Multimøbler

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en sofa af dem i slut 2022. Jeg kontaktede dem efter nogle måneder og fortalte at den ene ende var sten hård og den anden var så blød, at man nærmest faldt igennem. Puderne var også he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt en sofa på Webshop, den blev leveret efter ganske få dage trods der stod der måtte påregnes længere leveringstid, flot emballeret og venlig chauffør. Sofaen lever fuldt op til vores forven... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

PAS PÅ SVINDEL Har bestilt og betalt for en sofa den 18.1 2024, men aldrig modtaget varen. Oprindeligt lovet varen leveret i løbet af 3-4 uger, men siden forlænget med den ene måned efter den an... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Go oplevelse - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anderledes og lækkert møbel center, virkelig MANGE sofaer at vælge imellem, samt stof og farver.. vi valgte en grøn velour sofa og nøjjj den er fed. MEGA go service og go kv... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige købt Seattle sofaen i…

Har lige købt Seattle sofaen i antracitgrå.
Oplevede en god service både på mail og hurtig levering.
Allan var hurtig til at svare når man skrev på mail og kom med god vejledning.
Sofaen levede op til mine forventninger.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Multimøbler

Tak for det positive anmeldelse. Allan

Total useriøs forretning

Total useriøs forretning. Har snydt mig for både levering og penge, trods løfte om det modsatte. Fører desværre til politianmeldelse!
Hold jer langt væk!!!

22 de janeiro de 2024

Hej Nicolas !

Din sofa er sendt med Jet Pak 24/1, som jeg har prøvet at forklare og skrive til dig flere gange. Så den skulle du have idag eller på mandag. Selvfølgelig får alle der køber og betaler for en vare deres møbler, ellers er jeg rimelig sikker at vi ikke havde nogen forretning hvis vi levere 5000 møbler/ordrer om året. Men ja, engang imellem forsinkes varer pga Krig, Transport problemer til havs med piratskibe, lands med strejke i polen osv som vi ikke altid er herre over.
Det håbede vi du også havde en forståelse for.

God Weekend,

Allan fra Multi Møbler

Super god service

Super god service
Vores sofa kom før tiden.
Blev leveret helt ind i vores hus.
Er så glad for den.
Kommer snart igen og køber noget mere.
Tak Allan for god vejledning 😍

18 de janeiro de 2024

Resposta da Multimøbler

Tak for Orderne Britta! Samt ordren. Du meget velkommen en anden gang. Allan fra Multi Møbler

Fantastisk service!

For det første blev vi mødt af god kundeservice dengang vi skulle vælge spisebord. Vi blev vejledt professionelt og med en følelse af at vores spisebord var det vigtigste nogensinde - og det er en god følelse at have som kunde.
Derefter kom bordet som planlagt og uden problemer, vi fik i øvrigt mails undervejs i leveringen.

Jeg er kommet til at lave et hak i bordet efterfølgende og her hjælpes der med vejledning og information om hvem der kan hjælpe yderligere.

Jeg oplever gang på gang god service og jeg handler her igen når / hvis jeg skal have andre nye møbler.

Nogle gange kan man i disse tider opleve at man er et nummer i køen og at tiden for de personlige betjeninger er ovre - det gør man ikke her! Det er sjældent og prisværdigt!

5 de janeiro de 2024

Resposta da Multimøbler

Tak for den positive anmeldelse. Allan

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, god kvalitet og personlig betjening i høj klasse. Kan anbefales til alle som skal købe nye, fine møbler.

30 de novembro de 2023

Top oplevelse

Jeg har lige købt møbler hos multimøbler, og kan varmt anbefale dem. Jeg havde en del ønsker, og alt blev taget seriøst. Allan var meget hjælpsom, og professionel. Ikke sidste gang jeg handler hos multimøbler👍🏼

14 de dezembro de 2023

Endnu en dejlig oplevelse

Endnu en dejlig oplevelse, at handle i Multimøbler i Stenløse. Allan var super rar og venlig og hjalp os med at finde frem til det rigtige valg af seng og skrivebord.
Nem og god service ved levering af vores møbelindkøb på hjemmeadressen.
Kan varmt anbefale Multimøbler og handler med glæde der hver gang.

17 de novembro de 2023

Fremragende!

fremragende oplevelse i butikken! Personalet var utroligt venligt og gjorde alt for at sikre, at jeg fandt præcis det jeg ledte efter, jeg blev positivt overrasket over den personlige opmærksomhed, de gav mig som kunde. Jeg vil varmt anbefale multimøber til alle, der søger kvalitet og en behagelig shoppingoplevelse.

18 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin butik med venligt personale

Rigtig fin butik med venligt personale. De var virkelig hjælpsomme. Jeg fandt nogle gode møbler, og atmosfæren var afslappet og behagelig. En positiv oplevelse, og jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg leder efter møbler.

18 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Allan er Super professionel og lydhør

Allan er Super professionel og lydhør. Giver sig god tid, og er god til at svare på dine spørgsmål, og hjælper en på vej hvis man er i tvivl. Har kvalitet møbler 👌Har kun haft gode oplevelser, og vil til enhver tid anbefale Multi Møbler.

6 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hurtig til at sælge, men kundeservice eksisterer ikke ved fejl

Har købt en seattle sofa hos multimøbler, god service lige indtil sofaen var leveret.

Vi modtager den med fejl på betrækket samt er fødder sorte, ikke "sølv" som vist på annoncen.

Vi henvender os og får at vide han vil sende nyt betræk, men fødder kunne han ikke gøre noget ved.

Efter godt et måned har vi ikke fået betrækket, og når vi nu henvender os ved ham vi har snakket med ikke hvad vi snakker om, det viser sig at være chefen i dette fine firma.
Derfor står vi nu med et defekt betræk fra ny samt fødder der ikke passer med hvad vi har bestilt.

Han henviser nu derudover til at at der står at man skal være obs på at de er sorte og ikke sølv, som han så fint har fået tilføjet efter vi har reklameret over det.

Han bryder derfor købeloven, og ringer man til ham får man svaret "jeg gider ikke bruge tid på dig du har 30 sekunder".

Vi fortryder at have støttet dette firma, og vil klart fraråde andre fra at hoppe i den fælde som hans firma er.

17 de novembro de 2023

Hej Jesper

Det står under annonce at fødder/ben til sofa er sorte.

I ønskede en større dekort eller rabat jeg ikke ønskede at give jer. Først på 1000, efter følgende mere. Hvorfor jeg efter 11 mails på 3 dage må be jer stoppe.

Jeg ville gerne ha fundet en løsning som vi altid kan på normalvis. Det ønskede i ikke.

God weekend trods alt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ville ikke anbefale min værste fjende at handle hos Multimøbler!

Vi bestilte en sofa, som stod som "på lager" på hjemmesiden. Flere dage efter tager jeg selv kontakt til Multimøbler, da vi ikke har hørt noget siden vi bestilte sofaen. Det viser sig så at sofaen alligevel ikke er på lager, og at der går yderligere 4 uger før levering. Derfor vælger vi at annullere ordren, da vi netop valgte denne sofa fordi den var "på lager". Dette ville Allan ikke gå med til, da det i hans øjne var en "bestillingsvare" selvom der på hans hjemmeside står den er på lager.

Efter mange ugers mailkorrespondance, ubehagelige opkald, og involvering af både advokat og bank har vi nu, næste 2 måneder efter, fået vores penge tilbage - imod Multimøblers vilje vel og mærke.

Seneste opdatering er, at Allan nu påstår, at vi aldrig har leveret sofaen tilbage. Dette er på trods af, at vi aldrig nåede at modtage sofaen (da vi skrev til Jetpak at vi havde annulleret ordren), samt at vi har fået bekræftelse på at Jetpak HAR leveret sofaen tilbage til Multimøbler.

Ville ikke anbefale min værste fjende at handle hos Multimøbler!

18 de setembro de 2023

Hej Mads

Nu er der altid to sider af samme sag.

I har fået leveret en sofa, uden at betale for den fordi betalingslink ikke virker.

Tror den eneste ubehagelige i samtalen var din far, ellers kunne vi andre godt holde en god tone.

Men nu hvor du har fået leveret en "Gratis" sofa uden at betale for den, og ikke levere den tilbage på trods af den er leveret ift tracking fra Jet Pak. Så vil vi hjertens gerne have penge for møbler som vi håber du sidder godt i -)

Allan fra Mulit Møbler

Uprofessionelt og utroværdigt.

Langsomt, uprofessionelt og decideret utroværdige. Jeg kan kun anbefale ikke at handle her. Deres service niveau er MEGET lavt, og de fortæller hellere en løgn frem for at anderkende deres fejl. Jeg måtte selv sende en chauffør ud for at afhente mit møbel da de hverken kunne finde ud af god kunde etik / kommunikation, aftaler samt de derefter vælger at opdigte en decideret løgn for at fralægge dem skylden for manglende levering. Udover det havde jeg ventet over to måneder på et møbel som skulle erstatte et møbel af dårlig kvalitet jeg måtte lave reklamation på. Generelt en sløj omgang.

27 de outubro de 2023

Du bestiller en Harlow Skænk Sort Eg til kroner 9195,-

En reklamation vi hjælper med at få lavet til Rowico betyder at du får en helt ny skænk som du slet ikke var berettiget til. 21/9 2021 dvs de 24 mdr reklamationsret udløbet.
Det var ikke bare en ny del, men en helt ny skænk.

Vi modtager den på lageret og kontakter dig tirsdag for at aflever den efter aftale men det passede dig ikke ind dag alligevel, så den flyttes til
fredag istedet efter 1400 som var dit ønske. Da vi kontakter dig fredag hvor vi er på vej (efter 1400) passer det dig ikke ind alligevel.

Ny dag og levering aftales for 3 gang, og der hjælpes med at bære op, så du burde sættes pris den hjælp vi har ydet istedet. samt opbæring uden beregning. Alt dette har vi gjort som service selv om vi behøvede og kunne har afvist din reklamation.

Så når du kigger på din nye skænk i aften, håber jeg du sender os et smil og taknemlighed istedet når du ser Vild med Dans.

Allan fra Multi Møbler

Super behandling

Var skeptisk da købet foregik på skrift og telefonisk (bor i Jylland, var derfor ikke muligt at komme fysisk i butikken) men Allan forsikrede mig det var 100% reelt, og havde fuld forståelse. Varen kom til aftalt tid og helt uden bøvl, selvom jeg nok ikke har været den "nemmeste" kunde.
Kan helt klart anbefale til andre kunder 😊

1 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel fra start til slut

Professionel fra start til slut, sofa og spisebord var der til tiden, og speciel god service med valg af stof, med hensyn til hund og 2 børn, levering 5 uger..
4 uger og 3 dage så holdte de i min indkørsel..
ps. det er IKKE sidste gang jeg handler ved multi møbler…

26 de outubro de 2023

Laaaaang levering

Laaaaang levering, ingen forståelse og intet svar..
vi har købt en sofa og puf igennem Allan, fik Lovning på levering af sofa og puf inden for 4 uger. Der gik 9 uger med sofa og vi har stadig ingen puf. Der skulle være levering i denne uge af puf som vi ikke længere ønskede da vi fandt ud af for 5 uger siden der ville gå ydereliger 5 uger før vi fik den men her var ingen forståelse ej prøvning af at stoppe produktion af den. Nej her lader Allan bare være med at svare på vores mail, super uprofessionelt men her har han jo også fået sine penge, så er vi jo ligegyldige i hans øjne.

26 de setembro de 2023

Hej Christina
Ja, der gik desværre lidt længere tid end forventet. Også med Puf, som er på vej. Vi har taget den på mail og telefonisk.

Har forståelse for at puffen ikke ønskede efterfølgende men i og med det er bestillingsvare så kan jeg desværre ikke annulerer den som jeg også har forklaret. Puffen hører lige som til sofaen og det stof som i har valgt.

Jeg har svaret på alle mails og opkald, men jeg kan jo desværre ikke annulere den, men venter på den kommer også smider vi den forbi med det samme og sikker på i også bliver glade for den -)

God Weekend.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais