Jeg har facetledssyndrom, som giver mig ondt i ryggen, en ubehagelig trykken som stråler om i brystkassen så det føles som om min overkrop bliver presset sammen. Jeg har været hos fysioterapeut og la... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Henriks seneste behandlingstilbud, Neurofod terapi, som jeg har haft fornøjelse af nogle gange nu, er noget ud over det sædvanlige. Nok den mest effektive kropsbehandling, jeg har prøvet (og det siger... Ver mais
A empresa respondeu
Efter i længerer tid at have haft udfordringer omkring bentøjet og primært højre knæ tog jeg kontakt. Til forskel fra mange andre steder, var der denne gang forinden en god konstruktion drøftelse af h... Ver mais
A empresa respondeu
Gennem Facebook kontaktede jeg Henrik i sommeren 2025. Jeg havde ondt i mine fødder, periodisk ondt i knæene, og om natten havde jeg kramper i benene, og håbede at han kunne hjælpe. Smerterne i f... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Praticante de medicina alternativa
- Massagista
- Clínica de Ginecologia e Obstetrícia
- Reflexologista
- Clínica especializada
Escrito pela empresa
Vores klinik ligger i Brøndbyøster, hvor vi tilbyder Muskelterapi, Ansigtszone-refleksterapi samt Laserterapi med PowerLaser og GigaLaser. Muskelterapi er dybdegående kombinationsbehandling med fx. fysiurgisk massage, IASTM/Graston technique, triggerpunktmassage, laserakupunktur - til størst gavn og effekt for din krops særlige problematikker eller skader. Ansigtszone-refleksterapi kan meget forenklet beskrives som en avanceret form for zoneterapi via ansigtet. I vores ansigt er flere mikrosystemer, der indeholder hele vores krop, så man kan behandle alt fra organer, muskler og hjernen via ansigtet. Vent ikke til skaden er sket! Tænk forebyggelse er bedre end helbredelse - tjek også vores abonnement på behandling
Informações de contacto
Vestre Gade 6C, 2605, Brøndby, Dinamarca
- kontakt@muskelapeuten.dk
- muskelapeuten.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Har været til 3 behandlinger
Har været til 3 behandlinger og er næsten smerte fri skal have den sidste behandling på mandag har haft uro i ben. Ondt i hofter pga.overgangs alder Og har ikke mærket noget til mine uro ben og hofte smerter er væk siden start af behandlinger

Resposta da Muskelapeuten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.