Informações sobre a empresa

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

5 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

3,0

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben een leuke samenwerking gehad…

We hebben een leuke samenwerking gehad omtreft een mooie set! Super leuk voor in mijn cliënt closet en voor jullie prachtige foto’s die klanten kunnen aantrekken.🥰

24 de julho de 2026

Beste Lotte,
Hartelijk dank voor je mooie woorden en voor het delen van je ervaring met ons.
We vonden het ontzettend leuk om met je samen te werken en waarderen jouw creativiteit en professionaliteit enorm. We zijn blij dat onze zwangerschapsset een mooie toevoeging was aan jouw client closet en fotografieprojecten.
Bedankt voor je vertrouwen en voor de prachtige manier waarop je onze zwangerschapskleding hebt vastgelegd. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

Slecht!

Ik had een jurk besteld want volgens de reviews op de site was het artikel hartstikke mooi en de maten waren goed en geschikt voor tijdens de zwangerschap. Want het is notabene een winkel met zwangerschap kleding. Ik kreeg een jurk binnen die onder de zwarte vlekken zat! Gemeld bij de klantenservice en werd niet gecontacteerd binnen het aangegeven termijn van hun. Uiteindelijk reactie gehad (ook al ligt dit probleem bij hun) dat ik zelf moest retourneren naar China en dit kostte €21! Ze wilde alleen eerst 30% van de jurk terug betalen en toen 60% maar dit wilde ik niet omdat ik de jurk niet goed vond. Hij zit vol vlekken, schijnt door en is niet geschikt voor tijdens de zwangerschap. Echt belachelijk! Bestel hier vooral niet alsjeblieft als je geen miskoop wilt doen.

5 de janeiro de 2026

Beste Lisa,
Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.
Het spijt ons te horen dat het ontvangen product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een bestelling niet aankomt zoals verwacht, zeker bij het kopen van zwangerschapskleding.
We streven ernaar om onze klanten een betere ervaring te bieden en waarderen je feedback over onze producten en communicatie.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Producten zijn een goedkope nep variant

Kwaliteit is slecht (materiaal voelt goedkoop aan) en product komt helemaal niet overeen met de foto’s. De foto’s zijn waarschijnlijk van een andere website gehaald. Maten kloppen ook niet.

31 de outubro de 2025

Beste Li,
Bedankt voor je review.
Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat de kwaliteit, maatvoering en de verwachting van een product een belangrijke rol spelen bij een aankoop.
Je feedback is waardevol voor ons en helpt ons om onze producten en service voortdurend te verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vreselijke service, NIET BESTELLEN!

Wat een verschrikkelijke winkel.
Je koop iets, past niet, mag het niet eens geretourneerd worden. Terwijl het helemaal niet overeen komt met de maten die ze op de website zetten.
Schandalig.
Nooit bestellen!!

+ kwaliteit is troep, dus kosten in verhouding met kwaliteit is niet oké.

26 de dezembro de 2025

Beste Anoesja,
Bedankt voor het delen van je feedback.
Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat kwaliteit, pasvorm en een goede winkelervaring belangrijke factoren zijn, zeker bij zwangerschapskleding.
We waarderen je opmerkingen en gebruiken deze feedback om onze producten en service verder te verbeteren.

Classificada 2 em 5 estrelas

Stond op dat retourneren mogelijk was

Stond op dat retourneren mogelijk was, mits ze dit goedkeurde. Via mail zeide ze dat dit goed was indien ik de verzendkosten betaalde. Hiermee ging ik akkoord, nadien weer een mail ontvangen van hun dat retourneren toch niet mogelijk was. Terwijl ze aangaven dat dit wel kon. Ik kon enkel 25% restitutie aanvragen. Dit is niet oké, want de kleedjes passen me niet en waren duur.

18 de setembro de 2025

Beste Erika,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over het retourproces. We begrijpen dat duidelijke communicatie rondom retourneren erg belangrijk is en vinden het vervelend dat er verwarring is ontstaan.
We streven er altijd naar om onze klanten een prettige winkelervaring te bieden en nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je feedback.