Leia as opiniões dos outros
Das Produkt entspricht in keiner Weise dem Werbevideo und den Produktangaben auf der Homepage. Das Produkt ist Betrug und das in Kombination mit dem großen Rückerstattungsversprechen bei dem man no... Ver mais
Op 21 juli een bestelling geplaatst van specialized wielerpak, tot op heden niets ontvangen, wel betaald! Reeds meerdere e-mails gedaan en steeds een geloofwaardig antwoord ontvangen, maar het duur... Ver mais
As pessoas também visitaram
Bloß nicht dort bestellen
Bloß nicht dort bestellen! Ich habe ein Reinigungsprodukt bestellt, welches nach 4 Wochen immer noch nicht angekommen ist. Musste Movina bereits mehrmals mein Problem melden, werde aber immer wieder vertröstet. Jetzt habe ich schon eine Mahnung zur Bezahlung bei Klarna erhalten, die ihr Geld haben wollen. Es besteht kein Interesse zur Klärung im Sinne des Kunden, also für mich offensichtlicher Betrug!
Ich habe einen Fensterwischer gekauft…
Ich habe einen Fensterwischer gekauft und die Ware entspricht in keinster Weise der Beschreibung! Billigste chinesische Ware! Sehr überteuert!
Lieferzeit nicht eingehalten und billigere Ware mit doppelt teuren Preis der Bestellten Ware bekommen.
Lieferzeit nicht eingehalten. Ware hat nicht der bezahlten Bestellung entsprochen. Ware bekäme man bereits zwischen 6 Euro und 16 Euro. Ich hatte aber 27,90 Euro Überwiesen. Bei der Lieferzeit währe ich noch tolerant gewesen, aber bei Pinterrest wurde die Werbung verfälscht.
Betrug!!!!!!!
Auf keinen Fall bei diesem Shop kaufen. Man erhält völlig überteuerte China Ware. Die Artikel entsprechen nicht der Abbildung und funktionieren nicht. Wenn man nicht zufrieden ist, muss man den Artikel nach China senden auf eigene Kosten. Die Firma in den Niederlanden ist offenbar nur eine Briefkastenfirma.
Man bekommt fragwürdige Rabattangebote, damit man den gelieferten Schrott behält.
Auf keinen Fall bestellen, hier wird man betrogen.
Das Produkt entspricht in keiner Weise der Produktvorstellung auf der Homepage. …
noch über 20 Euro Versand selber zahlen muss. Außerdem gibt es das Produkt auch bei TEMU, aber für 5 Euro, die Bewertung auf der Seite ist Fake.
Diese Plattform ist definitiv keine seriöse und nicht empfehlenswert.
Movina
Movina - garden Pro.
Das Gerät schnell erhalten.
Stiel/ Griff war nicht dabei. Jetzt suche ich schon mehrere Wochen ein passendes Teil. Habe die Firma gebeten mir einen Händler zu nennen oder mir den Stiel/Griff zu verkaufen. Ein handelsüblicher Stiel geht auf jeden Fall nicht. Auf ihrem Video auf Pinterest kann man sehen, dass der Benutzer ein Elektrokabel hinter sich her zieht. Ein Antrieb ist nötig, das schwere Ding kann man nicht manuell durch den Boden pflegen.
Sinnloser Kauf. Hände weg. Movina Deutschland- Ware kommt aus China, Rücksendung zu teuer.
Meine 1. Bewertung im Shop wurde gelöscht. 2. Bewertung gelöscht - deshalb sind die Kunden alle zufrieden. Kritik wird nicht zugelassen.
Hände weg ist nicht kundenfreundlich oder sogar B.....
koop hier NIETS
koop hier NIETS. ze sturen niets op.
wielershirts besteld. zogezegd verstuurd maar nooit ontvangen !!! en een oplossing komt er ook niet !!
Bij hun iets besteld oktober…
Bij hun iets besteld oktober 2024,keurig betaald,als je vraagt waar het blijft altijd weer een smoesje ,dan ligt het bij de douane?
Los het gewoon op
Oplichters zijn het
Grt Eric
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Oplichters waar je geen zaken mee moet doen!!!!
Bestelde een maat L, kreeg een maat XXL.
Helaas is er geen oplossing geboden. Ik kon wel op eigen kosten terugsturen en dan tegen betaling een nieuwe bestellen en dan hopen dat het geld wordt teruggestuurd. Vervolgens bood men aan me een 100% kortingscode te sturen. Deze is echter nooit gekomen ondanks vele verzoeken en aanmaningen.
Nooit meer zaken met Chinese webshops.
Oplichters
Oplichters! Via Instagram onder de aandacht en alles leek ok. Heb niet goed gecheckt blijkbaar. Uiteindelijk een mail gestuurd met de vraag waar de bestelling blijft. Ik krijg een standaard antwoord over levertijden. Op een volgende mail hoor ik "dat het bij de Douane ligt en nog langer duurt". Nu vier maanden verder en inmiddels krijg ik ook geen reactie meer via de mail. Ordinaire oplichtersbende en €70,- kwijt.
Schoenen bestelt nog niets ontvangen
Schoenen bestelt nog niets ontvangen, zit ook vast bij de douane, die hebben het daar druk met al die bestellingen van Movina. Niets erbij bestellen zijn oplichters
Retourzending
Retourzending ligt al sinds 21 juli 'ergens in China'. Zal wel nooit mijn geld terug krijgen. Waardeloos bedrijf, nooit meer iets kopen!
Oplichting!
Oplichting!
Maanden wekelijks mail contact gehad het pakket zou bij douane liggen etc
Op het laatst zou ik het bedrag terug gestort krijgen …
Nu al 2 weken niets gehoord
19/07 bestelling geplaatst
19/07 bestelling geplaatst, betaald, mail ontvangen over levering, daarna verschillende mails snel ontvangen/uitgewisseld. Nu Site/winkel niet bereikbaar meer. Ik vrees dat de conclusie duidelijk is! Oplichters, maar ik had het moeten denken.. Ik had de site vooraf snel bekeken en alles leek in orde te zijn.
Zelfde ervaring als onderstaande
Zelfde ervaring als onderstaande. Betaald, mail ontvangen met bevestiging en daarna bleef het stil. Is er mogelijkheid tot aangifte?
Oplichtersbende
Hoe mooi de excuus mailtjes ook, leveren doen ze niet. kan niet anders concluderen dat het grote oplichters zijn en dat ze eigelijk van de markt geschopt moeten worden.
Op 20 juli heb ik een paar schoenen…
Op 20 juli heb ik een paar schoenen besteld ,zouden op 29 juli verzonden zijn ,Movina lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn en ik zal de schoenen wel nooit krijgen.
Het riekt naar oplichting.
In eerdere revieuws worden de zaken Bonvina, Van Rhijn-mode ,Sportzaak-Utrecht genoemd, deze zaken zijn niet meer in de lucht.
Kan alleen maar oplichting concluderen.
Bestelling nog steeds niet ontvangen.
Ruim 1 maand geleden bestelling geplaatst, na 2 week zou het onderweg zijn(?!). Nog niets ontvangen en inmiddels wordt er ook niet meer gereageerd op mijn mails. Dus….. mijn advies: bestel niet bij Movina!!
Belachelijke levertijd bij Movina
Op 22 juli een paar sets wielerkleding besteld. Tot op heden nog niets ontvangen. Toen ik betaald had kreeg ik te zien dat het 15-18 werkdagen duurt voordat het uitgeleverd wordt. Natuurlijk belachelijke levertijd. Ik ben benieuwd of ze nog gaan leveren. Diverse mails gestuurd. Ik krijg wel reactie maar alles duurt lang. Beter niet kopen bij Movina
Het zijn oplichters bestel niks
Het zijn oplichters bestel niks! Heb een sandaal besteld en nooit ontvangen! Ze reageren nergens op.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.