Leia as opiniões dos outros
Fantastisk samarbejde. Fra tilbudsgivningen til afleveringen var MTN drengene super samarbejdsvillige. Vi gik sammen efter den bedste løsning så både økonomi og æstitik hang sammen. 100% fokus på det... Ver mais
Efter vi var flyttet i hus, kunne vi desværre konstatere at vores gamle jordvarmeanlæg var stået af, lige i starten af opvarmningssæsonen. Dette gjorde at vi akut havde brug for hjælp, til at få sat... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi udføre alt inden for vvs faget. montering, varmepumper, fjernvarme, badeværelser og total renoveringer.
Informações de contacto
Svalehøjvej 5, 3650 Ølstykke, 3650, Ølstykke, Dinamarca
- info@mtnvvs.dk
- mtnvvs.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Hurtig hjælp til et toilet.
Hurtig hjælp til et toilet.
Venlig personale og pænt udført arbejde.
Hurtigt tilbud, fint arbejde
Hurtigt tilbud, fint arbejde, til aftalte pris. Alt er godt
Fantastisk samarbejde.
Fantastisk samarbejde.
Fra tilbudsgivningen til afleveringen var MTN drengene super samarbejdsvillige. Vi gik sammen efter den bedste løsning så både økonomi og æstitik hang sammen. 100% fokus på det gode håndværk og jeg følte mig, som kunde, hørt og tilgodeset i alle faser af projektet.
God, ordentlig og serviceminded VVS
Vi brugte vores lokale MTN VVS henover efteråret 2024/foråret 2025 til renovering af nyt køkken alrum, og de var fra start hurtige til at vende tilbage med tilbud, var imødekommende ift. ændringer og hurtige med hjælp til yderligere opgaver undervejs i projektet. Særligt Martin, Henrik og John gjorde et godt stykke arbejde. Og så er de super venlige, løsningsorienteret og til at tale med, hvis der opstår behov for afklaring. De får vores anbefaling, og vi kunne sagtens benytte dem igen😊
Dårlig oplevelse fra start til slut.
Dårlig oplevelse fra start til slut.
Mangel på kommunikation i starten. De ville ikke møde op og se opgaven som de før start, nej det var der ingen grund til... Ca 18.000 kr bød de som fast pris. Man forventer derfor som kunde at de har styr på hvad de laver og evt fejl bliver rettet op på inden for rammerne af det faste tilbud.
På dagen sender de en ung syg medarbejder ud der kommer for sent. Han arbejder i hygge tempo.. Når så problemer begynder at dukker op henad eftermiddagen er der ikke rigtig tid til at se på det og der udvises modvilje til at løse det fordi det ikke er hvad han er blevet bedt om.
Opgaven laves færdig en anden dag mod et indtil da ukendt ekstra beløb. Det er bare at betale. Selvom opgaven var fast pris skulle man åbenbart betale for ekstra timer udover det timeantal de selv havde bestemt sig for at opgaven skulle tage. Mystisk koncept.
Siden viser det sig at gulvvarmen et andet sted i huset er holdt op med at virke. De nægter at se på om det er en garanti sag uden at kræve at man kan hoste op med yderligere et ukendt beløb.
Sidst med ikke mindst er en kreds et 3 sted i huset nu holdt op med at styre varmen korrekt. Ikke beviseligt om det er deres skyld, men meget mærkeligt når den ellers har fungeret fejlfrit i 5 år. Denne gang gider man ikke en gang ringe til dem. Jeg kender svaret. Jeg skal risikere at betale for at de kommer ud og vurderer hvorvidt det er deres fejl.
Har derfor ingen ingen tillid tilbage til deres dømmekraft og incitament struktur. Det bliver andre VVSere der får lov til at fixe det rod MTN har efterladt. Virkeligt skuffende, tidskrævende, og ikke ligefrem billigt.
2 stjerner fordi noget af deres installation i der mindste virker.
MTN "gik den ekstra mil"
MTN "gik den ekstra mil". De gav et tilbud indenfor et døgn, som de levede fuldt ud op til. De kom til aftalt tidspunkt og var åbne, informative og meget ordentlige i deres måde at være på. Og de leverer et godt håndværk
De er yderst serviceminded og laver…
De er yderst serviceminded og laver flot arbejde til en fair pris
God og serviceminded medarbejder
God og serviceminded medarbejder, der havde overskud til at give gode råd samt overholdt både mødetid og tidsplan.
Hurtig og god hjælp
Professionel og hurtig hjælp, så vi fik den rigtige reservedel til radiatoren.
Alt for dyrt
Alt for dyrt. Betalte over 5000,- for at de monterede opvaskemaskinen á to omgange. Der tillægges ekstra timer på, end de egentlig har været her. Der er derudover heller ikke skrevet nogen steder i deres retningslinjer, at timeprisen starter, når der køres fra seneste sted. Det vil sige, at hvis de har været i Nyborg, og du er næste projekt, så starter timeprisen fra Nyborg.
Da der skulle tjekkes for dybde i vores badeværelsesvæg, med mulighed for montering af væghængt toilet, borer de to store huller, som de så har efterladt.
Vi har haft Jer ude flere gange
Vi har haft Jer ude flere gange. Alle medarbejdere har været venlige, rare, kompetente og grundige. Der er altid pænt, når de er gået. Vi er fuldt ud tilfredse.
God service og hurtig svar og handling🙏🏼
Efter nogle bomb på vejen en meget…
Efter nogle bomb på vejen en meget venlig og imødekommende kommunikation. Og alt fungerer tilfredsstillende.
Kvik respons på forespørgsel
Kvik respons på forespørgsel.
Kvik håndværker.
Kvik faktura med udførlig beskrivelse af udførsel.
Og Kvik betaling.
Han er første valg næste gang.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.