Markise og Gardin Universet Opiniões 22

TrustScore: 4 em 5

3,9

Vi var til åbent-hus ved Markise universet og talte med Michael om de løsnings muligheder der kunne være ved vores projekt. God vejledning af Michael og de medarbejdere vi talte med. Vi besluttede... Ver mais

A empresa respondeu

Firmaet bliver ringet op og aftaler via telefonen at skulle se på en markise som var defekt. Opgaven var at prøve markisen, om den virkede, men motoren var defekt. Kommer med et tilbud som var uhø... Ver mais

Vi har netop fået nye gardiner hos Gardin universet. Helle kom hjem til os, og gav os fantastisk god og meget professionel vejledning. Vi endte med noget helt andet, end vi havde regnet med og er utr... Ver mais

A empresa respondeu

Professionel og meget venlig hjælp fra Gardinuniverset i Bramming/Knudsens Gardiner. Tre meget forskellige vinduer i sommerhuset har fået mørklægningsgardiner af god kvalitet, så de små børn kan... Ver mais

1. Loja de cortinas
  2. Fornecedor de toldos

Escrito pela empresa

Velkommen hos Markise og Gardin Universet. Du finder vores showrooms her: - Mineralvej 21C, 9220 Aalborg Ø - Nygårdsvej 29, 6740 Bramming - Hvidkærvej 17B, 5250 Odense SV Vi kommer også gerne på et gratis og uforpligtende besøg i dit hjem. Vores brede produktpakke indeholder: - Markiser efter mål - Pergola-markiser efter mål - Parasoller i flere størrelser - Udvendige screens efter mål - Gardiner efter mål - Solafskærmning efter mål - Insektnet efter mål Alt til den rigtige pris! Vores Odense-afdeling åbnede Fyns største showroom i marts 2026. Her kan du se, prøve og opleve en lang række markiser, pergolaer, parasoller, gardiner og solafskærmning, så du ved præcist hvad du får, før du handler. Du kan kontakte os via kontaktformularen på mugu.dk eller pr. telefon: Aalborg: 22 92 04 45 Esbjerg: 20 96 96 76 Odense: 61 67 40 56

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Vi er fuldt ud tilfredse.

Vi er fuldt ud tilfredse med vores nye gardinløsninger til næsten hele huset og Morten fra Esbjerg afd.
Vi fik gode råd og fin vejledning, og til en fornuftig pris.
Giver hermed den bedste anbefaling.

31 de março de 2023