunder på en meget professionel og imødekommende måde.

15 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ærlig, pålidelig og fair.

Besøgte Masi for at finde mig et drift sikker køretøj og blev taget rigtig godt imod. Den bil vi vælger sammen, viser sig og have nogle fejl, som skulle fixes inden købet. Masi kontakter mig, for at meddele at det bliver for dyrt for ham og lave til prisen. Men jeg får hurtigt et tilbud på en lign bil, til en rigtig skarp pris. Jeg har været ejer i ca 2 mdr nu og alt lever op til mine forventninger. Jeg vil uden tvivl, anbefale Motor Match. Masi har en rigtig fin butik og er et venligt og ærligt menneske. Det er nok ikke sidste gang jeg køber bil der.
Kort fortalt, så er jeg meget tilfreds.

25 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en Mazda hos dem

Købte en Mazda hos dem. Den lyste i abs lampen og det havde sælger også sagt, han fik en mekaniker til at læse fejl ud på den og det var en abs sensor der skulle skiftes. Det godtog jeg og købte så bilen. Da jeg så 3 dage senere vil skifte sensoren, så var selve sensoren ikke klikket på og fejlen var der stadig efter sensoren var skiftet. Så en har prøvet at dække den rigtige fejl med sensoren… bilen begynder kort tid efter at lyse i motorlampen. Jeg har forsøgt både via sms og telefon at få fat i sælger men ingen respons. Synes det er dårligt at man ikke vil hjælpe køber når man laver en dårlig handel

10 de outubro de 2025

Tak ! 🤩

Jeg hentede bil i sidste uge, og jeg vil bare sige tak for genial service, der var absolut ingen ting at sætte en finger på. ☺️

29 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

En blandet oplevelse.

Vi skulle hente en bil hos Motor Match. Det var ikke en ny bil, det var en Citroën til 28.500. Vi havde set på en anden på hjemmesiden som vi skulle se, men den var blevet solgt dagen før. Derfor satte sælger prisen ned til 25.000,- Så langt så godt, god service, alt i orden.
Så begyndte balladen. Da papirerne skulle underskrives, fortalte sælger at den solgtes En Gros. Altså til virksomheder med CVR nummer. Dermed ryger al garanti. Det fremgik ikke af annonce eller sælger, før underskrivelse.
Vi havde ikke lige et CVR nummer, men det var åbenbart lige meget, han fandt på noget, så han slap af med den. At sælge forholdsvis billige biler en gros er både forståeligt og i orden. Det er dog ikke i orden at fortælle under handelen. Det bør fremgå af annonce eller pr. telefon, før man kører derover.
Vi havde ikke tænkt over, at det kunne være reservenøglen der sad i bilen. Efter handelen fandt sælger hovednøgle med fjernbetjening frem. Den var defekt og rullet ind i tape. Til at starte med forsøgte han at reparere den med reservedele, respekt for forsøget.
Det var tydeligt at det var vores problem, kontrakten var underskrevet. Vi foreslog at han kunne købe skjoldene via hans kontakter, sende dem til os, så skulle vi nok samle den, men der var ingen hjælp at hente. Der røg rabatten. Det var nu tydeligt at han var træt af os, og gerne ville have os ud af døren. Vi var høflige men mente at vi havde ret.
Så kære venner. Jeg siger ikke, at de sælger dårlige biler, men at man bør afklare alle detaljer og alle dele,før man handler med dem.

3 de setembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais