Banner for Muurbeugel.nl

Muurbeugel.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

product zoals beloofd en vlot bezorgd, alleen had ik verwacht dat het thuis bezorgd zou worden. in plaats daarvan kreeg ik bericht van PostNL dat het naar een pakketautomaat zou gaan op grote afstand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een muurbeugel gekocht die, ondanks dat hij waterpas hing, mijn tv toch scheef liet hangen. Na contact met de klantenservice bleek dat de arm van de beugel niet waterpas was. Het artikel kon on... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd. Goede beugel was makkelijk te stellen. Even het filmpje op de website te kijken. De aanbovel keilbouten die kwamen uit de muur. De meegeleverde bouten waren voldoende. 65" Oled me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op de website was het makkelijk te achterhalen welke muurbeugel we nodig hadden. Bestelling ging makkelijk, verzending was keurig en we hebben helemaal niet zo lang hoeven te wachten voor een afspraak... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento audiovisual
  2. Grossista de acessórios electrónicos
  3. Loja de dispositivos electrónicos

Sobre Muurbeugel.nl

Welkom bij Muurbeugel.nl

Jouw specialist op het gebied van bevestigingsoplossingen voor TV's, monitoren en displays. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en veilige manier om je televisie aan de muur te bevestigen, een flexibele monitoroplossing voor jouw werkplek, of een plafondbeugel voor een zakelijke omgeving, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn er om je te helpen bij het creëren van de ideale kijkervaring, geheel afgestemd op jouw wensen en situatie.

Handige keuzehulp

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, bieden wij ook een handige keuzehulp aan. Met onze configurator op https://www.muurbeugel.nl/configurator kun je eenvoudig bepalen welke muurbeugel het beste past bij jouw TV of monitor, op basis van jouw specifieke situatie en wensen.

Ons assortiment

Met een breed assortiment van TV-beugels, vloerstandaards, plafondbeugels en monitorarmen, bieden wij oplossingen voor elke situatie en elk type scherm. Ons aanbod is geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Of het nu gaat om een grote flatscreen voor in de woonkamer of een praktische monitorbeugel voor op kantoor, wij zorgen ervoor dat jouw scherm altijd op de perfecte hoogte en kijkhoek wordt geplaatst.

Kwaliteit en merken

Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals A-PEQ, Vogel's, Sonorous, Bratek, Chief en Sony, die bekend staan om hun kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Hierdoor kunnen wij altijd de beste producten leveren die aansluiten bij jouw specifieke behoeften, met de zekerheid dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop.

Klanttevredenheid

Bij Muurbeugel.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze deskundige klantenservice helpt je graag met al jouw vragen, zodat je precies de muurbeugel vindt die perfect past bij jouw situatie. Daarnaast bieden wij uitgebreide productinformatie en installatie-instructies om het bevestigen van je TV of monitor zo eenvoudig mogelijk te maken.

Ontdek ons assortiment

Ontdek ons assortiment en ervaar zelf hoe eenvoudig en prettig het kan zijn om jouw TV of monitor perfect te positioneren met een van onze hoogwaardige bevestigingsoplossingen! Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk via de WhatsApp-knop op onze website.

Bestel vandaag nog en maak van jouw kijkervaring iets bijzonders!

Dé specialist in muurbeugels – kwaliteit, gemak & snelle levering!

Muurbeugel.nl is dé webshop voor hoogwaardige TV-beugels, monitorsteunen en muurbeugels voor elk type scherm. Of je nu een draaibare, vaste, kantelbare of roterende beugel zoekt, wij hebben het! ✔ Gratis advies ✔ Eenvoudig bestellen ✔ Snelle verzending

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

355 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 81% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

128 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles prima in orde en snel geleverd.

Alles prima in orde en snel geleverd.

3 de janeiro de 2026

Resposta da Muurbeugel.nl

Dank voor uw fijne 5-sterren review! Wat goed om te lezen dat alles naar wens was en de levering vlot is verlopen. We streven ernaar om bestellingen zorgvuldig te verpakken en snel bij onze klanten te laten bezorgen, zodat het proces van begin tot eind probleemloos verloopt.

We waarderen uw positieve terugkoppeling enorm en hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Uiteraard helpen we u graag weer bij een volgende bestelling via WhatsApp of e-mail.

Classificada 4 em 5 estrelas

Levering mooi op tijd

Levering mooi op tijd

29 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat de levering precies op tijd plaatsvond. We doen ons best om bestellingen snel en zorgvuldig te verwerken, zodat onze klanten weten waar ze aan toe zijn en hun product zonder vertraging kunnen gebruiken.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan helpen wij u graag verder via WhatsApp of e-mail.

Snet en correct

30 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles snel en correct is verlopen. We streven ernaar om iedere bestelling met zorg te verwerken en zo vlot mogelijk te bezorgen, zodat onze klanten zonder gedoe verder kunnen met de montage.

Uw positieve ervaring is voor ons een mooie bevestiging dat onze werkwijze werkt. Mocht u in de toekomst opnieuw iets nodig hebben of vragen hebben, dan staan wij altijd klaar via WhatsApp of e-mail.

Snel binnen ondanks

Snel binnen ondanks
de feestdagen !!!

30 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw geweldige 5-sterren review! Extra fijn om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd is, zeker gezien de drukte tijdens de feestdagen waarin bezorgdiensten vaak vertraging oplopen. We doen er alles aan om onze pakketten op tijd aan te leveren, zodat onze klanten niet onnodig hoeven te wachten.

We waarderen uw positieve terugkoppeling enorm en hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bereiken via WhatsApp of e-mail.

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw prachtige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit van het product helemaal aan uw verwachtingen voldoet. We selecteren onze muurbeugels zorgvuldig, zodat klanten stevig en betrouwbaar materiaal in huis halen. Ook mooi dat de verzending snel en soepel is verlopen, precies zoals we het graag zien.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan we altijd voor u klaar via WhatsApp of e-mail.

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering!

28 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Geweldig dat u onze website als duidelijk en overzichtelijk heeft ervaren. We doen er veel aan om klanten snel naar de juiste muurbeugel te begeleiden, zodat bestellen eenvoudig en zorgeloos blijft. Dat de levering vervolgens zo snel in huis was, maakt het plaatje helemaal compleet.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en helpen u uiteraard graag weer verder bij een volgende bestelling.

Snelle levering en dat met de feestdagen

Snelle levering en dat met de feestdagen

26 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Extra fijn om te horen dat de levering zo snel ging, zeker in de drukke feestdagenperiode waarin bezorgdiensten vaak vertraging oplopen. We doen ons uiterste best om bestellingen ondanks die drukte tijdig te versturen, zodat onze klanten niet onnodig hoeven te wachten.

We waarderen uw positieve woorden enorm en wensen u veel gebruiksgemak met uw muurbeugel. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar via WhatsApp of e-mail.

Classificada 5 em 5 estrelas

Op tijd geleverd en voldoet aan de…

Op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingwn

14 de novembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat de levering precies op tijd was en dat het product volledig aan uw verwachtingen voldoet. We streven ernaar om niet alleen snel te leveren, maar ook producten te bieden waar onze klanten écht tevreden mee zijn.

We hopen dat u lang plezier heeft van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies wensen, dan staan wij graag voor u klaar via WhatsApp of e-mail.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een fluitje van een cent om hem…

Het was een fluitje van een cent om hem te monteren,

19 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Hartelijk bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Geweldig om te lezen dat de montage zo eenvoudig verliep. We horen vaak terug dat de combinatie van duidelijke instructies en complete meegeleverde materialen ervoor zorgt dat de installatie zonder gedoe verloopt.

Fijn dat dit ook bij u zo soepel ging. Mocht u ooit weer een muurbeugel nodig hebben of vragen hebben, dan helpen wij u met plezier verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vooral de goede kwaliteit van het product

Omdat het product snel geleverd werd, en helemaal voldeed aan de verwachtingen!

15 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Dank voor uw prachtige 5-sterren review! Wat goed dat u vooral de kwaliteit van het product zo waardeert. We selecteren onze producten met zorg, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op stevige en betrouwbare materialen. Dat de levering daarnaast snel en volgens verwachting verliep, maakt het alleen maar beter.

We waarderen uw positieve feedback enorm. Als u in de toekomst opnieuw iets nodig heeft, helpen wij u graag verder via WhatsApp of e-mail.

Snelle levering, mooi product

Vandaag besteld, en inderdaad de dag erop bezorgd. Dat is tegenwoordig nog wel eens anders. Mooie kabelgoot voor onder de TV, ziet er strak uit.

12 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw uitgebreide 5-sterren beoordeling! Wat fijn dat de bestelling daadwerkelijk de volgende dag is geleverd — zeker in deze tijd is dat niet altijd vanzelfsprekend. We zijn blij dat de kabelgoot precies is wat u zocht en dat deze strak en netjes onder uw televisie staat.

We hopen dat u veel plezier heeft van het resultaat. Mocht u nog meer oplossingen voor een nette afwerking zoeken, dan denken we graag met u mee.

Classificada 2 em 5 estrelas

Engelse instructie

Engelse instructie, geen Nederlandse beschikbaar bij navragen. Muurbeugel zelf ziet er degelijk uit. Kreeg meteen contact via watts app dat was wel netjes.

8 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat het ontbreken van een Nederlandse handleiding voor u een minpunt was. We begrijpen goed dat dit prettiger kan zijn, zeker bij het monteren van een muurbeugel.

We kiezen er bewust voor om bij veel producten een Engelstalige handleiding te leveren, omdat deze vrijwel altijd is voorzien van duidelijke afbeeldingen en een stap-voor-stap visuele uitleg. In de praktijk blijkt dat veel klanten de montage daardoor eenvoudig kunnen uitvoeren zonder de tekst letterlijk te hoeven volgen. Daarnaast plaatsen wij handleidingen waar mogelijk ook digitaal op onze website.

Fijn om te lezen dat u de muurbeugel zelf als degelijk ervaart en dat het contact via WhatsApp snel en netjes verliep. Dat is precies de service die wij willen bieden wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Mocht u alsnog hulp nodig hebben bij de montage of aanvullende uitleg wensen, dan helpen we u uiteraard graag verder via WhatsApp of e-mail.

Classificada 1 em 5 estrelas

Het is slechts een vlak plaatje

Het is slechts een vlak plaatje, totaal ongeschikt om een soundbar van dit formaat aan op te hangen. Speciaal gekozen voor deze LG tv en LG soundbar

8 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. We willen wel graag verduidelijken dat het betreffende artikel een vlakke soundbar-adapter is, zoals ook beschreven staat op de productpagina. Dit type adapter is bedoeld om soundbars te monteren die daarvoor geschikt zijn en vormt geen zelfstandige draagconstructie voor ieder formaat of gewicht soundbar.

Het spijt ons dat dit in uw situatie niet de juiste oplossing blijkt te zijn voor de combinatie van uw LG-tv en LG-soundbar. We hadden u hier graag vooraf bij geholpen. Via WhatsApp of e-mail had onze servicedesk met u kunnen meekijken naar het exacte type soundbar en een passend alternatief kunnen adviseren, zodat teleurstelling voorkomen had kunnen worden.

Mocht u alsnog samen willen kijken naar een geschikte oplossing of een ander type beugel of adapter, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via WhatsApp of e-mail. We denken graag met u mee.

Goed advies

Goed advies, snelle service, gelukkig geen levering via DHL…🥴

1 de dezembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u het advies als goed heeft ervaren en dat de service snel en soepel is verlopen. We vinden het belangrijk om klanten duidelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze en dat dit ook nog eens vlot wordt opgevolgd.

Mooi dat de levering naar wens is gegaan en alles netjes is aangekomen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder via WhatsApp of e-mail.

Duidelijke siteen snelle levering

27 de novembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk heeft ervaren en dat de levering snel is verlopen. We besteden veel aandacht aan overzichtelijke informatie en een soepel bestelproces, zodat u zonder twijfel de juiste keuze kunt maken.

Mooi dat dit in uw geval goed heeft uitgepakt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan helpen we u graag verder via WhatsApp of e-mail.

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Op de eerste plaats was het makkelijk om de juiste muurbeugel te vinden.
Na wat onderzoek was de muurbeugel hier het goedkoopst.
Makkelijk bestellen en een snelle levering.
Na het uitpakken zie je dat je kwaliteit hebt gekocht.
Voldoet 100% aan mijn verwachting.

19 de novembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat het vinden van de juiste muurbeugel eenvoudig verliep. We besteden veel aandacht aan duidelijke productinformatie en selectiehulpmiddelen, zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken.

Mooi om te horen dat u na vergelijking bij ons de scherpste prijs vond, zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit. Dat u dit direct na het uitpakken ook zo heeft ervaren, zien wij als een groot compliment.

Daarnaast is het prettig om te lezen dat het bestelproces soepel verliep en de levering snel was. Uiteindelijk draait het erom dat het product volledig aan uw verwachtingen voldoet, en we zijn blij dat dat in uw geval voor de volle 100% zo is.

Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw muurbeugel. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder via WhatsApp of e-mail.

Alles tiptop in orde.

Alles tiptop in orde.

20 de novembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles tiptop in orde was. We doen ons uiterste best om zowel de producten als de service zo soepel en betrouwbaar mogelijk te laten verlopen, en het is mooi om terug te krijgen dat dit bij u gelukt is.

Mocht u nog vragen hebben of in de toekomst opnieuw een muurbeugel nodig hebben, dan staan wij altijd klaar om u verder te helpen via WhatsApp of e-mail.

Classificada 5 em 5 estrelas

Beschadiging bij levering is heel snel…

Beschadiging bij levering is heel snel opgelost en zonder bijkomende kosten

13 de novembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw prachtige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat de beschadiging bij levering snel en kosteloos voor u is opgelost. We vinden het belangrijk dat klanten nooit blijven zitten met problemen die tijdens het transport zijn ontstaan, en handelen zulke situaties daarom altijd met prioriteit af.

Het is goed om te lezen dat dit ook bij u naar tevredenheid is verlopen. We hopen dat u inmiddels volop kunt genieten van uw muurbeugel en staan in de toekomst uiteraard weer voor u klaar via WhatsApp of e-mail.

Classificada 4 em 5 estrelas

vlotte regeling

16 de novembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw beoordeling en de 4 sterren! Fijn dat u de afhandeling als vlot heeft ervaren — daar doen we het voor. We streven ernaar om bestellingen en vragen snel en zorgvuldig te verwerken, zodat onze klanten zonder gedoe geholpen worden.

Mocht er nog iets zijn waardoor het voor u geen 5-sterren ervaring was, dan horen we dat graag. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Snelle levering.

15 de novembro de 2025

Resposta da Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel en zonder problemen is verlopen. We doen ons best om bestellingen zo vlot mogelijk te verwerken, zodat u direct verder kunt met de installatie.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij de montage, dan helpen we u graag via WhatsApp of e-mail.

Team Muurbeugel.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.