Multimøbler

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt en sofa på Webshop, den blev leveret efter ganske få dage trods der stod der måtte påregnes længere leveringstid, flot emballeret og venlig chauffør. Sofaen lever fuldt op til vores forven... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

PAS PÅ SVINDEL Har bestilt og betalt for en sofa den 18.1 2024, men aldrig modtaget varen. Oprindeligt lovet varen leveret i løbet af 3-4 uger, men siden forlænget med den ene måned efter den an... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Go oplevelse - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anderledes og lækkert møbel center, virkelig MANGE sofaer at vælge imellem, samt stof og farver.. vi valgte en grøn velour sofa og nøjjj den er fed. MEGA go service og go kv... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Classificada 1 em 5 estrelas

Værste firma at handle hos!

Jeg købte en sofa af dem i slut 2022. Jeg kontaktede dem efter nogle måneder og fortalte at den ene ende var sten hård og den anden var så blød, at man nærmest faldt igennem. Puderne var også helt deforme og sofaen knirkede helt vildt.

Det tog en kamp for at få dem overbevist og vi endte med at aftale en dato, hvor at Allan ville komme ud og se sofaen. Da dagen kom, ringede han og sagde at han var i byen nu og jeg oplyste at vi aftalte eftermiddag og at jeg ikke var hjemme. Det kunne han åbenbart ikke alligevel, så jeg kæmpede en kamp for at aftale en ny dag, men det var umuligt at komme igennem til dem! Jeg stod tilbage med en sofa, som ikke levede op til kvaliteten som de lovede mig.

Og i dag, 2 1/2 år efter, så er sofaen ubrugelig.

Jeg fortryder SÅ MEGET at jeg købte en sofa derfra. Det værste skrammel til mange penge og en elendig kundeservice! I fortjener 0 stjerner!

30 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I skal ikke handle i denne butik

Vil ikke anbefale denne butik, bestilte en sofa som stod som “på lager” pengene bliver reserveret på min konto hvilket jo er fair nok efter et par dage er penge trukket og jeg tænker derfor at min sofa er på vej jeg skriver til René på mail for at høre om en eventuel leverings dato, for det er jo meget rart at være hjemme og han skriver tilbage at der desværre er sket en fejl den sofa har de ikke længere i produktion og den kan godt blive produceret men det ville tage flere måneder han tilbyder mig derfor en anden sofa som jeg takker nej tak til og vi bliver enige om at vi annullerer ordren og han skal overføre pengene tilbage men pengene kommer aldrig jeg har rykket ham flere gange og jeg får stadig ikke nogen penge så i skal ikke handle med det her firma!!!

29 de abril de 2025

Svindel firma - pas på!

Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg gjort det.

ADVARSEL - jeg anbefaler alle aldrig at handle hos Multimøbler, der er svindel.

Bestilte et sofabord ved Black friday 2023, fik det efter lang ventetid og uden varsel og uden godkendelse af, at de kunne sætte det i min indkørsel i februar. Desværre er der en fejl på sofabordet og jeg reklamere. Her starter så næsten 1 års mailkorrespondancer og telefonopkald med Allan. Til sidst taber jeg tålmodigheden med Allan og hans historier om at han er i gang med at sælge Multimøbler til en Kenneth, som jeg heller ikke kan få fat i og som heller ikke svare, og tager direkte fat i producenten af sofabordet Hubsch, som heldigvis forstår min frustration, og selv om det ikke er dem som skal tale direkte med mig som kunde, ender Hubsch med at hjælpe mig i kampen mod Multimøbler. Kæmpe tak til Hubsch, der til sidst sender sofabordet direkt til mig uden om multimøbler.

Hubsch - kæmpe tak for hjælpen!

12 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne vælge nul stjerner

Hvis jeg kunne vælge nul stjerner, så gjorde jeg det. Jeg må desværre tilslutte mig koret, der advarer om dette firma. De overholder ikke købeloven og er umulige at kommunikere med. Kan kun anbefale, at købe sine møbler andet sted.

6 de novembro de 2024

Pas på

Bestilte DOT kommode start september. Efter 3 uger forespurgte jeg om, hvornår den blev leveret og fik et gebrokkent svar.. I restuge leveres uge 41. Jeg annullerede ordren og troede alt var ok.
23 oktober kom en varebil med firmalogo og ville aflevere den. Jeg nægtede modtagelse flere gange men fik kun flabede svar. Pludselig tog chaufføren kommoden ud af bilen, satte den ved døren og kørte. Tror det var Allan selv. Har skrevet flere mails, ringet og kun fået et svar. Da varen skulle bestilles var der ingen fortrydelsesret. Dette er lodret løgn ifølge købelovens bestemmelser ved nethandel.
Så pas på derude..

23 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg tilslutter mig desværre koret

Jeg tilslutter mig desværre koret. Bestilte sofa i januar med 6-8 ugers levering, utallige søforklaringer og lovninger om at den er lige på trapperne frem til efteråret. Jeg har kontaktet sofafabrikken og fået svar at Allan har bestil sofaen men aldrig betalt og derfor er den ikke sat i produktion. Har meldt til Forbrugerklagenævn som satte mæglingsmøde op, Allan blev inviteret men dukkede aldrig op. Derefter har vi også meldt sagen til politiet. Det er bedrageri og jeg fraråder ALLE at handle der.

10 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Leverer ikke og beholder depositum

I tråd med flere nylige anmeldelser, må vi desværre også på det groveste fraråde at handle hos Multimøbler.
D. 16/03-2024 købte vi en sofa (fysisk i butikken), med aftale om levering ca 8 uger efter. Ved bestilling skulle betales et depositum på 12.000kr - hvilket vi gjorde. Indtil nu var alt i skønneste orden.
Da vi er forbi den aftalte leveringsdato tog vi kontakt til butikken, som ville rykke for leveringen. Herfra begyndte et forløb med flere lovninger om leveringer, som naturligt ikke blev overholdt. Kommunikationen var altid på vores initiativ og var mildest talt mangelfuld. Bortforklaringer og ansvarsfralæggelse var det primære indhold i de svar vi fik.
Efter 4 månder tog vi direkte kontakt til den danske importør af vores sofa. De havde ganske rigtigt en bestilling liggende på vores sofa fra Multimøbler, men da de ikke havde modtaget betaling fra Multimøbler, kunne de naturligvis ikke levere sofaen. De informerede i øvrigt om at dette ikke var et enestående tilfælde.
Efter endnu et misligholdt krav om levering, endte vi med at annullere ordren og kræve depositum tilbage. Dette fik vi aldrig et svar på, på trods af flere henvendelser.

I dag 22-09-2024 gjorde jeg et sidste håbefuldt forsøg på at få Multimøbler i tale. Her blev jeg informeret om at mit depositum er tabt, da det jo var mig der annullerede ordren.

Det lugter desværre af at Allan W. ikke har styr på økonomien, og at det i høj grad går ud over hans godtroende kunder.

Nu er sagen sendt videre til forbrugerklagenævnet og politiet.

Ps. E-mærket på deres hjemmeside er ugyldigt pr. 01/02-2024

16 de março de 2024

Svindel

Svindel! Multi Møbler ApS er taget under konkursbehandling i august 2023. Så er der bare sket en eller anden ændring og samme person fortsætter.
Flere har måttet få hjælp fra E handelsmærket, som han heller ikke er med i længere, selvom det stadig fremgår som en sikkerhed på hjemmesiden. Jeg har haft kontakt med dem ved e-handelsmærket, og de har bekræftet det. Man får IKKE sine penge tilbage ved annulleret handel. Multi Møbler
beholder dem bare.
Samtidig er flere af de 5 stjernede anmeldelser herinde lavet af venner og bekendte.
GÅ LANGT UDENOM DETTE FIRMA.

14 de março de 2024

Mangler snart ord..

Mangler snart ord... Ringe kommunikation med Allan efter et forsøg på at lave en reklamation. Gentager de samme spørgsmål over mail selvom jeg har svaret på det igen og igen... Og nu intet svar efter jeg svarede for 1 uge siden. Man bliver sgu så træt!
Hold jer væk fra multimøbler. Dårlig oplevelse alt i alt. Det virker som et meget useriøst firma.

23 de agosto de 2024

Multi dårlig oplevelse

Jeg skriver som opfølgning på en tidligere anmeldelse, fordi det er så utrolig svært at komme i rette med denne forhandler. Ejeren af Multimøbler, Allan W, tilbageviser jo alle beklagelser, vi som kunder kommer med her.
1) Leveringstid på lovet 6 uger blev til 6 mdr.
2) Trods fuld betaling v bestilling, blev ordren først sendt til fabrik efter næsten 4 mdr. (vi bad om at få ordrebekræftelse til fabrik udleveret, så dér så vi jo datoen…). Vi havde rykket adskillige gange.
3) Vi kontaktede herefter fabrik direkte; varen var godt nok bestilt ultimo april (trods vores betaling primo januar), men aldrig betalt af forhandler, - derfor ingen produktion. Kontaktperson på fabrik i Litauen var yderst hjælpsom og kontaktede flere gange Multimøbler for betaling og SÅ kom der endelig skred i sagerne.
Konklusion: ikke alle mennesker har overskud til at forfølge en handel på denne måde. Og INGEN ønsker at vente 6 mdr. på levering pga. forhandlers smøl/helt bevidst bedrageriske opførsel. Nul service efter betaling.
Til andre ventende kunder: kontakt fabrik. I dette tilfælde Vilmers.
Til Allan: du behøver ikke svare. Svaret kender jeg. Vi har fået vores møbler, de er så fine - men det er jo ikke din fortjeneste

15 de julho de 2024

Elendig kundeservice.

Mit køb af sofaer hos Multi Møbler er den værste købsoplevelse jeg nogensinde har haft.
Den 7. januar 2024 så min kæreste og jeg på sofa hos Multi Møbler. Vi blev betjent af forretningens ejer Allan Warner som virkede både sympatisk og serviceminded.
Vi besluttede os for at købe to sofaer til levering omkring 1. marts.
Forretningens dankortterminal virkede, meget belejligt, ikke den dag, men Allan ville sende en faktura per mail, så kunne vi ”bare” overføre pengene via netbank. Jeg så det i situationen som en tillidserklæring fra Allans side, men blev senere opmærksom på, at man ved bankoverførsel, i modsætning til betaling med kort, ikke har de samme muligheder for tilbageførsel af beløbet i forbindelse med misligholdelse af købsaftalen. Smart træk. Jeg overførte, meget naivt, det fulde beløb den 8. januar.
Efter henvendelse fra mig, bekræftede Allan at sofaerne ville blive leveret i uge 9 og da det ikke skete, forsikrede han mig om, at de ville blive leveret inden påske.
Efter påske var det ikke længere muligt for os at få kontakt til Allan på telefon. Først da jeg ringede fra en lånt telefon svarede Allan. Han var nu ubehagelig at tale med og fandt idéen om, at han skulle have blokeret vores telefonnumre latterlig.
17. april skrev Allan, igen efter henvendelse fra mig, at sofaerne var sat i produktion og ville blive leveret i uge 20.
23. maj kørte vi til Stenløse og fik udleveret en ordrebekræftelse fra producenten Villmers i Litauen. På denne stod at sofaerne ville blive sendt fra dem i uge 23.
27. maj ringede jeg til Villmers som bekræftede at de havde fået ordren i april, men at Multi Møbler ikke havde betalt og at sofaerne først ville blive sat i produktion når de havde modtaget betaling. Jeg bad dem benytte sig af deres eventuelle indflydelse på Allan til at få sat gang i tingene og den 3. juni ringede de til mig og meddelte at sofaerne nu ville blive produceret og at de ville blive sendt fra dem i uge 25. Denne dato blev senere rettet til uge 26.
Sofaerne blev leveret til mig den 2. juli, næsten nøjagtigt 6 måneder efter at de var købt og betalt.
I det halve år har Allan ikke bestilt andet end at lyve os lige op i ansigtet ved enhver henvendelse. Ikke én gang har han kontaktet os med information eller forklaring, hvilket selvfølgelig ikke kan undre, da han jo ikke havde bestilt/betalt møblerne hos producenten og dermed ikke havde tænkt sig at levere. Vi har brugt oseaner af tid på bekymring samt konsultationer hos jurister, politi, bank, forbrugerklagenævn mm. Derudover har vi i et halvt år manglet to sofaer i vores stue og i starten af juni var vi meget tæt på at købe to andre sofaer, hvilket i sagens natur ville have bragt os i yderligere udgift.
Læren er: Betal ALDRIG hele beløbet inden levering, betal ALTID med kort og sidst men ikke mindst køb ALDRIG noget af Allan Warner eller Multi Møbler.

4 de julho de 2024
logótipo da Multimøbler

Resposta da Multimøbler

Hej Kristian
Det er fuldstændig det samme om man betaler på dankort eller overførsel, så det har ingen betydning. Men det jo min sikkerhed for handel, havde det været online køb direkte på nettet så ja. Ja så gælder andre regler.

Men leveringstider fra producenter, cashflow og markedet generelt besværlig går desværre tider.

Men som du bekræfter så har i fået jeres sofaer, så forstå ikke lige dit skriv. Men lader det lige, du har fået dine sofaer som du har købt og betalt for.

God sommer,

Allan

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu vil jeg mane det til jorden at Allan…

Nu vil jeg mane det til jorden at Allan er en svindler .
Vi bestilte 2 sofaer i slut januar , vi fik af vide at der var lang leveringstid .
Vi har fået vires sofaer i dag , som aftalt
Så at Allan er en svindler og man ikke kan stole på ham passer ikke
Vil helt bestemt anbefale ham
O.B.S jeg er ikke i familie med ham
Susanne Kristensen

2 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne svindlerbutik. Allan beder sine bekendte om at skrive gode anmeldelser. Jeg er selv blevet bedt om det uden at have købt noget, fordi jeg hjalp ham med hans marketing i 5 måneder. Men han kunne ikke finde ud af at betale, ligesom det er tilfældet med leverandører og tilbagebetaling af kunder og hans tidligere partnere på marketingfronten. Nu har han nok begrænset sin FB-profil efter at have snydt så mange mennesker, men det er påfaldende hvor mange af de gode anmeldelser der er venner med Allan på Facebook. Hold jer langt væk fra denne svindler.

23 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Gå et andet sted, hvis I vil ha varen som I har betalt for :-)

Jeg bestilte et Kristensen & Kristensen spisebord hos Multi Møbler den 2. februar med forventet levering i starten af april. Efter at have spurgt Multi Møbler flere gange om leveringsdatoen kontaktede jeg leverandøren Kristensen & Kristensen. Leverandøren informerede mig om, at ordren er modtaget, men ikke sat i produktion grundet manglende betalinger fra Multi Møblers sin side. Desværre ser det ud til, at jeg ikke er den eneste, som har oplevet dette. Vi valgte Multi Møbler frem for større selskaber som f.eks. Ilva for at støtte mindre virksomheder. Dette er desværre noget, vi fortryder i dag og håber at vi kan få vores penge tilbage. Vi har ikke hørt noget fra Multimøbler efter vi sendte informationen som leverantøren sendte til os, og krævede tilbagebetaling.

Jeg kan se, at der pludselig er kommet mange gode anmeldelser (nogle med få minutters mellemrum) i løbet af de sidste 24 timer. Det er en spøjs timing, specielt når de seneste anmeldelser har været meget utilfredse på grund af varer, der aldrig bliver leveret, og en kunde nævner, at producenten har bekræftet, at ordren ikke længere produceres, fordi Multimøbler er på vej mod konkurs. Om det er en tilfældighed, at flere meget tilfredse kunder har valgt at skrive anmeldelser det sidste døgn, eller et forsøg på at skjule dårlige anmeldelser, må man selv afgøre.

Til andre i lignende situation: Husk at man kan lave en indsigelse hos banken indenfor 120 dager efter køb.

4 de fevereiro de 2024
logótipo da Multimøbler

Resposta da Multimøbler

Det bord som lander på vores lager i uge 29/30, kan jeg læse du alligevel ikke skal have. Du kan hente det i Stenløse, og tage en romkugle med og en sodavand og sige pænt undskyld for alt det skrevet og sagt på trust og sociale medier.

Allan Warner

Flot butik

Flot butik, god service har ikke haft andet end en Go opleves , og super tilfreds med købet , ikke sidste gang jeg handler der 👍👍

14 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais