Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Den har været lidt langsom i leveringen - Men det første køb jeg gjorde, kom blot 2 dage senere, rigtig fedt!, men den næste her var noget længere undervejs. dog skal juletravlheden undskylde jer ;)... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg nåede ikke at få min gave hjem i tide, da den leveringstid der stod på jeres hjemmeside ikke blev overholdt. Jeg overholdt min del af aftalen, ved at bestille inden et vis tidspunkt, for at leveri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en H2O Rømø jakke fra hjemmesiden, og modtog den dagen efter. Desværre var den for stor, men heldigvis var det muligt at ombytte den til en mindre størrelse uden at betale nogen form for... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle hos jer! Personalet er altid imødekommende, kompetente og hjertelige. Man bliver mødt med et smil, så snart man træder ind ad døren, og man får et venligt farvel på samm... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Ourivesaria
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de calçado
  6. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

Munkstore.dk er en webshop med tilknytning til den fysiske butik Munk Store, som ligger i Holstebro.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 2 em 5 estrelas

Lang leveringstid

Bestilte et par Oakley Side jacket solbriller, og har nu her efter 5 dage endnu ikke modtaget pakken, selv om de på hjemmesiden skriver at jeg vil modtage pakken indenfor 1-2 dage.

27 de março de 2026

Hej Mark,

Vi har undersøgt sagen nærmere og kan se, at din pakke blev sendt fra os og var ude til levering allerede dagen efter. Det var desværre ikke muligt for fragtfirmaet at levere til den valgte adresse, og derfor blev pakken i stedet omdirigeret til en pakkeshop. Dette har medført en længere leveringstid end normalt.

Jeg kan se, at du nu har afhentet pakken, og vi håber, at alt er, som det skal være.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, vi står klar til at hjælpe.

Rigtig god påske!

Really Fantastic Customer Service

Really fantastic customer service! Will be shopping with them again

27 de março de 2026

Hi Josh,

Thank you so much for your kind review, it truly means a lot to us. We’re really happy to hear that you had a great experience with us!

Have a wonderful day!

Kind regards,
Kirstine
Munk Store

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering og god betjening i…

Hurtig levering og god betjening i forbindelse med retur, da ombytning ikke var muligt pga. manglende vare

3 de março de 2026

Hej Ole,

Vi er glade for din oplevede hurtig levering og havde en god oplevelse med vores retur system.

Vi er kede af vi ikke havde produktet på lager som du ønskede.

Vi håber at du vil shoppe hos os igen.

God påske

Service, service og service! 💪😎

Alt spiller…
Deres service både før, under og efter, er en klasse for sig 👌
Noget der virkelig er sjældent set 😎

5 de janeiro de 2026

Kære Kenneth,

Tusind tak for de søde ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse både før, under og efter købet. Vi gør altid vores bedste for, at vores kunder føler sig godt taget imod, og det er dejligt at høre, at det giver pote.

Vi er utroligt taknemmelige for kunder som dig, og din anmeldelse giver os endnu mere energi til at fortsætte med at levere den service, vi selv ville ønske at få.

De bedste hilsner

God handel

God handel, hurtig levering og super service.

5 de janeiro de 2026

Kære Karina,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er altid skønt at høre, at vores kunder er glade for deres oplevelse. Det giver os virkelig motivation til at blive ved med at gøre vores bedste.

De bedste hilsner

Classificada 1 em 5 estrelas

1-2 dags leveringstid

1-2 dags leveringstid. Indtil videre er der gået 4. Og Bring har ikke engang fået pakken endnu. Den må de så have tidligst på mandag. Og så er der gået mindst en uge. Det er saftsusme useriøst.

3 de janeiro de 2026

Kære Johnni,

Tak fordi du deler din oplevelse – og først og fremmest: Vi er virkelig kede af den uacceptable forsinkelse. Når vi lover 1–2 dages levering, forventer du naturligvis også at få din ordre til tiden, og det har vi desværre ikke levet op til her. Det forstår vi fuldt ud er både frustrerende og skuffende.
Normalt leverer vi inden for få hverdage, så denne oplevelse ligger langt fra den standard, vi stræber efter.

Der er desværre sket en fejl i fragthåndteringen til Brings terminal, som gjorde, at pakken gik i stå og derfor ikke blev scannet ind hos Bring som normalt. Det har desværre været en proces, der har ligget uden for vores hænder, eftersom din pakke blev sendt afsted fra os inden for 24 timer, efter at ordren blev placeret.

Vi følger din sag tæt og gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at din pakke kommer hurtigt videre til dig.

Vi beklager endnu en gang den dårlige oplevelse – og tak, fordi du giver os muligheden for at gøre det bedre. 🙏

Godt udvalg

Godt udvalg, god pris og hurtig levering!

11 de outubro de 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både udvalget, priserne og leveringen. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Munk Store.

Super webshop!

God hjemmeside. Super hurtig levering. Og meget lækre produkter. Nem returnering uden det mindste bøvl. Jeg er fan.

20 de outubro de 2025

Hej Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både webshoppen, produkterne og returprocessen. Vi gør os umage for at gøre det nemt og trygt at handle hos os – så det betyder meget at få den slags feedback.

God anbefaling

Hurtig levering, godt bredt udvalg af vare og hurtig til at svare på mails

23 de outubro de 2025

Hej Marius!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💛
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg, hurtige levering og kundeservice. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Superhjælpsomme

Skulle have en jakke til løb. Fik aldeles glimrende service.

16 de outubro de 2025

Hej!

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, da du skulle finde en løbejakke. Vi gør os altid umage for at give god og personlig service, så det er dejligt at vide, at det blev en god oplevelse for dig.

Vi håber du er blevet glad for din jakke!

Smukt

Super hurtig levering og sejle kundeservice
Go størrelse guide

11 de outubro de 2025

Hej!

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både levering, kundeservice og størrelsesguiden. Vi gør os umage for at gøre det nemt og trygt at handle hos os, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varen som forventet.

Hurtig levering og varen som forventet.

21 de outubro de 2025

Hej Helene!

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne, og at din ordre kom hurtigt frem. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og alt var som det skulle være ☺️

17 de outubro de 2025

Hej Ditte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at alt gik, som det skulle, og at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive til os.

Lækker shop

Hurtig levering og gode brands

17 de outubro de 2025

Hej Amanda,

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores udvalg af brands. Vi gør os umage for at tilbyde et spændende sortiment og en hurtig service, så det er skønt, at det bliver værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid godt udvalg og hurtig levering

Søgte nogle bestemte Salomon og fandt hos Munk Store til super pris🤩 Lynhurtigt levering. Altid et godt udvalg.

3 de outubro de 2025

Hej Pernille

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at du fik en god oplevelse med både udvalget og leveringen. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

5/5 stjerner

Venlige, behjælpsomme ansatte.

18 de outubro de 2025

Hej Stefan,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du oplevede vores team som venlige og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Perfekt levering og kunderådgivning

18 de setembro de 2025

Hej Annn,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! 💛

Vi bliver altid glade, når vores kunder lægger mærke til den hurtige levering og den rådgivning, vi prøver at give. Vi gør alt, hvad vi kan i hverdagen, for at give den bedste oplevelse, og det er så dejligt at høre, at det bliver værdsat.

Rigtig god weekend – og tak igen for, at du handlede hos os!

Kærlig hilsen
Anna, Munk Store

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais