Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Jeg fik Botox hos pro age i går i Viborg. Hun var meget meget sød og hun udførte sit arbejde meget professionelt, og jeg kan varmt anbefale hende til alle. Mange tak for go behandling Mv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Viborg afdelingen. Behandler Lena❤️ Har i dag fået lavet læber ved Lena, hun har lavet mine læber, kindben og hage før. Kæmpe anbefaling her fra, hun laver de smukkeste resultater, og lytter til e... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Proage - snyd og dårligste service

Proage snyder en med at lave botox til 1500kr første gang, ved at bruge for lidt botox eller botox der absolut ikke virker. Jeg har lavet botox i nogle år efterhånden, og proage har leveret det dårligste resultat. Den har ikke haft nogen virkning, og da jeg ringede for at høre om jeg kunne få touch up, efter de 14 dage var overskredet grundet ferie, var ham jeg talte med uprofessionel og diskuterede med mig. Han kom med en undskyldning om at når man laver touch up efter den 17ende dag, så kan man risikere mange bivirkninger. Men før den 17ende dag så ingen?! Føler jeg har smidt 1500kr ud af vinduet fordi det ikke har haft nogen virkning. Her står jeg en måned senere med en fin linje i panden, som ikke var der før. Og dette grundet overbelastning og uligevægt. Så TAK for det ProAge.

28 de janeiro de 2026

Frederiksberg, filler behandling, skæv mund og SORT i 14 dage

Var på Frederiksberg for at få filler i "ryge" rynker. Hele mit ansigt blev SORT efterfølgende og jeg klagede. De gav mig selv skylden og sagde at det også var normalt. Jeg måtte bruge al min diplomatiske sans for at argumentere for at få en kompenserende behandling med HIFU som skulle kunne "knuse" filler som også var lagt skævt, OG blot lagt ind i hele overlæbe og ikke kun for at løfte den enekelte rynke, så jeg lignede en Homer Simpson. Jeg skulle dokumentere dagligt med billeder for at se om de blå mærker gik væk. Det gjorde de dog over ca. 14 dage. Jeg blev så efterfølgende behandlet af samme person trods for at jeg blev lovet det var manden selv der ville foretage HIFU behandlingen. Men nej, samme uduelige kvinde som ikke ved hvad hun laver ej heller har nogen form for sans for kundepleje. Hun var totalt passivt aggresiv over for mig. sprøjtede gel i mine øjne og fik det i næsen og ikke noget med at hjælpe med en klud, jeg måtte bare ligge og tage imod hendes "straf" over jeg havde klaget over hendes behandling. Jeg var blevet lovet en fuld ansigts behandling på 45 min, men efter 20 min var hun færdig og havde ikke rørt min pande. Da jeg kommenterede på det var der diskussion igen. Fik så 5 min ekstra i panden med samme hårdhændede behandling. Seriøst HOLD jer væk fra dette firma. De ved ikke hvad de laver og ødelægger bare folks ansigt og tager penge for det. Det RINGESTED jeg nogensinde har prøvet i mit liv.

18 de novembro de 2025

I look like a duck.

I did fillers in my lips. My lips are completely asymmetrical and I look like a duck!! and even its been 6 months from the appointment it still looks terrible. Now I have to find a Professional to remove the fillers and fix this terrible work.
I also told her that I want natural look and not big lips. She did her own thing and ignored what I asked.

18 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var hos klinikken den 16/12 og jeg…

Jeg var hos klinikken den 16/12 og jeg vil igen give 5 stjerner for min oplevelse. Jeg har været flere gange på klinikken og selvom der er travlt har jeg aldrig følt følelsen af stress. Det er rolige og behagelige omgivelser hvor jeg føler tiden handler om mig.
Da jeg startede i klinikken her i år havde jeg et ønske og nogle forhåbninger og det er jeg mål med.

Mange tak

Jam Sigvardt

16 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Pris og kvalitet hænger sammen

Jeg fik lavet botox i København til en meget favorabel pris. Da jeg kom derind kunne hun dog fortælle at det ene af de områder jeg ønskede ikke var indeholdt i den pakke. Vi talte lidt frem og tilbage fordi der intet stod om begrænsninger i tilbuddet på hjemmesiden.
Forinden undersøgelsen havde jeg læst på trustpilot om de blandede anmeldelser og spurgte lægen og medarbejderen ind til dette ved konsultationen. De betryggede mig i at der ikke var hold i anmeldelserne.
Nå, tilbage til behandlingen: Jeg overgav mig og valgte et andet område end oprindelig planlagt. Behandlingen var fin og sygeplejersken flink.
Efter 14 dage var der lidt asymmetri, men da det koster penge for en touch up tænkte jeg at det ikke var det værd og at det var så lidt.
En måned senere var effekten væk - alle steder. Botox plejer normalt at holde 3-6 måneder på mig, men her var effekten helt væk efter halvanden måned. Spild af gode penge og tid.
Hvis jeg havde valgt en touch up, ville jeg formentlig have undgået asymmetrien, men effekten havde ikke holdt længere, så jeg har sparet mig selv for 600kr og en køretur til København.
Så, måske kan det konkluderes at pris og kvalitet hænger sammen, hvem ved.

29 de março de 2025

Anbefaling

jeg har fået to forskællige behandlinger af mujde. hun er rigtig sød og professionel samt behalig, forklarer tingene godt og er god til at svare på spørgsmålne. jeg vil klart anbefale pro age og helt sikkert mujde, der er man i trygge hænder. Jeg kommer helt sikkert igen!! Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger og resultat.

24 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Simpelthen så positiv en oplevelse.

Simpelthen så positiv en oplevelse.
Første samtale med lægen var over FaceTime. Han forklarede og spurgte ind til div. Jeg følte mig tryg.
Mødet på klinikken, var en virkelig rar, tryg og positiv tid. Jeg fik fortalt, der blev spurgt ind og jeg oplevede, at jeg var i trygge kompetente hænder, og ikke bare et nr. i køen.
Yderst professionelle og kompetente medarbejdere. Både læge og sygeplejerske.
Jeg vender hent sikkert tilbage.

19 de abril de 2025

Dårlig behandling og vejledning

Dårlig behandling og vejledning. Jeg skulle have lavet to områder, mellem bryn og rynker ved øjnene. Jeg kommer ind og får behandling og bliver ikke vejledt om noget som helst.
Jeg vågner dagen efter op med buler i hele panden, også hævet og rød under øjnene at jeg ligner en bokser. Der går en uge før det falder ned igen. Jeg kontakter klinikken efter 8-9 dage pga min panden nu er delt i to.. en glat del og en helt rynket del. Jeg får af vide jeg skal komme ind og se på det efter 14 dage så behandlingen har fuldt effekt. Da jeg kommer bliver jeg mødt af at det kræver ny behandling af område, da de to mellem bryn og pande går hånd i hånd og bør laves samtidig pga musklerne bevæger sig sammen. Det er jeg på intet tidspunkt blevet oplyst om men får af vide jeg bør være tilfreds med ekstra effekt på de ellers behandlede områder. En todelt pande er IKKE fedt - så hellere ensartet rynket pande.
Jeg foreslår vi slår halv skade men får af vide det vil være en underskudsforretning så de giver mig behandling gratis og så skal jeg aldrig komme tilbage!!!
Jeg anbefaler ham at de folk han har ansat bør rådgive kunden om hvad der kan lade sig gøre er bedst, så man ikke ender med og få skylden for og få en forkert behandling.
Jeg sætter aldrig mine ben der igen og kan på ingen måder anbefale den inkompetente pengemaskine det må siges og være med dårlig botox og vejledning.

18 de março de 2025

Kan ikke anbefales

Har fået Botox i Kolding . Første gang var det fint og Lena var super sød og dygtig . Resultatet var pænt . Da jeg kommer til touch up får jeg dagen efter voldsomme hævelser under øjnene . Jeg ringer til akut nr og bliver bedt om at sende billeder hvorefter klinikken vil kontakte mig. Jeg hører intet og jeg skriver igen en uge senere da jeg nu også er blå og har kæmpe poser under øjnene . Jeg sender flere mails og rykker for svar . Jeg ringer derfor i slutningen af januar da jeg i mellemtiden har været hos en anden klinik til vurdering . De rådede mig til at kontakte Proage igen og klage over resultatet da det åbenbart er lymfesystemet der er ramt ..
da jeg kommer kan Lena med det samme se hævelsen og hun kontakter derfor hendes chef . Han ansvarsfralægger fuldstændig og kan end ikke engang se nogen forskel mellem billedet fra touch up og til nu . Trods der ligger flere billeder der dokumenterer andet og Lena også kan se en tydelig forskel . Jeg får en lang smøre om at det ikke har noget med Botox at gøre og at jeg slet ikke har fået behandling der , så jeg skal kontakte en hudlæge ( hvor der er 6 måneders ventetid på ).
Rigtig dårlig stil og dårligt sted at komme .
Ydermere får man faktisk opfattelsen af at der er aflytning i rummet idet jeg sad og talte med Lena efterfølgende omkring min pande og pludselig ringer chefen igen og siger at han ikke anbefaler dette .
Lena er sød og dygtig men hold jer langt væk fra stedet . Selvom det er billigt er det ikke et firma man bør bakke op om.

20 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fået lavet Botox i…

Jeg har fået lavet Botox i Århus-afdelingen. Har flere gange før fået samme behandling ved andre klinikker, med rigtig fine resultater. Prisen lokkede mig hos Pro Age da den er rigtig fin ift. andre steder, MEN det kan desværre også ses 🥴 Jeg er helt skæv i panden, fik store buler med tilhørende blå mærker, og der var ingen kommunikation under behandlingen. “Ønsker du at kunne bevæge brynene” ville være et simpelt men vigtigt spørgsmål. Jeg er pt. Helt lam i den ene side af panden og den anden har fin mimik. KÆMPE øv!!

18 de fevereiro de 2025

Super god pris

Super god pris, og dejlig kundeservices. Kan klart anbefales, selvom jeg var lidt skeptisk ved at skifte behandler:

Kommer bestemt igen.

27 de janeiro de 2025

Forfærdeligt

Dårlig service, ingen professionalisme. Mit ansigt er ødelagt af dårlig påføring af fillers. De skal lukke klinikken ned. Lad vær med at bruge dine penge her!!

18 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

SVINDLER! De er kun ude efter dine penge.

ALDRIG MERE! Jeg føler mig groft snydt og vil advare alle mod at bruge deres behandlinger.
Jeg betalte næsten 2000 kroner for botox som en del af deres “fantastiske” december tilbud. Men efter tre uger oplever jeg INTET RESULTAT whatsoever!
Det er utrolig ærgerligt, at jeg ikke læste de andre kunders (også Google) anmeldelser. Jeg kan ikke lade være med at føle, at JEG ER BLEVET TOTALT SNYDT. Det føles som om, jeg har modtaget TOMME INJEKTIONER i stedet for den behandling, jeg betalte for.
For at gøre det klart, har jeg sendt billeder og bedt dem om at rette op på deres horribelt mangelfulde behandling, men hvad får jeg tilbage? Et svar om, at jeg kan få en ekstra omgang – men kun for ekstra betaling!
Det er skræmmende, at et sted kan være så ligeglad med deres kunder.
Det er simpelthen uacceptabelt!

10 de dezembro de 2024

Kolding.. Behandler Lena

Kolding.. afdelingen.
Behandler Lena,
Rigtig sød,dygtig behandler og et
super flot resultat.. 👍
Kæmpe anbefaling her fra !!
Man er føler sig i trykke hænder hos Lena
Jeg bestiller tid snart igen .

29 de novembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais