MyHair.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilt søndag aften og kunne hente det tirsdag. God service, dog lidt træls at hvis man bestiller uden at logge ind og så opretter en bruger at man ikke kan se ordren. Men glæder mig alt i alt ti... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte hos MyHair dagen inden Black Friday. Jeg bestilte 3 Kerasilk produkter, som her er meget billigere end andre steder, næsten halv pris faktisk. Pakken ankom 2 dage efter. Er super tilfreds... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super kundeservice

Jeg har længe ledt efter ordentligt vejledning til mit krøllet hår, som ikke rigtig vil krølle, og den fik jeg hos MyHair! Efter en rigtig god snak med Eva, blev jeg anbefalet at købe Davines shampoo og balsam. Pakken ankom super hurtigt og jeg glæder mig til at prøve produkterne. Så god kundeservice og rådgivning skal man ofte lede længe efter.

2 de julho de 2024

Super lækre produkter

Super lækre produkter, gode priser og fantastisk kundeservice.
Ved det mindste problem, bliver der rette op på tingene.
Ligeledes er der mulighed for at få guiden i de forskellige produkter, hvis dette er nødvendigt.
Kan klart anbefales.

29 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg modtog produkter fra Davines solgt…

Jeg modtog produkter fra Davines solgt af Myhair.dk, hvor jeg har en stærkt formodning om at de er falske. Falsk klistermærke med en ubrugelig QR kode og et ugyldigt varenummer på den ene og den anden 1000 ml dunk havde slet ikke et varenummer. Jeg ringede for at tale med dem - egentlig i håb om det ville bekymre dem også, og de ville se billeder af produkterne eller spørge til dets indhold, men istedet bliver jeg mødt af en der bare gerne vil have jeg skal forstå at de sælger ikke ulovlige produkter og at det kan faktisk slet ikke betale sig at sælge falske produkter - som i min optik er et super mærkeligt argument. Det handler vel ikke om profit men om integriteten i ikke at sælge den slags videre så forbrugeren ikke kan vide hvilket produkt der faktuelt er i. Egentlig er det jeg er mest forarget over, er den rigtige dårlig kommunikation og deres fuldkommen mangel for interesse i hvilken oplevelse det var for mig som kunde og forbruger. De formåede på ingen måde at skabe troværdighed for deres handel - tvært imod….

18 de junho de 2024

Resposta da MyHair.dk

Du har handlet hos os adskillige gange, hvor du har købt samme produkter uden problemer? Vi har været i frisørbranchen i over 30 år og haft webshoppen i mere end 12 år. Vi har endnu aldrig set et kopi-produkt, og hvis det findes, ville det være ulovligt at sælge - og så havde vi nok ikke været her i så mange år. Forklarede det samme til dig i telefonen, og kan kun sige igen, at vi ville være blevet lukket forlængst, hvis vi solgte noget sådan. Da du jo har handlet mange gange hos os, tænker jeg det handler om noget helt andet....

Mine favorit hårprodukter hos MyHair.dk

Har købt mine favorit hårprodukter hos MyHair.dk to gange nu.
Produkterne billigere hos MyHair og så leverer de super hurtigt.
Jeg kendte ikke denne web shop i forvejen, jeg fandt den via Pricerunner,
Fortsætter de med de priser og den hurtige levering er det her jeg handler fremadrettet 😊

20 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, lyn hurtig, der var desværre en fejl leverance, med det samme blev det rettet og det rette produkt kom til mig med det samme.

12 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig oplevet mere elendig…

Aldrig oplevet mere elendig kundeservice. Returnerede produkter med dyreste fragt. Myhair har åbenbart en tvist med Post Nord, og min pakke havnede i en pakkeboks i Viborg. Ejeren nægtede at hente den og jeg har brugt i alt 600kr på denne forretning for ingenting. Enhver anden butik ville lade tvivlen komme kunden tilgode, køre de 11 km, få en snak med Post Nord og returnere kunden sine penge. Jeg har gjort alt efter bogen ved retursending. Mange, lange skriv, men arrogant og kold kunde-mangel-på-håndtering. Handl ikke her!

25 de janeiro de 2023

Resposta da MyHair.dk

Vi er utrolig kede af situationen, som vi mener vi er helt uforskyldt i. Du ønskede, at returnere nogle varer du var kommet til at bestille forkert og det er helt i orden. Men vi har aldrig modtaget din pakke retur! Vi har bestemt ikke nogen tvist med PostNord. Men som du skriver, har PostNord leveret pakken i en pakkeshop 11 km fra os. Returpakker skal retur til vores adresse. Det er PostNord, som skulle have denne anmeldelse. Vh MyHair.dk

Fuldstændig i orden.

Bestilte mandag eftermiddag, hentede det hos den lokale købmand dagen efter... det kan man dælme kalde hurtigt. Jeg fik først lavet en forkert bestilling, blev kontaktet få timer senere, trods det var søndag, med besked om at den var annulleret. Sådan. Keep up the good work.

21 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik tilsendt en brugt vare

Fik tilsendt en vare som så brugt ud, flasken var klistret til, informationerne bag på var klippet af også har de prøvet og gøre skjul på varen har været åben med et klistermærke.

22 de outubro de 2021

Resposta da MyHair.dk

Vi beklager din opfattelse af produktet. Vi sælger naturligvis ikke brugte produkter! Og plomberingen med det lille MyHair mærke, er noget vi sætter på produkter som ikke i forvejen er plomberet fra fabrikken. Det er for at undgå lækage, under fragten. Det kan tyde på den alligevel har lækket i dette tilfælde. Det er beklageligt, at du ikke har kontaktet vores kundeservice, som selvfølgelig ville have fundet en løsning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en hårspray hvor låget var…

Jeg bestilte en hårspray hvor låget var flækket i transporten. Jeg skrev en mail til dem om det, da jeg har brug for låget under transport mm. Jeg fik svar med det samme og et nyt låg lå til afhentning i pakkeshoppen dagen efter. Super god service og 5 stjerner herfra :-)

3 de maio de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais