Jeg købte en sofa af dem i slut 2022. Jeg kontaktede dem efter nogle måneder og fortalte at den ene ende var sten hård og den anden var så blød, at man nærmest faldt igennem. Puderne var også he... Ver mais
Multimøbler
Leia as opiniões dos outros
Har bestilt en sofa på Webshop, den blev leveret efter ganske få dage trods der stod der måtte påregnes længere leveringstid, flot emballeret og venlig chauffør. Sofaen lever fuldt op til vores forven... Ver mais
PAS PÅ SVINDEL Har bestilt og betalt for en sofa den 18.1 2024, men aldrig modtaget varen. Oprindeligt lovet varen leveret i løbet af 3-4 uger, men siden forlænget med den ene måned efter den an... Ver mais
A empresa respondeu
Go oplevelse - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anderledes og lækkert møbel center, virkelig MANGE sofaer at vælge imellem, samt stof og farver.. vi valgte en grøn velour sofa og nøjjj den er fed. MEGA go service og go kv... Ver mais
As pessoas também visitaram
Det virker enormt påfaldende at langt…
Det virker enormt påfaldende at langt størstedelen af de positive anmelderser, kommer fra folk der er venner med ejeren på Facebook ?
Mon de virkelig har købt? Jeg tænker at de er blevet bedt om at skrive anmeldelsen.

Meget god købsoplevelse
Meget god rådgivning før køb af sofa.
Lang ventetid, men klar kommunikation hele vejen.
Hurtig respons ved henvendelser og spørgsmål.
VIRKELIG lækker kvalitets-sofa Trieste med stoffet Adore Antracit, og to sofaborde Venti.
Jeg er ovenud tilfreds.

Resposta da Multimøbler
Helt klart 5 og hvis man kunne så 10…
Helt klart 5 og hvis man kunne så 10 stjerner. Er hele tiden blevet opdateret vedr hvornår end møbler kommer . Det er en virkelig lækker kvalitet deres sofa har .og deres små rinde borde er lige så.. jeg kan kun anbefale dem hvis i skal købe møbler💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

Bryder loven vedr. fortrydelsesret
Vi købte en Birka skænk d. 28/1-2024, som blev leveret d. 11/3-2024. Allerede før levering gav vi multimøbler besked om at vi ønskede at gøre brug at vores fortrydelsesret, som er beskrevet på deres egen hjemmeside.
Allan fra multimøbler vender tilbage med beskeden om at det kan vi ikke, da varen er en bestilling vare.
Dette er i direkte modstrid med betingelserne på deres egen hjemmeside hvor der står:
"Ingen fortrydelsesret
Fortrydelsesretten gælder ikke ved specialfremstillede varer, der produceres efter ordre. Specialfremstillede varer er møbler der produceres efter kundens ønske. Det kan f.eks. en sofa eller et bord i en bestemt størrelse, farve eller finish som ikke lagerføres."
Dette gælder ikke i vores tilfælde da varen er en standard vare der kan købes i mange møbelbutikker.
Vi forsøger at gå i dialog med Allan om en mulig løsning, herunder at vi sender varen retur på vores regning, idet den ikke er pakket op.
Han gentager bare telefonisk at det slet ikke kan lade sig gøre, og at vi i øvrigt ikke har mere at tale om.
Sagen er nu overgivet til mæglingsteamet for forbrugerklager, og jeg vil opdatere denne anmeldelse hvis der kommer nyt i sagen.
Indtil da vil jeg fraråde alle at handle online hos multimøbler, da de ikke står inde for deres egne salgsbetingelser, og ikke overholder dansk lovgivning vedr. returret og fortrydelse.
Opdatering: Vi har nu haft møde i mæglingsteamet for forbrugerklager, hvor Multi-Møbler naturligvis udeblev. Derfor er sagen sendt videre til forbrugerklagenævnet.
Derudover har vi været i kontakt med flere producenter af deres varer, der alle siger at de ikke sender varer til Multi Møbler uden at være forudbetalt, og ikke som vanlig via en efterfølgende faktura - jeg tænker at folk skal være meget varsomme med at købe hos dem.

De snyder kunderne
De snyder kunderne. Forsinket levering og intet ansvar for dårlige varer.

Resposta da Multimøbler
Mangelfulde varer og dårlig service
En sofa jeg købte var mangelfuld, men efter reklamation har der ingen reaktion været fra Multimøbler. Senest har der nu været en marmorbordplade, som de forsøger at løbe for ansvaret for var flækket, selvom den ikke engang er pakket ud af fragtkassen. Der har været så mange problemer med Multimøbler med flere forskellige ting, at jeg ikke selv vil benytte dem igen, og jeg vil fraråde andre at handle med dem.

Resposta da Multimøbler
Fik min sofa leveret med det samme og…
Fik min sofa leveret med det samme og har samtidig en tæt dialog omkring levering af mine andre bestilte ting. Der bliver tilbudt og ydet hjælp og proff service så vil klart anbefale at købe møbler igennem Multimøbler
Fantastisk nærværende og sublim…
Fantastisk nærværende og sublim service. Lækre produkter som vi er utrolig glade for.
Jeg kan klart anbefale Allan 💪
Yderst professionelle.
1000 tak Allan.
Mvh.
Annette
Nemt og hurtigt ny sofa i stuen. Sød fragtmand og god service
Håber jeg bliver lige så tilfreds med sofaen som den service jeg fik hos multimøbler.
Jeg er normalt bedst til at brokke mig, når jeg ikke får den forventede service, så må også huske at rose når jeg får ekstra god service.
Bestilte en Seattle lounge sofa over nettet. Leveringstid stemte - ja fik endda tilbudt at få leveret en dag før aftalen. Min hånd var i mellemtiden forstuvet, men fik leveret ind i stuen uden ekstra beregning. Jeg var heldigvis den sidste på den venlige fragtmands rute og som han sagde regnede det jo ikke 😀
Top point til ejer og fragtmand. Jeg kommer igen om 10-12 år efter en ny sofa 👏
Kan kun anbefale Multimøbler 👍
Kan kun anbefale Multimøbler 👍
god service og overholdte deres tidsfrist på levering af min sofa og spisebord. 👍
Jeg har været yderst tilfreds med den…
Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg har fået hos jer og kan varmt anbefale den🙏🏽
Go oplevelse
Go oplevelse - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anderledes og lækkert møbel center, virkelig MANGE sofaer at vælge imellem, samt stof og farver.. vi valgte en grøn velour sofa og nøjjj den er fed. MEGA go service og go kvalitet.! vi vil til hver en tid anbefale multimøbler 🌻 mvh. fam. gernot schierning - Ballerup
Det helte kørte som smurt
Det helte kørte som smurt! Dejlig service og luksus møbler❤️kan klart anbefales
Kvalitets møbler til gode priser 💪
Kvalitets møbler til gode priser 💪
Super service og hurtig levering 🤩
Har handlet her flere gange, og det er bestemt ikke sidste gang 😍
Vi er simpelhen blevet så glæde for den…
Vi er simpelhen blevet så glæde for den flotte sofa vi fik leveret til Nysted i vores lille skønne bondehus. Servicen hos Multi møbler har været lige i skabet. Alt har fungeret perfekt. Helt sikkert ikke sidste gang vi handler der:)
Vi ventede over 5 mdr på vores sofa
Vi ventede over 5 mdr på vores sofa, og måtte selv undervejs finde ud af, at det var en konkurs der trak tiden ud. Vi blev hele tiden holdt hen med, at fejlen lå hos producenten, men undevejs finder vi ud af at få direkte kontakt med producenten, og bliver her bekendt med, at vores sofa slet ikke var sat i produktion! Vi ønsker at ophæve handlen, men bliver fortalt, at det ikke kan lade sig gøre, trods det at sofaen ikke er i produktion endnu. Vi beder om fremad rettet total åbenhed og ærlighed, og det til trods, bliver der lovet en leverings tid, som vi via producenten godt ved ikke passer, da en betalings frist for Multimøbler ikke er blevet overholdt! Vi er rystet over forløbet med Allans manglende ærlighed og åbenhed, og er sikre på, at han som svar på denne anmeldelse igen vil sige, at producenten ikke havde styr på det. Vi mener også, at når tingene går galt, må man gøre sit yderste - og lidt til, for at yde kundeservice, og bl.a. sørge for, at sofaen bliver leveret hos os straks efter modtagelse hos Multimøbler, og ikke som tilfældet var, sige at planen var lagt for levering de kommende dage, så der kunne det ikke blive. Da vi endelig fik den leveret, havde vi fortalt, at vi skulle i byen, og derfor havde et seneste tidspunkt for levering, men heller ikke det blev overholdt! Allan synes heller ikke han kunne kompensere os for alt dette - jo hvis vi købte et yderligere møbel! Magen til frækhed - vi kommer ALDRIG til at købe noget der igen, og vil heller ikke anbefale nogen anden at gøre det!

Resposta da Multimøbler
Jeg bruger tid på at finde en bestemt…
Jeg bruger tid på at finde en bestemt vare, finder den på deres hjemmeside efter lang tids søgen, bestiller varen hvorpå dagen efter har man annulleret min ordre, fordi den vare ikke længere produceres, ryd op i jeres loort!!!!

Resposta da Multimøbler
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.