Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie heeft Quatt het proces naar volle tevredenheid begeleid. Ik voelde me ontzorgd. Ik wist steeds waar ik aan toe was. Op één aspect na. Helema... Ver mais
Sneller dan verwacht reactie op mijn aangemaakte ticket. Veel sneller. Voor mijn situatie was wat uitzoekwerk nodig. Hier miste de communicatie, waardoor ik er zelf nog een keer achteraan moest. Hier... Ver mais
Wij willen de transitie naar een gasloze toekomst versnellen. 13% van de Nederlandse CO2-emissies komen van het verwarmen van de gebouwde omgeving met aardgas. Dat is ongeveer net zoveel als alle personen- en vrachtauto’s samen. Bij Quatt zijn we ervan overtuigd dat warmtepompen een bepalende rol gaan spelen in de toekomst van gebouwverwarming. In de nieuwbouw worden ieder jaar al grote aantallen all-electric warmtepompen geïnstalleerd, maar in de bestaande bouw beweegt de markt echter te traag. Voor de bestaande bouw is op de korte termijn de hybride warmtepomp het meest geschikt om snel en goedkoop veel gas te besparen. Afgelopen jaren werden er echter slechts enkele tienduizenden van geïnstalleerd. Met miljoenen woningen die van het gas af moeten, moet dit tempo radicaal omhoog om de klimaatdoelen te halen. Daarom ontwikkelen, verkopen en installeren wij een hybride warmtepomp die slimmer, mooi en goedkoper is: de Quatt Hybrid.
Koningin Wilhelminaplein 29, 1062HJ, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Donderdag de spoedlijn gebeld en reeds de dag erna kwam de servicemonteur die het euvel heeft opgelost.
Zeer tevreden hierover. Super!
Superfijn dat wij tijdens onze afwezigheid/vakantie geattendeerd werden op een storing bij onze Quatt warmtepomp. Er bleek een stroomstoring te zijn in onze woning.
Het hele proces vanaf de offerte tot aan de installatie was perfect geregeld, duidelijk communicatie en afspraken.
Wij kunnen dit zeker aan andere klanten aanbevelen.
Zorgvuldig voor-onderzoek over de plaatsing, met duidelijke foto's over het leidingen tracee. Echter wat te weinig onderzoek m.b.t. de juiste aansluiting in de meterkast (aanpassing groepen nodig i.v.m. overbelasting in de groepen) . Verder is de plaatsing zeer goed verlopen.
Ik wist steeds waar ik aan toe was. Op één aspect na.
Helemaal niets ten nadele van de twee monteurs die het werk uitvoerden, maar ik had wel graag van tevoren willen weten dat het mannen waren die onze taal niet machtig waren.
Vanaf het eerste contact was duidelijk dat Quatt duidelijke en heldere informatie gaf en belangrijker nog: persoonlijk contact en snel antwoord!
+ Duidelijke informatie over tijdstip installatie.
+ Duidelijke communicatie
+ Vlotte ombouw van hybride naar full electric
+Snelle afvoer van oude installatie en verpakkingen.
- plaatje van verwachte installatie toonde XL boiler, terwijl afgesproken en geleverd werd een L boiler.
Het was voor mij een nieuw onbekend bedrijf, dus ben ik even extra alert op negatieve voorlichting. Ik kom zelf uit een technische branche ( autotechniek ) Nu het volgende; De uitleg en voorlichting van vertegenwoordiger van Quatt was perfect omtrent de plaatsing en werking van de warmtepomp ook betreffende vervanging apparatuur in meterkast. Vervolgens plaatsing afspraken en voorlichting daaromtrent perfect. Plaatsing apparatuur en werkzaamheden in meterkast, gewoon perfect. De plaatsing warmtepompinstallatie een aantal dagen er na, Goede deskundige en ook harde werkers perfect geïnstalleerd. Mijn conclusie is dan ook, dit bedrijf verdient een grote pluim voor dienstverlening service en goed personeel. Top.
Afspraken nakomen,goede montages,netjes gewerkt,erg vriendelijk personnel.
Ferdinand kwam keurig op tijd, hij was heel plezierig in het contact en kwam heel deskundig over.
Alhoewel de installatie goed is, hadden ze belooft de installatie in 2025 uit te voeren vanwege de hogere subsidie. Omdat zij 2x de installatie hebben uitgesteld is deze pas in 2026 uitgevoerd. Daardoor lopen wij 1875 euro mis aan subsidie. Quatt heeft al meerdere malen aangegeven dat zij dat verschil zullen betalen. Maar daar wachten we nu al maanden op. Ze zijn niet betrouwbaar met betrekking tot terugbetalingen. Hoop dat dit toch snel wordt uitgevoerd anders maar een advocaat ingeschakelen.

Resposta da quatt.io
goede communicatie, komen afspraken na. Je wordt in het gehele proces ontzorgd.
Een duidelijk verhaal en goed meedenken met de wensen en mogelijkheden
De warmtepomp was binnen een maand geplaatst. Ze hebben precies gedaan, wat ze beloofd hebben.
Wij zijn sinds kort over op all electric en hebben een dynamisch energiecontract bij Quatt.
Nu moeten we i.p.v. betalen geld terug krijgen.
Dit is blijkbaar heeeel moeilijk.
Diverse keren over gebeld en het schiet niet op.
Als wij niet op tijd betalen heb je een probleem echter je hebt als klant maar te wachten totdat je geld terug krijgt.
Slechte zaak.

Resposta da quatt.io
De installeurs dachten heel goed na wat bij ons de beste oplossing was voor de leidingen. De oplossing was beter (handiger) dan de voorgestelde route./
Snelle hulp via mail-vragen.
Gesprek was erg plezierig met Joren. Hij heeft kennis van zaken en is duidelijk in zijn adviezen en geeft eerlijk antwoord op (on)mogelijkheden.
Is niet opdringerig om snel te verkopen, waardoor hij vertrouwen wekt.
Ik ben met aantal offertes bezig (vergelijken), maar de kans dat ik overeenkomst aanga met Quatt is zeer waarschijnlijk.
Zeer prettig gesprek mbt mogelijkheden aanschaf en installatie warmtepomp. Er werd echt tijd genomen en alles rustig en professioneel uitgelegd. Medewerker was zeer beleefd en zeer prettig in de omgang. Alle afspraken zijn nagekomen.
Quatt is in essentie een goed product en een prettig bedrijf. Zie daarvoor ook de rest van mijn review.
Maar: tijdens de installatie is door een montagefout ernstige lekkage ontstaan. Dat fouten kunnen gebeuren begrijp ik. De lekkage zelf is uiteindelijk ook netjes opgelost. Het vervolgens weigeren van vergoeding of zelfs beoordeling van de directe gevolgschade vind ik echter onacceptabel.
Daarnaast heb ik na meerdere herinneringen ruim 6 weken moeten wachten op een inhoudelijke reactie. De uiteindelijke afwijzing was bovendien niet onderbouwd. Dat is, zeker gezien de situatie, simpelweg niet netjes. Daarom 1 ster.
Over de aankoop, het advies, de installatie zelf, de begeleiding rondom de ISDE-subsidie en het dagelijks gebruik van het systeem ben ik verder erg tevreden. Ik heb Quatt vóór deze situatie ook actief aanbevolen aan vrienden en buren.

Resposta da quatt.io
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.