Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag bokade personal shoppar i butiken i Luleå. Jag är så nöjd! Vilken duktig personal shopper: bra förslag på kläder, bra blick för vad som passar mig, supertrevligt bemötande! Jag kände mig ompysslad... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Lite sur faktiskt. Krångel med beställlningen. Först fattades två delar i beställningen, sedan tog det lång tid innan returen var på plats och jag kunde häva delar av köpet. Orkar nog inte med denna... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ja, kundbemötande i butikerna kan vara lite si och så. Känns som om personalen är ur balans i och med omstruktureringen (ingen ursäkt). Deras egna märken är alldeles för dyra i förhållande till kvalit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Örnsköldsvik: Supertrevlig personal som var väldigt hjälpsam och hämtade hela outfits medan jag stod i provrummet och provade. Bra tips, bra service och även när jag kom tillbaka ett par dagar senare... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de moda masculina
  4. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Säsongens nyheter från våra varumärken. När du vill, var du vill. 1-3 dagars leverans. Fri frakt till butik. Fri retur.

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

45 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Min fru och son köpte 2 st LEE jeans på…

Min fru och son köpte 2 st LEE jeans på MQ i Västerås.
Det blå paret provades i butiken och satt perfekt. Hon tog då även ett svart par i samma storlek.
När de kom hem klippte sonen loss etiketterna.
Dagen därpå när han skulle sätta på sig det svarta paret satt det för tight. Mycket konstigt då det var samma märke och storlek.
Min fru tog då det svarta paret, inklusive kvitto och etiketterna med sig till butiken som vägrade byta storlek.
Dyra byxor var det. Hon har handlat på MQ i mer än 20 år och har aldrig haft sådana problem. Vi är såklart besvikna och kommer inte handla på MQ igen.

28 de abril de 2019

Lite sur faktiskt

Lite sur faktiskt.
Krångel med beställlningen. Först fattades två delar i beställningen, sedan tog det lång tid innan returen var på plats och jag kunde häva delar av köpet. Orkar nog inte med denna process igen. Synd, för annars gillar jag MQ. Men kommer nog att hålla mig till butikerna på city framöver.

4 de outubro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Oprofessionell internetbutik

Mycket oprofessionell internetbutik. Först skickar de orderbekräftelse att ordern är skickad. Sedan ett par timmar innan sms avisering om upphämtning meddelar de att ordern tyvärr inte är komplett. Det har hänt ett flertal gånger dessutom och de verkar inte visa någon riktig goodwill för att reparera detta.

27 de janeiro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.